Много пишете,не може да ви изчете човек!
Първо: нека всички болни бебенца да оздравяват!
И честити месечинки на всички,които са празнували тези дни!

лала:
благодаря ти много за хомеопата.Аз тъкмо се бях навила за Хаджиева и сега пак ме хвърли в размисъл.То че ще се ходи,ще се ходи,ама ще видим при кого! 
gery to:колко е красиво в Испанияяяя.Кога ли най-после ще я видя
А куклите наистина са много красиви,чак да ти дожалее като ги запалят.За рождения ден и кръщенето и на мен ми се иска да ги направим наведнъж,ама рожденния ден на Зоя се пада в петък и няма да е удобно за кръщене,така че може и да отложим мероприятията за събота,а в петък да си празнуваме семейно с бабите,дядовците и лелите,например.Така си мисля сега,ама има още много време,ще видим какво ще решим до тогава.
Виждам тук обсъждате номерата на бебоците.Ние много малко неща правим за сега.Тя Зоя още дори не може да стои стабилно седнала,а какво остава да се изправя или да лази...Но това изобщо не ме притеснява.
Ще се научим и ние! Пък и още нямаме 8 месеца! 
Днес за първи път заместих хранене,на обяд.Изяде 1 голямо бурканче пюре!
Ще видим за напред как ще е.Зоя вечер заспива сама.Така е от около 3 месеца.Къпим я,кърмя и после в леглото.За 5 мин. е заспала.Но през деня,ако се приспиваме у дома се люлеем в преносимата кошара,иначе навън си заспива в количката.
Исках още да попиша,ама няма да стане сега.Зоя се събуди от дрямка.И е крива!Ужас! Изчезвам!

Онзи ден гледам една реклама на Република с фъстъци и се сетих пак за разказа на Ренито. Хванах се да си мисля, дано майката да не е дала от този модел с фъстъците
От години не съм яла Република, трябва да взема да си купя да видя какво им е толкова хубавото, че на бебета да се дават.

Е тия проклети колики няма ли да си отдат, рядко се появяват но появят ли се няма сън. Станала съм 2938398393 пъти.

.Чак някой път започвам да ревнувам
.дано не се повтарят
направо незнам
.даже и лекарката и сестрата се кръстиха милите,аз направо ги подлудих.понесе я много добре,засега
.като му кажеш дай ръчичка/и/ ,дава.Вече седи много дтъбилно,не се изправя и не се опитва да прави неща които изискват големи усилия 

.Много съм щастлива,ако наистина и занапред е така....Лала дължа ти една почерпка
после пак... 
Бъди щастлива!