Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 925
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 495
Подарявам. За 1 ст е подарен

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:27 от Tweety1993

# 496
  • София
Здравейте, търся купон за прясно мляко 1 л 3% на Pilos. Благодаря предварително!
Изпращам

# 497
  • оттам, откъдето започва България
denyil , видим ли е вече в приложението ти Екстра купонът?

# 498
Каква е системата с тези шишета? Какво се прави?
В някои магазини има машини за издаване на пластмасови шишета/ до 3литра/ или кенчета, / всичко издадено трябва да е с фабрична форма, да не са смачкани/.Всяка опаковка се осребрява за 0,05лв.. Получава се Ековаучер за ползване в магазина или за дарение. Ваучерите могат да се ползват сама в магазина в който е издаден амбалажа. За всеки 10лв.покупки могат да приемат талон на каса за 2лв..

# 499
Къде могат да се видят магазините с такива машини?
Каква е системата с тези шишета? Какво се прави?
В някои магазини има машини за издаване на пластмасови шишета/ до 3литра/ или кенчета, / всичко издадено трябва да е с фабрична форма, да не са смачкани/.Всяка опаковка се осребрява за 0,05лв.. Получава се Ековаучер за ползване в магазина или за дарение. Ваучерите могат да се ползват сама в магазина в който е издаден амбалажа. За всеки 10лв.покупки могат да приемат талон на каса за 2лв..

# 500
  • Варна

И аз си купих от тази глупост 😁
Дайте идеи какво се нанася на косата преди да се навие?

# 501
Киса, аз пробвах на навлажнена с вода коса. Добре стана (но на моята коса къдриците се запазват добре), но има какво да се желае откъм стегнатост. Тази щипка от комплекта ми се струва малка и следващия път ще използвам моя по-голяма, за да не стават "хлабави" къдрици и да не ми се движи "конструкцията".😅

# 502
Козунаците предлагани от Кауфланд са различни, техните се пекат. Лидлските са изпечени от фирмата производител и шоково замразени. Евентуално печене на вече печения продукт му съсипва качествата. Докато е топъл може и да е примамлив, но след като изстине става сух и твърд. Изпробвано е. Аз лично от години купувам от Лидл. Даже преди Великден ги вземам замразени и държа в хладилника, така изкарват 4-5 дни без да изсъхват.
ш

Мишка е отговорила много точно , нямам какво повече да добавя. При нас не ги затопляме точно поради горепосочената причина.

# 503
  • София
При нас нямаше сладолед (купонът от четвъртък).

Ако на някого му трябва купон за сладолед или пекан, да ми пише.

# 504
Не, няма го. Миналата седмица също активирах и не се появи.

# 505
Не, няма го. Миналата седмица също активирах и не се появи.
Аз сега пробвах и се появи веднага.Да не би пощата да е за друг акаунт? Simple Smile

# 506
Някой има ле хлебопекарната от новата брошура. Гледам ,че е с 2 бъркалки, но е 850 вата. Това достатъчно ли е, според вас? Не съм имала хлебопекарна досега .

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:12 от zlplst

# 507
  • Буркина Фасо
Някой има ле хлебопекарната от новата брошура. Гледам ,че е с 2 бъркалки, номер 850 вата. Това достатъчно ли е, според вас? Не съм имала хлебопекарна досега .
мощността е 850 W.
достатъчна е. ако ти допада - купувай.

# 508
  • Sofia
Някой има ле хлебопекарната от новата брошура. Гледам ,че е с 2 бъркалки, но е 850 вата. Това достатъчно ли е, според вас? Не съм имала хлебопекарна досега .
По-важно е, дали се износват/изяждат врътките под ваничката. Получава се, когато материалът използван за целта е по-мек. Имах точно такива отзиви преди точно за хлебопекарните на Лидл. И смених и една евтина Финлукс от Зора я бях купувала по същата причина. На Тефал не ми е мръднала вече 5 години. Тя ми е последната хлебопекарна.
Също така има значение като пече хляба с каква коричка го прави: дебела или тънка.
Най-бях доволна от хляба на Медея, но здаде багажа. Имаха проблем с електрониката.
Най- добре влез в темите за хлебопекарни, почети прегледай. И тогава си избери.
Като е в промоция, не винаги е най-удачното, но пък понякога човек се учи от грешките си, а и когато е първа, не му се дават много пари, за да разбере, дали е неговото.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 11:54 от Ani Ka

# 509
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт