Отговори
# 30
Здравейте,мами! Grinning
Много пишете,не може да ви изчете човек!
Първо: нека всички болни бебенца да оздравяват! Hug И честити месечинки на всички,които са празнували тези дни!  bouquet  bouquet  bouquet
лала: Hugблагодаря ти много за хомеопата.Аз тъкмо се бях навила за Хаджиева и сега пак ме хвърли в размисъл.То че ще  се ходи,ще се ходи,ама ще видим при кого!  Simple Smile
gery to:колко е красиво в Испанияяяя.Кога ли най-после ще я видя PraynigА куклите наистина са много красиви,чак да ти дожалее като ги запалят.
За рождения ден и кръщенето и на мен ми се иска да ги направим наведнъж,ама рожденния ден на Зоя се пада в петък и няма да е удобно за кръщене,така че може и да отложим мероприятията за събота,а в петък да си празнуваме семейно с бабите,дядовците и лелите,например.Така си мисля сега,ама има още много време,ще видим какво ще решим до тогава.
Виждам тук обсъждате номерата на бебоците.Ние много малко неща правим за сега.Тя Зоя още дори не може да стои стабилно седнала,а какво остава да се изправя или да лази...Но това изобщо не ме притеснява. Simple SmileЩе се научим и ние! Пък и още нямаме 8 месеца! LaughingНо пък даваме боц! Party
Днес за първи път заместих хранене,на обяд.Изяде 1 голямо бурканче пюре! PeaceЩе видим за напред как ще е.
Зоя вечер заспива сама.Така е от около 3 месеца.Къпим я,кърмя и после в леглото.За 5 мин. е заспала.Но през деня,ако се приспиваме у дома се люлеем в преносимата кошара,иначе навън си заспива в количката.
Исках още да попиша,ама няма да стане сега.Зоя се събуди от дрямка.И е крива!Ужас! Изчезвам! ooooh!

# 31
лала: Hugблагодаря ти много за хомеопата.Аз тъкмо се бях навила за Хаджиева и сега пак ме хвърли в размисъл.То че ще  се ходи,ще се ходи,ама ще видим при кого!  Simple Smile
Аз отдавна се канех да ти пиша, но ме завъртя шайбата и не писах. Специално за твоя случай ми се струва, че трябва да е Костадинов. Не че не препоръчвам и Хаджиева, но Костадинов при нас се оказа по-ефикасен. Освен това го проучих и даже от София една хомеопатичка, доста известна и способна се изказа много добре за него. Каза че бил на светлинни години от другите. Моята педиатърка лично го познава и тя ме нави за него. Откакто съм при него, тя вече има пълно доверие в лечението, което прилагам на децата и ме е оставила да правя каквото си искам Grinning Преди с Хаджиева все ме проверяваше и се шашкаше. Той е особняк, трябва да му свикнеш на маниера, но наистина е професионалист. Каквото каже, става. Аз го побърках тука тези 2 седмици да мрънкам, че децата не са добре, той ме уверяваше че всичко ще бъде наред, аз си виках че този път не позна, но пак позна! А и мен оправи за неща, за които докторите само вдигаха рамене.

Гери то, много интересни снимки. Дъщеря ми пък се изплаши от куклите, а аз толкова доволна бях да й ги покажа ooooh!

Нани, благодаря за изяснението, че вече бях започнала да се питам дали и аз не съм достатъчно интелигентна. Grinning Тиция, все пак по-добре риба отколкото Република.  Wink Онзи ден гледам една реклама на Република с фъстъци и се сетих пак за разказа на Ренито. Хванах се да си мисля, дано майката да не е дала от този модел с фъстъците Joy От години не съм яла Република, трябва да взема да си купя да видя какво им е толкова хубавото, че на бебета да се дават.  Laughing

# 32
  • София
ох, лала, много внимателно ти прочетох 'лекцията'. Опитвам аз, ама или аз нещо не умея, или Яна много се съпротивлява.

Тя има много твърд режим, тя си го направи. Спи в 11 ч 1/2-1 час, после в 15 ч за 1-1.5 часа и вечер се къпем, кърмим и в 21.30 ч е заспала. Наближи ли й часа за спане - започва мрънкане и си иска да спи.

Опитвам вечер, но тя заспива, докато суче, а ако се опитам да я махна от гърдата и да я сложа незаспала - плаче и аз се притеснявам да не е гладна, та я оставям да си суче, докато заспи.
Опитах и денем в 15 ч, че тогава по-дълго спи. Не й давам да суче, защото нали след месо не се давало мляко за усвояване на желязото. Гушкам я пет-десет минути и й пея Зайченцето бяло - заспива доста бързо. Не ми е проблем да го правя, не я нося, за да ми тежи, но ми се иска да не е толкова зависима от мен. Оставя ли я в кошарата незаспала започва рев, до истерия стига. Гушкам, унася се, оставям - пак рев. Мята се, забива глава в мрежата и песнички не помагат.

