Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 936
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте днес видях нов вид кафе  мляно в Лидл. 3,50лв.
Моля някой, ако го е пробвал вече да сподели. Благодаря
на нас ни допадна, днес взех още

Кое е кафето може ли снимка?

# 631

За кафемашина става ли?

# 632
За какво използвате тези  форми за тарталети, само за тарталети ли?

# 633
  • оттам, откъдето започва България
Подарявам.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 634
За тарталети, кексчета, кето "хляб" за сандвичи, омлетчета, запеканки, за печене на кайма (и с плънка), за мини пици, за желирани кремчета. На мен са ми много вървежни.🙂

# 635
Подарявам 2 купона

#BGMлоялнапрограма

# 636
  • София
На кубчета, люспи или стърготини?
Имах в камерата кутия със замразени кокосови парченца, които преди малко размразих и според мен не стават за ядене в сегашния им вид. Как мога да ги използвам, какво да приготвя с тях? Купували ли сте?
Кубчета

# 637
За тарталети, кексчета, кето "хляб" за сандвичи, омлетчета, запеканки, за печене на кайма (и с плънка), за мини пици, за желирани кремчета. На мен са ми много вървежни.🙂

Не са ли много малки тия формички за тарталети за изброените неща?

# 638
Според мен не са малки.

# 639
Те кето печивата поначало не са с големите тави, че са много засищащи, със сигурност изглеждат странно малки на който не е свикнал да вижда такива Grinning
Точно из групи за такива рецепти се избиват докато някой свирне че има такива форми, хукват вкупом.

# 640
Както казах, не пека във формичките за тарталети само кето печива. Доста по-широки са от формите за мъфини, така че според мен са си съвсем добре като размер за изброените неща.

# 641
Сутринта имах интересна случка. Няколко вида картофи, различни цени. За да съм сигурна какви картофи ще ми маркират поглеждам етикет и такъв на кашона. На касата излезе друга цена и вид картофи. Сигнализирам. Касиерът държи, че картофите са тези, който излизат в бележката. Аз държа, че пише друго по етикет. Сравнихме на място и като видя какво пише и на кашона- махна етикета му. Като не им стигали кашоните, ползвали други. Маркираха ми ги по това, което съм видяла, като им казах, че заблуждават клиентите и ще пиша оплакване. Чудя се още колко хора са се заблудили.
Аз ползвам друг начин на въвеждане при несъвпадение на имената. Използвам кода на етикета (в Лидъл е над стоката). Набира се от  "ръчно въвеждане".
Лошото е когато някой клиент идиот е взел първо от скъпите после е видял евтините и е оставил от скъпите при евтините. Случва се свят широк кретени много.
То сега като поскъпна кафето почнаха и много да ходят преди да са го изпили и става още по-зле. Joy

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:54 от netman71

# 642
  • София

За кафемашина става ли?
да

# 643
  • Пловдив
Ако някой има купон за Живена, мога да го взема Simple Smile

# 644
  • София

За кафемашина става ли?
да

Общи условия

Активация на акаунт