Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 859
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 690
Дайте мнение за миксера, за тези пари ми се струва добър. Мисля да го взема като резерва.

Аз го ползвам за основен, друг нямам, за мен върши работа за аматьорска работа.

# 691
Не разбирам купона на Фаворина... 1 бройка или 5? Някой пробва ли да го ползва с повече от 1 бройка?

# 692
Само за един брой мисля, че е.
При нас си има -50% на месото. Но чета и сумата, защото слагат и зелени стикери с -20%...😅

# 693
Не разбирам купона на Фаворина... 1 бройка или 5? Някой пробва ли да го ползва с повече от 1 бройка?

Аз бих писала в контактната форма.
Купоните от скреч карта са само за един артикул.
На този купон хем пише “само за 1 бр”, хем “макс 5 бр”.

# 694
Да се похваля и аз взех oт новото кафе,което препоръчахте тук. Харесва ми утре ще купя още.

# 695
Аз по рано бях питала за тези специялни купони. Регистрирах се за НЮЗЛЕЪРА на ЛИДЛ и днес имам специалните купони. Та да си знаете за тези които се чудат и искат и те да получават купони.

# 696
Маслото на РС на мен ми харесва. Бях купила 4бр заедно опаковани през декември, правих сладки, нямаше проблем.

Пробвах козуначеното руло с ванилов крем, не ми хареса.

# 697
Купони от имейла
За сладоледа е още 2 дни валиден, за кашкавал е активиран днес. Някой ако иска от тях да пише.
Скрит текст:

# 698
  • Стара Загора
  Като бях в магазина, тъкмо подреждаха много формички, така че, който не е намерил, може пак да провери, явно доставят.

# 699
  • София
Харесва ми маслото РС ( при мен е от Сливен, но може не навсякъде да е ). Може да дойде една идея по-сладникаво като вкус от други. За мен не е минус това, мажа си обикновени бисквити и отгоре конфитюр / сладко.

# 700
  • In transit
  Като бях в магазина, тъкмо подреждаха много формички, така че, който не е намерил, може пак да провери, явно доставят.
Скрит текст:
Как няма да доставят, половината форум остана без форми за тарталети. Joy

Днес някой гледал ли е цената на лалетата? Миналия четвъртък беше 4.99лв. Реших, че са я намалили, обаче в понеделник бяха на 7.99лв.

# 701
  • Варна

Днес взех 2 еднакви великденски шоколада, ето как ги отчете:

# 702
При нас е имало зареждане на формички, но явно и търсене.😂 То и на цена 2,99 лв...Имаше 4-5 кутийки само от формичките за мъфини, като поне две от тях бяха разопаковани, а част от формичките бяха разхвърляни наоколо. Аз бих броила колко броя има в кутийката, ако щях да купувам.😃

# 703
Подарявам купон за фаворина. Пише,че важи за един брой.
 Утре мога да отида до Лидл. Не разбрах на някого трябват ли му формички, тарталетки и подобни ?

# 704
И на мен ми направи впечатление цената на тия формички от снимката. Бегли са ми спомените че аз бях си купувала преди няколко години, но като че ли по-скъпи бяха?

Общи условия

Активация на акаунт