А в колата както си играе с нещо, отпуска глава и отнася плувката, що не може и в леглото така  ooooh!

# 33
Запис

# 34
  • София
Лала много ти благодаря, аз имам хиперфункция, значи ще помогне хомеопатиата. Ти можеш ли да ме насочиш в София към добър хомеопат?
Гери, страхотни са куклите. Те испанците си падат по авангардните забавление. Нали те си имаха празник, на който се биеха с домати.  Joy  А те си падат и по почивките, когато живяхме в Латинска Америка си спомням, че всеки втори петък им беше празник (ларго фин де семана), имаха си ден даже и на секретарката  Joy и си почиваха хората.
Ох и Яна така се е разглезила напоследък. Но като ви чета всички, се успокоявам, че явно е моментно. Мрънка ако не я разнасям на ръце, ако не и угодя, но засега поне си заспива вечер сама.  Praynig

# 35

Ммммда, според педиатърката имаме алергия към глутена.Каза ми до годинката да не давам глутен, дори и в малки количества, защото и от много малко количество се получава силна реакция(това го прочетох и в нета).Според нея кръвни изследвания на този етап са излишни.Причината-за целта трябва да се вземе венозна кръв, а на този етап е невъзможно при нас.Друг вариант е да се вземе кръв от пръстчето, но тогава пък количеството кръв няма да е достатъчно за достоверни резултати.
Добрата новина е, че се израства тази алергия. Laughing
Каза ми да замествам глутеновите с ръж, царевица, ориз, елда.Честно казано за ръжта от нея за първи път чувам, че е без глутен.Да не се обърка нещо тази жена newsm78
Утре пак сме на преглед, този път при личната.Ако мненията им не съвпаднат съм решила да организирам едно пътешествие до София.

Момичета, благодаря ви много за подкрепата и помоща HugНе ми се мисли как ли щеше да мине деня ми  ако ви нямаше вас Hug

# 36
Slyncho, в ръжта има глутен.

Герито, много е красиво при вас Peace

# 37
  • София
слънчо, да не би да е имала предвид просо вашта лекарка - в него няма глутен?

# 38
Добро утро  kaffeetrmker_2

Относно ръжта моята педиатърка каза, че за деца до 1 година не се препоръчва. Но не разбрах защо. На този етап аз лично не мисля да давам и не съм ровила да проверя истина или лъжа е това Simple Smile.

Слънчо надявам се да мине. Все пак до годинка остана много малко.  Hug

Ние снощи пак имахме колики и не сме спали цяла нощ.  Crossing Arms Е тия проклети колики няма ли да си отдат, рядко се появяват но появят ли се няма сън. Станала съм 2938398393 пъти.  ooooh!.

А Криси как издържа незнам събуди се в 5, после в 6 и накрая в 7:0 ме дърпаше за носа да ставам. Сега весел, засмен, бодър  Joy Joy Joy и си бърррррррка на една камионче. Вече се сеща че колите и камионите бръмчат , милото на мама  Party.

Хайде по късно пак чао чао.

# 39
Чести 8 месеца на: Йоана на мама IvelinaM      Иван на мама Valshebnica       Стефан на мама Стечи       Гергана на мама dew     Васи на мама nadejda5047! Весело детство и много усмивки!

Честит рожден ден на Арлина! Много щастие и любов!

# 40
  • През девет земи в десета
Добро утро и от мене Hug
Тази нощ Цвети не се е будила дори и за бибата!УРА!Понаспахме се малко! Wink

Герито,супер е,копнах си снимките да ги покажа на децата Peace

Бетта,май на този етап няма да ни се получи да не са толкова зависими от нас Confused Цвети заспива сама само в количката и в колата,а аз съм голям инат и си мислех,че лесно ще я оттуча,но явно детето си е такова!Тя не иска да я нося,само да съм при нея Peace,хваща се за блузата ми и докато не заспи няма измъкване Joy,но нали в тази възраст имали страх от изоставяне и съм се примирила засега Crossing Arms

Чести 8 месеца на: Йоана на мама IvelinaM   ,   Иван на мама Valshebnica   ,    Стефан на мама Стечи   ,    Гергана на мама dew  ,   Васи на мама nadejda5047!Да са ви здрави и щастливи!

