Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 514
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 900
Долче, да, кутиите са около три пъти по-големи от старите.

# 901
Дени, аз ги държа в едно шкафче в банята, където има място макс като за тампоните от Кауфланд (които са малко по-големи от предишните опаковки на лидълските). Запасите са на друго място. Сега ще трябва да  ги местя в друга кутийка, не знам как им е хрумнала тази идея за ХХЛ кутиите.😃
Все пак се радвам, че тампоните се връщат в асортимента.🙂
Пф, представям си как се прибирам къщи с кашон тампони Grinning
И аз си го представих това.😂

# 902
Козметичните кърпички в кутия до кога са намалени?

# 903
До 30-ти март.

# 904
Скрит текст:
В "това" ли се превърнаха четките Supersoft?🤔🙄 Oнези, които преди имаха и включено капаче (предпазител) за главата на четката, а и самата глава имаше надлъжен "процеп" и така двете и' части се напасваха към зъбите и венците?

Ще ми липсват...🤧
И в Кауфланд има подобни на тези от снимката, но не и като онези с капачето...
Имам още няколко от предишния вид четки за зъби Supersоft, купувани са преди време. Така изглеждаха:

Някой знае ли дали мога да намеря подобни в Лили или пък в ДМ?🤔
Ще дам шанс и на новите четки, но все пак...

# 905
Подарявам

# 906
Вие се жалвате за четките за зъби, а мъжът ми още страда за кошничката на маринованите мини краставички.

# 907
До 30-ти март.
Благодаря! Заредих добро количество Wink
Подарявам

# 908
Вие се жалвате за четките за зъби, а мъжът ми още страда за кошничката на маринованите мини краставички.
Моля, визуализирай го, защото умирам от любопитство що за чудо е това?

# 909
Сече са бе нея, така ли? Не съм купувала отдавна.
Не ми е чак толкова за липсващото капаче на четките за зъби, колкото за самите четки...Вероятно избягват употребата на излишна пластмаса към четките, но пък биха могли да пуснат като отделен артикул само капачета (а и капачета продават и в други магзини). Четките обаче много ми харесаха, каквито бяха.
mariat, едно като решетка с дръжка, за да се вадят по-лесно краставичките. Пазя си един екземпляр отпреди години.

# 910
  • In transit
Моля, визуализирай го, защото умирам от любопитство що за чудо е това?
В бурканчетата с кисели краставички имаше едни пластмасови кошнички, с дръжка в средата. Хващаш за дръжката и излизат краставичките отцедени. Joy Ама то това доста отдавна беше.

# 911
  • Велико Търново
Много свежо и пролетно ми става като гледам наградите от рулетката Simple Smile браво на Лидл!

# 912
Какви са наградите? На мен досега само рукола ми се е паднала, но покупките ми тези дни са предимно за под 10 лв.

# 913
Взех си гъби, останалите няма да ползвам.

# 914
Подарявам.

Общи условия

Активация на акаунт