Отговори
# 60
Здравейте и от мен! Честити месечинки на всички празнуващи бебоци![/color]
Betta моя Пешко също заспива само на гърда и през деня и вечер, а нощем се буди по 3/4 пъти да суче. Вода и биберон не признава. Ако го оставя в леглото, дори и да съм до него и да му пея не заспива, обръща се по корем, вирва дупе и надува гайдата. Вече ме притеснява с това постоянно цокане, тежи 9 и700 при ръст 74, макар че колко да тежи като се роди 4и050 Mr. Green
Сега да ви питам върнахте ли си формата след раждането? Пуснах една тема в Красива мама, но искам да питам и наборките. Вие може да сте обсъждали въпроса, ама като не съм ви чела....
Проблема ми е, че трябва да смъкна 10тина кг, но това да не се отрази на качеството на кърмата пък и да не стоя гладна, че ме гони постоянен глад и то за шоколад #2gunfire  chef
Споделете опит pleaze Tired

# 61
Пак съм аз  Mr. Green
Нита,много ни е хубава първата страничка   bouquet
Нани,честито ви зъбче  Heart Eyes
Силвия,радвам се,че всичко с теб е наред.Сигурно ти е много трудно без таткото...
Ети,борете се до момиче,не се отказвайте  Wink
Джорджи,аз още не съм давала овесени ядки и не мога да дам мнение по въпроса ти.
Дю,когато капвах на Ема капки се справях с нея,но това беше много отдавна.Сега на този етап не знам дали бих се справила сама.  Rolling Eyes
Елип,при Ема и дума не може да става за фризьор...тя милата ми няма почти никаква косичка.Кога ли ще правя и аз прически  Rolling Eyes
Петра,не знам какво да те посъветвам тъй като и аз съм в твоето положение!

Сутринта забравих да ви се похваля,Ема си има маратонки.Много са хубави,дано са удобни за прохождане.Ето ги и тях http://snimka.bg/album.php?album_id=113839&photo=63

Отивам да я храня...

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 12:31 от Попова

# 62
Попова влизам на бързо да те питам-харесах подобни маратонки,но бяха в някъв ,никъв магазин.Тези на рибок ли са си или само така пише?

# 63
  Здравейте Мами, sohappy
ето ме и мен след кратко отсъствие, но за съжаление ми се случиха разни работи, които не пожелавам на микоко и се надявам до няколко дно всичко да се нареди.
 ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МЕСЕЧИНКИ
  Та по темама- какво да ви кажа, Макси също ми е много труден на заспивана, ако сме на разходка- 1stroller няма проблен, дори спи по 2-3 часа, но във къщи нещата не стоят така. Вечерно врема заспива докъто го кърмя- оставям го малко повече  за да се унесе хубаво, след това ако се пробуди и го гушна веднага се унася. Рядко ми се случва да не заспи и пак да го сложа да цока. Но през деня заспива само на ръце. Друсам го по половин час а някой път и повече, направо оставам без сили. Пробвала сам и да го оставя да реве в леглото newsm07- повярвайте ми 45мин. не млъкна smile3514 newsm45 и нервите newsm61 ми не издържаха и пак го гушнах.
  jorjito- относно овесените ядки, аз давам на "Fortunate"-овесени трици - доста често, защото Макси има запек почти постояно и съм доволна.

Е мами до после, че дългът ме зова.
Хубав ден ви желая

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 13:14 от stef1245

# 64
Влизам само да честитя на празнуващите,че мойто диване не ме оставя на мира,после ще се включа по обсъжданите въпроси  Peace

Честити месечинки на малките сладури.

Честит празник на Арлина!!!

# 65
Привет!
Честита първа пролет!
Честито на порастващите бебоци - Йоана на мама IvelinaM, Иван на мама Valshebnica, Стефан на мама Стечи, Гергана на мама dew и Васи на мама nadejda5047 ! Да са живи и здрави! Весели и засмени!  smile3525 newsm51 newsm67  Gift
Честит рожден ден и на Арлина! Бъди живи и здрава, другото все някак си се урежда!  newsm59
dew аз ползвам като се налага капки Низита и те се слагат много лесно, просто буташ в нослето накрайника и впръскваш.
petra труден въпрос това с връщането на формата, особено като кърмиш още.  newsm78  Аз се опитах, докато кърмех още, да правя гимнастика и кърмата ми намаля. Затова спрях. А откато спрях да кърмя, все диети пазя, или разни режими, еми има ефект, ама бавен, може би от ЕГН-то, все пак от Нова година до сега съм свалила 6 кила, да, ама имам още 5 да сваля докато си върна кг преди забременяването. А често съм казвала, че още 4-5 няма да са ми излишни. Така че за сега май няма какво толкова да правиш, освен да се храниш здравословно, което е добре и за теб, и за бебчо. А пък фигурите - после, има време.
Жорджи, и аз съм в чуденка за овесените ядки, но все ще купя накакви, а пък и Мадленка вече е яла овесена каша готова на Хип, и й хареса.
Силвия Н, бравос че бременността ти върви добре, все така, дано да ти е леко, че си и с малко бебче! късмет!
 newsm10 fingerscrossedЛек ден, то много гадно време ама какво да се прави?  umbrella

