Отговори
# 45
Честити месечинки на бебоците празнуващи днес   bouquet

# 46
Здравейте от нас:)Честити месечинки на всички празнуващи днес.
Ние все така сме си прегракнали. Лекарката каза,че гърлото не е зачервено, нямаме хрипчета. Вики е здрава и най-вероятно сме покрекалили с викането и реването. Ние честичко ревем навън в количката и не искаме да седим в нея. Вече искаме да ходим хванати за ръчички. Вики изобщо не мога да я сгъна да седне и да си играе с играчките,все иска да е права, да ходи и да гледа. Засега давам витамин С и калции,а в понеделник трябва да ни сложат и БЦЖто, защото ни е отрицателно.
С втората ми бременост засега нямам проблеми. Вече знаем,че ще си имаме още едно момиченце:)Засега се чувствам добре,нямам болки. Все още не ми личи, нямам си коремче,но аз и първия път бях така. Чак към петия месец ми пролича,че съм бремена. Все още вдигам и нося бебка, вдигам и количката по стълбите. Татито ни пак замина на плаване и аз съм се нагърбила с всичко.
Лек ден на всички и  ви пожелавам много усмивки:)

# 47
Ехе Silvia_N, хубава новина за мъничето. Как исках поне второто да е момиченце. Да бъда честна и двете си деца исках да са момичета. Много са красиви и по-миловидни. Правиш им прически, тоалетите им са толкова пъстри и красиви, а не като момчетата. Мъжките майки ще ме разбират, особенно на порастналите вече деца. Голям зор виждам да обличам големият ми син. Искам да не е с всяко второ цигле на мода. Искам да е единствен с негов си  стил. За сега успявам, купувам от детските бутици. Но друго си е да имаш и една прекрасна кукла, с прическа и рокличка Пу-Пу-Пу. Малко ви завиждам, момичета, които имате кукли, но е благородно smile3525. да видим ако има трети път, може и мен да ме благословят с тази радост. Praynig

# 48
# 49
  • През девет земи в десета
Леле Прасчо,какво толкова четеш? Joy

Silvia_N,браво на вас Hug

Ние пак спиме Party

# 50
Благодаря ви много момичета за пожеланията! Hug
Влизам само набързо да почерпя,че днес много задачки!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!
Слънчо: Hug Hug
Прасчо:аз искам още едно момиченце.Не че имам нещо против момченцата Wink Третото може да е момченце! Joy
Тази вечер,за първи път от 2 месеца,Зоя не се събуди да яде!Чак не мога да повярвам още! LaughingПрипомних си колко хубаво беше,когато спеше по цяла нощ! Laughing
Изчезвам.

# 51
АРЛИНКА, Честит Празник   bouquet
днес рожден ден празнува и един от най-добрите ми приятели, толкова те харесах интуитивно, вече знам защо Heart Eyes
Бъди здрава, спокойна, уверена и обичана Hug

много специален поздрав за теб - http://www.youtube.com/watch?v=X7wfM_P5WE0

Честити месечинки, здрави и палави Laughing

Лала  Heart Eyes Hug

# 52
arllina, честит рожден ден!!! Желая ти много здраве и щастие!!!

Честито на всички маймунчета, които празнуват днес!!! Да растат здрави, слънчеви и засмени!!!

# 53
ИвИчка: И аз си позволих да се поздравя. Hug
Прасчо: Който не си учи уроците навреме, трудно наваксва.  Wink
Чети, чети, че после ще те изпитам! Joy

# 54
И се почерпете за наше здраве:
за момиченцата

за момченцата

за майките и татковците, каките и батковците

# 55
  • Варна
Нани,честито ви зъбче tooth
Силвия Н,радвам си че всичко при вас е наред smile3525
Аз пък искам и второто да е момче Mr. Green/не че не съм го казвала и преди Blush/

Че влязох да ви питам:Какви овесени ядки купувате за мъниците newsm78.Хич ме няма,не ги обичам и не купувам и сега съм в чуденка Thinking.Ще съм много благодарна ако споделите  bouquet

# 56
jorjito, аз за сега съм давала 5-6 пъти овесени ядки. Купила съм на Радиком.  Peace

Silvia_N, браво, че при тебе нещата вървят добре!   bouquet

Nanny, честито ви трето зъбче tooth

slynchoPraynig дано след годинката всичко се оправи!

