Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 971
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА
Свободен ли е купонът за капсулите?
Свободен е. Изпращам на лични.

# 421
Някой ако иска купоните от имейла , да каже. Не съм активирала

# 422
Аз също имам купони от имейла, ако някои иска сладолед или пекн да пише.
Скрит текст:
1
2

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:00 от rosicapi

# 423
  • При децата ми
Опитвали ли сте сладоледа и орехите пекан?

# 424
  • Пазарджик
Опитвали ли сте сладоледа и орехите пекан?
Сладоледа е ок за парите си. Редовно имам от него във фризера,дори през зимата.

# 425
Подарявам купон за закуска с гауда - взимаш 3, плащаш 2.

# 426
Наскоро имаше в брошурата с етикет Ново бял шоколад с карамел. Взех го, сега изядох едно редче, СТРАХОТЕН Е, 10/10.

# 427
Наскоро имаше в брошурата с етикет Ново бял шоколад с карамел. Взех го, сега изядох едно редче, СТРАХОТЕН Е, 10/10.

Много е вкусен, да. Аз по коледа го бях купувала с оранжев етикет.

# 428
И аз имам четката Ревлон, ама рядко посягам за нея...няма особен ефект на моята грива и ми е тежка.
Аз я използвам предимно с две ръце.😆 И доста големи кичури захващам, става доста бързо. Зависи и от косата де, предполагам, че на по-правите е по-лесно. Моята е по-скоро права, иначе е гъста, но не много дълга в момента. Ако я изсуша със сешоар, става мега бухнала, заплетена и със съвсем различен ефект,  затова или сушене без сешоар, или ревлонската четка.😂 Дъщеря ми е с много дълга права коса (85-90 см), използва подобна четка (Cecotec Bamba), също се изсушава бързо.

# 429
Пак имам стотинков купон. Този месец си запълних лентата.
Няма да ходя днес в Лидл, а гледам, че изтича днес. Другия за 5 лв също е свободен.

Ако случайно някой е получил -5лв от сметката си и няма намерение да пазари в близките дни за 50+ лв ще съм много благодарна ако ми го отстъпи 🙈
Редактирам се и пращам купон -5 лв на съфорумката.
Другия също е даден.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:32 от sharpy

# 430
Останаха ми тези купони, подарявам:
Скрит текст:

# 431
Здравейте подарявам го,изтича днес пишете при интерес хубав ден

# 432
  • софия
Днес минах през Лидл и купих козуначено руло с ванилов крем. Не че не е свирено, но опитвали ли сте го вече?
Миналата година козунакът със стафиди беше много хубав. Видях, че пак има, но реших да опитаме новия.

Вече ходя изключително рядко и ми направиха впечатление многото полупразни рафтове и опоскани продукти от иберийската седмица (магазина на Халите). Преди не е било така.

# 433
Аз вчера купих класически козунак от топлата им витрина. Не съм видяла, че има руло с ванилов крем. Там ли ги пекат или са при пакетираните козунаци на друга фирма?

# 434
  • софия
На топлата витрина. Там ги пекат. 5,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт