Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 925
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 555
Днес бяха заредили някакво количество детски плодови паучове и барчета.

# 556
Къде го виждате този купон "За семейството"?
Аз нямам такъв....

# 557
Това пише на купонът за замразени зеленчуци. И аз нямам такъв.

# 558
  • София
Видяхте / купихте ли кърпите които са от днес? Предвид грамаж на м² ми е ясно, че не са възможно най-плътните, но и не търся това.
Ако имате впечатления като мекота и изработка, моля споделете 🙂

# 559
Най-накрая са се свързали с данните от профила, затова е този етикет, моят е "за твоят любимец" (котката), но не давам такива лакомства Simple Smile

# 560
Ребел , пипнах ги , че исках определен цвят. Не ми допаднаха, много са тънки. На сходни цени има в друга верига с по-добро качество (според мен)

# 561
  • София
Ребел , пипнах ги , че исках определен цвят. Не ми допаднаха, много са тънки. На сходни цени има в друга верига с по-добро качество (според мен)
Благодаря ти. Ако не те затруднява пусни в скрит текст коя е веригата.
Държа да са едноцветни / неутрални, да не са бели и да са с тези същите размери.
То и като гледам пак ще мина през магазина след 20.00 ч и най-много празния кош да намеря 🙃

# 562
Скрит текст:
Юск

# 563
За кое ново кафе става дума, днес гледах кафетата, но така и не видях да има ново?

# 564
Подарявам

# 565
От Великденските неща на Фаворина са заредили много хубави чаши (от пластмаса сякаш) - цветни с капаче (за чай, кафе) и вътре пълни с бонбони.
За подарък е супер. На брошурата ги няма, явно поетапно в седмиците ще ги публикуват, защото има цял регал сигурно с над 50-60 артикула.

# 566
  • София
Интересува ме ако някой днес е ходил в някой от магазините в Люлин и е обърнал внимание дали има налични формите за тарталети?

# 567
Обезмаслителят W5 от новата брошура върши ли работа? За почистване на аспиратор ми трбва.

# 568
Откакто открих това в турските магазини, друг обезмаслител не ползвам

# 569
  • In transit
При вас има ли черен пипер на зърна? Днес отидох специално за него, но даже етикет не видях. Само млян бял пипер имаше. Да не са го отлистили?

Общи условия

Активация на акаунт