Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 911
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 570
Подарявам:
Скрит текст:
[

# 571
  • Бургас
Силиконовите форми за мъфини мажат ли се с мазнина преди да сложим сместа?

# 572
# 573
  • София
Обиколих 5 магазина и не намерих от силиконовите тарталети..😔

# 574
Тоя златен парксайд Grinning
Формите за тарталети и при нас бяха кът.От 2 магазина в града само в единия имаше..цели 2 броя,единия разпарчатосан Grinning

# 575
Силиконовите форми за мъфини мажат ли се с мазнина преди да сложим сместа?
Те са незалепващи, дори и да ги намажеш с мазнина тя ще се стече по стените ако е течна.

Формите за тарталети всеки път е драма с тях, явно зареждат по малко а пък съм виждала из доста групи да ги хвалят и съответно се втурват всички... и приключва всичко много бързо Grinning

# 576
  • shumen
Мики,при нас черен пипер на зърна също не видях.
Силиконовите форми аз лично не ги мажя.

# 577
Оказа се, че е намален само светлият тахан!Тъмният тахан на Maribel си излиза на редовната цена! В брошурата е сниман светлият тахан, но пък никъде не е уточнено, че само за него става въпрос...😵‍💫 Много подвеждащо.
При вас има ли черен пипер на зърна? Днес отидох специално за него, но даже етикет не видях. Само млян бял пипер имаше. Да не са го отлистили?
Мikkey, писах преди няколко седмици и аз тук, за да питам за черния пипер на зърна. При нас още тогава нямаше. Някой тук ми отговори, че засега май е отлистен. Аз се надявам да се появи с нова опаковка. В Кауфланд също е дефицитно откъм черен пипер с тяхна марка...Надявам се просто да променят опаковките.

# 578
Няма и в близкия филиал черен пипер на зърна.
Mishka8 по-назад мисля, че беше писала че е отлистен
Скрит текст:
а тя не беше ли служител от веригата
.
В друга верига, български магазини, също е беден избора на черен пипер на зърна - има само две-три марки, в  разфасовки от най-малките пакетчета
Скрит текст:
става въпрос за Фантастико

# 579
Феникс, и в Кауфланд, и в квартален супермаркет пак е така с черния пипер на зърна. Има само малки пакетчета или от по-скъпите марки...🤨
Да допълня за таханите в нашия филиал...Много е подвеждащо, че е намален само светлият, защото в нашия филиал са подредени и от двата цвята в едни и същи кашончета, светлият отпред, а тъмният е зад него. Изглежда все едно фабрично са опаковани така, защото в няколко кашончета беше така.

# 580
Добро утро.
Тази седмица и аз имам купон за пръчиците за котка, с надпис за твоя домашен любимец, най-сетне, досега все за кучешки неща ми пращаха.
Подарявам тези купони от седмичните, при интерес, пишете лично съобщение.
Скрит текст:

# 581
Долче, благодаря, че обръщаш внимание за този тахан (не ми е в предвидените покупки, но който смята да взема, е добре да го знае).

За черния пипер - има и един друг, по-малък квартален магазин, той е с по-малък асортимент и там имаше по принцип само един вид черен пипер на зърна в пакетче (затова за там и не го намирам за промяна), но за веригите и магазините с по-голямо разнообразие на марки това прави впечатление и се чудя дали има някакъв проблем в глобален мащаб (с реколта, доставки или нямам идея какво), ако някой има повече информация, може да сподели.

# 582
Феникс, и аз се чудех дали няма някаква "криза" и с черния пипер.🤔 Буквално ми се случи няколко пъти да търся черен пипер на зърна първо в Лидъл, после веднага и в Кауфланд (един до друг са магазините) и с едни и същи хора да се "преследваме" в двата магазина и да търсим едно и също. То чак смешно ми беше отначало, но вече не ми е толкова смешно...
За тахана не виждам никаква логика да е намален само единият вид, отделно че не е и уточнено.

# 583
В метро има различна видове и грамаж, ако се вярва на сайта.

# 584
Няма да стигна до Метро само заради черен пипер...
Липсва ми скирелата. В други държави извън България предлага ли се все още, т.е. дали има шанс пак да "дойде" и тук?🤔

Общи условия

Активация на акаунт