Ч Р Д ,Арлина,много здраве, любов и семейно щастие!!!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 09:10 от Pigi

# 41
  • Варна
Добро утро Laughing
Честити месечинки на бебоците празнуващи днес baloni
  happy bd на Арлина hbday Много здраве и семейно щестие
Тъй.........и аз да напиша туй-онуй Mr. Green
Дю,моите съболезнования  Flowers Rose
Диди Ф.,да не би да е претоплен Криси newsm78.
Друнди така като му е много топло,веднага се опъпчва Peace
МарияЕли,и аз съм по-строгата в семейството,но нашия определено предпочита баща си Cry.Чак някой път започвам да ревнувам Embarassed.така се радва като го види...........а с мен не е точно така

Слънчо,бързо да  я израстете тая алергия Hug.А със стихчето паднах от смях Joy
Лала,много кофти случки Sick.дано не се повтарят Praynig
Нан,и на мен две кила ми се виждат множко newsm78.А за главата според мен си е добре Peace
За Рождения ден,незнам.И аз искам да поканя дечица,но тук около нас няма Cry.И затова  dontknowнаправо незнам

да ви кажа сега,какво ново при нас
Вчера най-накрая направихме първия Пентаксим Tired
аз отидох,изпила 3 валеряна,кръстих се 5 пъти,голям рув му ударех. Blush.даже и лекарката и сестрата се кръстиха милите,аз направо ги подлудих.понесе я много добре,засега newsm17 newsm17 newsm17.като си спомням с Хепатита какво беше ooooh!
Правим хилядя маймунджалъка.Казва баба,Папа и вчера се опита и Тата да каже.Мама естествено не казва Crossing Arms smile3516.като му кажеш дай ръчичка/и/ ,дава.Вече седи много дтъбилно,не се изправя и не се опитва да прави неща които изискват големи усилия Laughing
Ами това е,спирам че и без това дълго стана smile3503
Лек и спорен ден на всички  love001
И всички болни,бързо да оздравяват newsm17 smile3525

# 42
Запис, да не кажете че ме няма и изчезвам!Не пишете бре гледайте си децата ааааааа  Shocked

Честити месечинки!

Лала липсваше ни  а къде е Бибошка? и Тиция и другите???

# 43
Здравейте и от мен  Wink
Честито на днешните месечинки   bouquet
Арлина,ЧРД ЖЕЛАЯ ТИ ВСИКО НА-ХУБАВО   bouquet

Слънчо,малко остава до годинка,дано по-скоро го израсте  Praynig
Лала,благодарение на многословието ти съм научила много неща  Hug
Ема преди също заспиваше сама,но след пребиваването ни на Враца за повече от месец напълно си развали режима.Та преди като се събудеше нощем,аз само бутах бибата и тя си заспиваше.Но сега няма такова нещо,и въобще не съм се замисляла,че има нещо общо между заспиването сама и буденето нощем.
Та така,аз още снощи пробвах начина на Лала,и имах успех.Ема се събуди да яде 1 път,а втория си заспа с бибата  newsm44 .Много съм щастлива,ако наистина и занапред е така....Лала дължа ти една почерпка  Hug
Лала,дано скоро ви отмине периода на боледуването и премеждията.Много неприятно преживяване са имали Мишел и майка ти,а пък за Пипи....Пипи прсто Господ го е пазил.
Пиги,браво на хубавото Цвете,аз когато ти казвам,че си имаш толкова добро и послушно детенце,няма кой до ми повярва,а?Цеувки за Цеци  Heart Eyes
Мама Дани,не знам защо на този късен етап все още имате колики.Скоро срещнах тема в Майки(бъдещи и настоящи),та там се обсъждаха капките на ф-ма Бейби кучоло.Много майки бяха доволни,аз съм доволна от козметиката им.Това е Италианска марка и от скоро е на Бг пазар.Хубавото е,че всичките им продукти са почти изцяло натурални.Ако искаш можеш да ги пробваш,дано му помогнат на Криси.

Спирам  Stop после пак...

# 44
                              Flowers SunflowerЧестит ти ден рожден, мила Арлина! Flowers Sunflower
                                                Flowers Four Leaf Clover Бъди щастлива!
  Flowers Four Leaf Clover
 Flowers Rose http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=1337&L1=19&a … mp;L3=0&Page= Flowers Rose
                                         party006Честита месечинка!  party006
Pigi: Ехе, кой е като вас... newsm46
Ние в 6ч се оцъклихме Shocked, беше се извъртял и отвил. ooooh!
Приспах го /с люлеене/ и след 10 мин. се събуди отново с рев.
 И така три пъти/за щастие/, в 6:30ч вече бяхме всичките на крак. nuts
Но детето не е плакало без причина, имаме си трето зъбче.  tooth
jorjiPraynig
Уф, забравих какво исках да ви кажа.
Ама и аз къде съм тръгнала толкова рано да пиша, като мозъка ми още спи. Tired
Е, поне честитих, айде чао ви за сега!  food010
Отивам да правя пюренце. Wink

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 09:40 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт