Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 858
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 765
Да се похваля и аз взех oт новото кафе,което препоръчахте тук. Харесва ми утре ще купя още.
Може ли да кажете кога е изпечено?

# 766
Тези хора ще ни побъркат! От понеделник до сряда, от четвъртък до неделя, от събота до вторник. Как да помниш кой ден каква промоция има ??
Точно това е целта на този маркетинг. Да те вкарат в магазина,  а след това алгоритъм показва,  че над 85% излизат и с други покупки,  освен промоционалните.

# 767
Аз изобщо не си и правя труда да помня, защото знам, че няма да се получи. То е невъзможно, поне за мен, да запомня промоциите на всички магазини. Покрай нас има 4 хипермаркета и още 3 големи местни магазина, как да стане. Забелязвам и запомням самонпродукти, които използваме вкъщи, ама то пък не винаги имаме време да минем да ги купим. Аз успявам да взема нещо на промоция, ако е в деня на седмичния ми пазар, но да ида специално, защото нещо е намалено, нямам тази възможност.

# 768
Днес като по чудо имаше останали мини козунаци- взех три, единия го преполових още по пътя ! Grinning  Heart Heart
Като са размер мини, как се "преполовяват", тоест как успя да спреш до средата...JoyJoyJoy
При нас и големия козунак за малко от раз да замине, та малките изобщо нямаха шанс, изчезнаха моментално.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 769
Подарявам следните купони, валидни до днес включително ☺️:

# 770
Да се похваля и аз взех oт новото кафе,което препоръчахте тук. Харесва ми утре ще купя още.
Може ли да кажете кога е изпечено?
  17.12.2025 L245111  15:47

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 09:41 от марго67

# 771
  • София
Подарявам... плюс гръцки гризини и други

# 772
От това новото кафе взех,но моя мъж беше категоричен, че няма да пие от него след първата глътка.Аз ще си го доизпия пакета,но не бих купила повторно от него.
Знам,че си е въпрос на вкус и всеки е с различен такъв,просто споделям моето мнение и без лоши чувства 😉😊😊

# 773
Подарявам и тези 💚

# 774
Останаха ми няколко купона, валидни до днес и споделям, взех прясно мляко на -20% и купон за същото -20% - и двете отстъпки се начислиха Simple Smile
Скрит текст:

# 775
От кърпичките на Bingo само бели ли продават в Лидл?
Кой цвят пакет бяха с белина?

# 776
От кърпичките на Bingo само бели ли продават в Лидл?
Кой цвят пакет бяха с белина?

3 вида кърпи съм виждала - бели, жълти и лилави.
В нашия Лидл като че ли са само бели и жълти.
Нито един вид няма белина.
С оцет и сода са.
Имайте предвид, че в Лидл цената е висока. 5.99 или 6.99 ми се върти.
 Аз ги купувам от аптеката за 4.95.

# 777
Подарявам, ако някой го иска нека пише на ЛС. Подарен.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:12 от Пролетно цвете

# 778
Подарявам

# 779
  • Бургас
В Лидъл има ли дезинфектант за пране?

Общи условия

Активация на акаунт