момичета, искам да ви питам как слагате капки в нослето??? При нас задачата е много-много трудна! До сега не ми се е налагало и се видях в голям зор. То не е мърдане на главата, махане с ръцете, вчера даже успя да ми грабне пипетата от ръката. Просто не знам какво да направя, за да успея да капвам капките!?! Благодаря ви предварително за съветите  Hug

# 57
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честити месечинки на празнуващите днес! Весело детство и много усмивки!

Ч Р Д , Арлина! Много здраве, семейно щастие и незабравими мигове с любимите ти хора!

Добре дошли на бебе Петър и мама Sisku!

Dew, съболезнования за загубата!
Elip, на нас ни е много рано за фризьор...имаме някаква мека перушина, която обаче започва да се къдри май  newsm44 – нали нашият тати е мноооого къдрав.
Mariaeli, даде ми добра идея с ходенето си до ЗОО-то. Навих нашия тати да ни заведе като се оправи времето и нас – в Павликени или Ловеч, че там са нй-близките.
Jorji, аз за пръв път купувам овесени ядки и след щателно проучване съдържанието  Whistling на всички предлагани на щанда видове, взех "Фамилия Никола" - фини.

И това да не стоят бебетата при майките ми се струва малко нечовешко. И да се молят майките и да се надяват да си видят бебето. Как се спи спокойно като знаеш, че бебето ти не спи близо до теб...
Аз бях в такова положение! Не е приятно наистиа, но честно казано, на мен толкова ми се спеше през цялото време, докато бях в болницата, че не успях да се разстроя толкова дълбоко от ситуацията  Embarassed.

Трябва ли  децата ни да казват "чао" и "здравей"  на този етап?  :shock:newsm78Мимето също не казва чао, а само маха с ръчичка за чао и се хили.
Е, чака да казват съответната дума...  Laughing Wink Вяра маха и понякога издава някакви звуци.

За първия РД и аз съм се зачудила какво и кога да направя, че се пада работен ден, ама...има тук един “ШантЪф магЪзин” и организират детски партита – имат си специална зала за това и там, според изискванията на клиентите, правят оформлението.

Вяра не иска да яде зеленчукови пюрета, месни също. Како ще я правя? Вчера на консултацията се оказа, че е 8,060 кг и 71 см..

За кафевия ориз четох скоро някъде, че съдържа глутен  Thinking.

Весел и спорен ден на всички!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 11:25 от pepi111

# 58
Здравейте,
Арлина, Честит Рожден Ден!!! Желая ти много здраве, късмет и много щастие в живота.

Честити месечинки днес   bouquet!!!

Лала, Поповаnewsm10 за успехите ви с приспиването. Аз имам чувството, че никога няма да се научим. С каката се получи като при Попова. До 8мия месец си заспиваше самичка, но като отидохме във ваканция при баба всичко се провали  Sad. И така до сега. Не иска да спи сама освен ако не ме е ядосала преди това, но и тогава вратата й трябва да е отворена. А мъника ми си е глезанчо. Колкото и да му се спи види ли ме че излизам от стаята се започва едно мрънкане на висок тон - не само кака му ще събуди, но и съседите  Close. Ще пробвам пак по начина, който е описала Лал. Дано стане този път. Стискайте палци.
Слънчо, не остана много време до годинката мила. Дано всичко минава бързо.
eti_31, не съжалявай за момиченцето, мила. Дъжеря ми изобщо не обича да й правя прически, едвам я навивам да й вържа една плитка отзад, че косата й е дълга  #Cussing out. Явно си е до дете.

# 59
Ох,Лала да ви изпратя Алекс за приучване към спане за няколко нощи,че на мен нещо не ми се удава  newsm78Ще ме побърка това дете SickКак не се умаря просто не знам.
Някой може ли да ми каже ,че нямам време да проверявам малкия дали трябва да пътува зад граница с   моя паспорт.Едно време аз като бях непълнолетна ме снимаха заедно с майка ми и й издаваха общ паспорт,но сега как е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт