Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 933
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 480
В Кауфланд козунаците се пекат. Не би ли трябвало и в Лидл да е на същия принцип, нали по принцип са аналогични продуктите, ако не и еднакви?
Само за донъти и понички знам, че само се размразяват, понякога и на самата витрина, затова понякога са студени и твърди.

# 481
Козунаците предлагани от Кауфланд са различни, техните се пекат. Лидлските са изпечени от фирмата производител и шоково замразени. Евентуално печене на вече печения продукт му съсипва качествата. Докато е топъл може и да е примамлив, но след като изстине става сух и твърд. Изпробвано е. Аз лично от години купувам от Лидл. Даже преди Великден ги вземам замразени и държа в хладилника, така изкарват 4-5 дни без да изсъхват.

# 482
  • Cyprus, Пловдив
НЕ са налични вече
Имам тези купони за 1 ст. ако някой ги иска да ми пише на лични
Свободни ли са тези купони?

# 483
Скрит текст:
НЕ са налични вече
Имам тези купони за 1 ст. ако някой ги иска да ми пише на лични
Свободни ли са тези купони?
[/quote]
Не са налични, още вчера редактирах поста и писах най-горе Simple Smile

# 484
Подарявам! Валиден е до утре, включително.
Търся купон за 5 лв и от стотинките 😊🙏

# 485
  • Cyprus, Пловдив
Milcky,
То си пише, аз явно още спя Grinning

# 486
Подарявам:
Скрит текст:

Купона за багетата е подарен.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 18:40 от Viara T

# 487
Подарявам

# 488
В Кауфланд козунаците се пекат. Не би ли трябвало и в Лидл да е на същия принцип, нали по принцип са аналогични продуктите, ако не и еднакви?
Само за донъти и понички знам, че само се размразяват, понякога и на самата витрина, затова понякога са студени и твърди.
Двама братя.

# 489
Имам един въпрос. Имам събрани шишета, но тук нямаме машина за тяхното връщане. Мога ли от един филиал да взема купона от шишетата и да го използвам в друг техен филиал, но в друг град?

# 490
  • София
Илияна, не, не можете. На ваучера изрично пише, че може да се използва само в съответния магазин, където е издаден купона.

# 491
Питане за екстра купоните по имейл
Скрит текст:
От три седмици най-накрая получавам на имейла въпросните екстра купони. Натискам бутона за избрания, но така и не получавам купон в приложението, не говоря за веднага а по принцип. Има ли друг с такъв казус? Благодаря предварително!

# 492
Козунаците, поничките, кроасаните (от новите тип козуначени) и донътите се размразяват. Единственото, което не ми допада е, че се замразяват повторно с цел да не се отписват(следи се колко отписана храна имат), но не бива и да се замразяват отново, защото политиката на фирмата го забранява.
Вчера взехме козунак от филиала на Менделеев, Пловдив и вътре имаше чак частици лед..

# 493
Здравейте, търся купон за прясно мляко 1 л 3% на Pilos. Благодаря предварително!

# 494
Каква е системата с тези шишета? Какво се прави?

Общи условия

Активация на акаунт