# 66
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АРЛИНА!   bouquet

Тиция, братовчедите ми ходиха в Гърция с бебето си и му направиха отделен паспорт. Но това беше преди да влезем в ЕС. Сега не знам как е...не е ли само с ЛК? newsm78
Попова, супер са ви маратонките. За мен Reebok правят най-добрите маратонки /нали имам проблеми със стъпването и съм много чувствителна на тази тема/. Сигурна съм, че са подходящи за прохождане Peace Я кажи колко струват? newsm78 Money Embarassed

# 67
Маратонките са Reebok,оригинални са.Мъжът ми ги е купил от склад на Рийбок за смешната цена от 30 лв.Дават му ги на половина от продажната в магазина  Peace

# 68
  • През девет земи в десета
Айде пак и аз Mr. Greenднеска с това лошо време май ще си пишеме цял ден!
Петра ,Цвети също заспива на гърдата,май няма да се отбиваме скоро,няма начин,иначе килограмите си ги върнах,не мисля,че диетата по някакъв начин се е отразила на качеството на кърмата.Виж от шоколада не се отказвам,една голяма Милка си хапвам задължително всеки ден.А сега като изллезнат и пресните зеленчуци на пазара мисля,че няма да имаш никакви проблеми с отслабването Peace
Дю и при нас капките се слагат с много зор.Слявата ръка хващам на Цеци дяснат,а с другата капя бързо преди да се е усетила какво става Joy
Жоржи,аз купих овесени и пшенични ядки на Биосет,много я уважавам тази фирма,но досега съм правила само пшеничните!
Тиция,за бебето май си трябва отделен паспорт!

Айде отиваме да се храниме,че от 9,30ч.сутринта чак сега се събуди моя звяр и умира от глад Joy

А,Пламе не е от ЕГН-то,тогава трябваше да съм сто кила,от хапването си е ! Wink

# 69
 Честит рожден ден на рожденничката.
Относно пола на децата и двата пъти си родих такова бебче каквото исках. Първият път си исках момченце и ето го Йони. Второто исках да е момиченце и ето я Маринката.  Може и да съм усещала какво бебче нося и затова съм искала да е такова. Но нашите бебчета са си наши и си ги обичкаме такива каквито са.

# 70
Е, Pigi, може и от ЕГН-то да е  Laughing. И аз хапвам по малко, но не мърдам и грам надолу. Петра, и аз не мога да съм ти полезна в отслабването. Реших да започна диета, но ми се стори, че млякото ми намаля и пак започнах да си хапвам. Нашия педиатър ме увери, че количеството на храната няма значение за производството на мляко, трябва само да пиеш повече течности, но при мен като че не беше така. Но пък може намалянето на млякото да се е получило от това че бебо започна да се храни 3 пъти на ден, макар че и след това си го кърмя задължително. Не знам, ако искаш опитай.
Пламе, и аз имам около 8-9 кг да свалям  Thinking. Сподели какви диетки спазваш.
Честити маратонки на малката Емка bouquet!!! Със здраве да си ги къса  Laughing.

# 71
Здравейте  bouquet
Влизам само да почерпя днес ставаме на 8 месеца
 newsm64 newsm38 beer2 Wine Glass Popcorn cook cook Misc Baby Bottle
кой каквото си избере

# 72
plame_bgи аз ползвам Низита,само че под формата на кремче дето е .И съм мн доволна  Peace
Nanny,честито ви зъбче,дано сега Данката е по-спокоен.А моя дзвер не спира да плаче цял ден,какво да го правя вече не знам  newsm78
Silvia_N,дано цялата бременност е така безпроблемна  Peace Ти си много смела жена,с малко дете ,пък и второ на път и самичка да се справяш. Hug

Относно кг.,аз мисля,че е до ген,а не до ЕГН.

# 73
Привет момичета!
Минахме на преглед и при наблюдаващатата ни по здравна каса.
Вижте само как се лекува непоносимост към глутена тук в Бургас:
диетата:
Картофи, ориз, моркови, сухар doh.

Това не ви ли напомня за случая с Нарина.Тях пък ги лекуваха със сиренце(колко мило!), а детето е с АБКМ.
Нямам думи, незнам дори какво точно чувствам в момента.

# 74
  • През девет земи в десета
Nita, smile3501,за първата страница супер e newsm10

Общи условия

Активация на акаунт