Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 912
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 540
Подарявам
   Прясно мляко, солети, вакумиран бекон подарени
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 10:00 от marinadp

# 541
Успях да купя сутринта формички за тарталети, взех и едни за мъфини , да има. Купих и фолиото за печене , което хвалите тук, взех два вида.

# 542
Аз сутринта само за масло ходих, но хвърлих едно око на формичките. Аз имам за мъфини и онези, които са като мини форми за кекс, тарталети не ми трябваха, но бая се почудих дали да не взема. Исках да кажа, че бяха заредили доста на Сливница.

# 543
Здравейте,
Тези хубави ли са?

# 544
  • София
Не смятах, че може да има човек който да не е ползвал Медикс.
И двата миришат приятно и вършат работа точно колкото и останалите подобни.
Ако те устройва цената - смело 🙂

# 545
Подарявам купони
Скрит текст:

# 546
Някой скоро питаше за пастата с гъбата, явно не са я пускали скоро. Аз съм доволна. Коя е тази хвалена хартия за печене?
Имам купон Избрано за мен за -73% отстъпка 🙄 за някаква пяна за куфарче за инструменти. Как им се откъсна от сърцето тази голяма отстъпка не знам

# 547
Вени, не е хартия а подложка за печене. Не съм ползвала досега и аз. Иначе ако търсиш хартия за печене , лидълската за мен е най-добра

# 548
Вени, не е хартия а подложка за печене. Не съм ползвала досега и аз. Иначе ако търсиш хартия за печене , лидълската за мен е най-добра
Ох да, аз прочетох фолио, но някак си реших, че става въпрос за хартия. Аз взимам от Джъмбо, но нещо не ми харесва и ще пробвам лидл-ската. Благодаря за препоръката!

Фолиото го имам, но така стои. Нещо не си представям да мия фолио вместо тава и така и не успях да свикна да го ползвам. После реших, че ще го слагам на дъното на печката, за да не се цапа толкова бързо, но не помислих, че я ползвам само с вентилатор и го издухва.

# 549
Аз фолиото го държа на дъното на печката. Но не ползвам вентилатор и наистина така се чисти много по - лесно

# 550
Подарявам:
Скрит текст:

# 551
Подарявам

Едит: за 1 ст е даден.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:24 от sharpy

# 552
  • Пазарджик
Добро утро! Подарявам купон за 5лв отстъпка при сметка над 50лв. Изтича днес.
Аз също подаряам моя купон.Ако някой реши може да пише на л.с.

# 553
  • велико търново
Здравейте днес видях нов вид кафе  мляно в Лидл. 3,50лв.
Моля някой, ако го е пробвал вече да сподели. Благодаря

# 554
Аз фолиото го държа на дъното на печката. Но не ползвам вентилатор и наистина така се чисти много по - лесно
Аз винаги използвам вентилатор, когато пека във фурната. Когато имах такова фолио на дъното, вентилаторът не ми го издухваше (моето фолио беше с черен цвят, май има и сребристо).
stonefaced, формичките за тарталети са ми едни от най-удобните, а и мултифункционални. Но реших, че ми стигат 4 комплекта, за да купувам пак.😂
Какъв е този купон "За семейството"?🤔 За първи път ми прави впечатление да има такъв.🙂

Общи условия

Активация на акаунт