Отговори
# 195
  • София
аз обясних преди за числата от сайта от Нани, ама явно не ви се чете

слънчо, арлина, не знам на кое му викате тормоз - Яна заспива в 21.30, и обикновено се буди в 22.30, 1.00, 3.00, 5.00, 7.00 и когато си реши още - и това без зъби.

за акитата  ooooh! нищо повече няма да кажа

# 196
  • През девет земи в десета
Айде пак аз Embarassed

Честити месечинки на Дани,Божидар,Цветан,Алекс и сладурката Ева!Да са ви много послушнички!

Дю Цвети също спи на една страна,но мене това не ме притеснява,само гледам да не е всеки път на една и съща!

Ели: Сигурна ли си, че това великолепие Юлето го е сътворила?
Да не е минала Пит-бул-онката след това, че ще те дисквалифицираме от конкурса. Naughty Joy
Майра: Красота!  bouquet
ама взеха да ми се омешват миризмите. Laughing

Попова: И нашето е добре завъртяно, но завършекът му е малко редичък и ме е срам да го покажа. Embarassed
П.П.
Цитат
Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават!
smile3521 newsm10
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нанни,ще ме умориш hahaha

Попова, ми да 'що да не си направим пък едно лайняно албумче  smile3508
Joy Може,може!!!

Прасчо,а вие къде живеете?

# 197
  • Sofia
Честити месечинки на
Даниел  baloni
    Цветан  baloni
        Eва  Two Hearts
            Алекс  baloni
                    Божидар  baloni

Голямо смятане сте му дръпнали голямо чудо  Joy Важното е че до сега май няма грешка при никой  Naughty

Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават!

newsm10  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

dew Ива от около 2 месеца сама си заспива настрани не е притеснително според мен така иска така спи  Peace
Майра Много красиво наистина пролетно настроение
Nanny Голям смях се смея  и аз Joy  Joy  Joy  Joy 

Вече ставам че вика после пак че то с това време друго не остава

# 198
Пиги, в Ю. парк, на баира.

Попова, ми да 'що да не си направим пък едно лайняно албумче  smile3508

hahaha newsm10, супеееееер, а заглавието- трепач на Ели- следващата тема: rotfImao
Мамита, ша ма дисквалифицирате ли, ако го шльопна от памперса в гърнето? Embarassed Joy Ако е запазило форма, де Mr. Green

# 199
  • somewhere over the rainbow
Ели, я пробвай да посочиш символа на 34 и мислиии...мисли за него Wink Кефиш ме как опростяваш нещата, хората, които умеят това, са по-щастливи Hug Пък аз обичам да ми е трудно Crossing Arms
Както каза Бета, по описания начин винаги се получава число, кратно на 9. Т'ва съм го чела някъде като Теорема /в студентските години/, ама доказателството ми се губи Embarassed Иначе числата над 90 и под 9 са излишни, ама са ги сложили за заблуда на противника hahaha
Пак Ели, ако твоят месец на раждане е преди този на мъж ти, правете момче след неговия рожден ден...та чаак до твоя рожден ден през 2010г. Обаче, ако неговият месец е по-напред, бързайте между двата рождени дни /тази година/ да творите ерген Wink Това измислих ooooh! А дали е така? newsm78

...и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!  bouquet

# 200
Betta
Цитат
Nanny, доста ме ядоса тази игричка първо как така ми познава, ама се светнах как и ще кажа и на другите, за да не се ядосват и те - всяко число, третирано по описания начин се докарва до число, кратно на девет - 9, 18, 27 и т.н. На всички тези числа на сайта е сложена една и съща буква, но тя се сменя на всяко натискане на Опитай пак  .
smile3555 Зацепих, и символите кратните на 9 се намират винаги по диагонал и са еднакви, да!
Светна ми! Peace А то други числа освен тях, няма как да се получат.  bouquet
Прасчо :
Цитат
Мамита, ша ма дисквалифицирате ли, ако го шльопна от памперса в гърнето? 
Joy hahaha Joy
Цитат на: Slyncho:
Цитат
Попова, ми да 'що да не си направим пък едно лайняно албумче 

Joy  А ти като един истински фотограф, ще се наемеш ли да ги подреждаш и сортираш по цвят, консистенция, примеси, та да улесниш журито? Laughing Hug
Айде, махам се! Аман от мен! ooooh!

# 201
Антака, ей ме и мене ...  Hug

Да си Ви живи и здрави, щури ... но послушни всички месечинки ...
Гледам жената почерпила, но си е редно и аз да почерпя ... няма да се излагаме я  baby_neutral
Моята почерпка ще е малко в стил "Ала мъжка му работа" ама се надявам да угодя на всички вкусове  Blush
На поздравилите ни ... Голямо благодарско и дълбок поклон  bowuu ... на останалите също  Laughing

Еми ... ха Наздраве  Hug

Айде ... и пак ще дойда  Grinning

P.S. Само да вметна за тези, които спазват диета ... да се направят, че не я спазват ... лееееекинко да се разсеят ...   bouquet
Забравих и Модерките  ooooh! ... Почерпете се и Вие преди да ми делнете поста  Mr. Green

# 202
Здравейте  bouquet
Честито на всички месечинки  bigdance2
На консултацията моя човек голям смеях му удря. Особено като го преслушва по гръбчето, много го е гъдел. Ние тежим 9.600кг. и сме 76см. Нашата педка ни каза да пием Зима флор на капки за профилактика на кариеса, а като стане по голям се взимат на хапчета та чак до 18 год.
Някоя от другите мами давали на бебчето си Зима флор?
ние още не се изправяме, нито сядаме, нито пълзим сами но ще ни дойде и9 на нас времето. Казва мам когато се разсърди и почне да ме вика.
Васи също спи настрани. абе общо взет спи както му падне. По корем му е малко трудно да се обръща, тъй като спи в чувал нощно време, но пък през деня си наваксва. Имаше период та спеше само по корем.
Щях още да пиша но забравих.
Вие много пишете неможе да ви изчете човек.
 smile3523 smile3529
Чао до после  newsm51

# 203
Еххх,Кредоре,каква почерпка само   Hands Thumbsup -аз не съм на диета така че ще се възползвам  eat
Ще ме разбиете с този лайнян конкурс,ама аз гласувам с две ръце "ЗА"  Joy
Ели,много е готино заглавието,така че ако всички са съгласни,може да го ползваме за следващата тема,която май ще почнем скоро,щото с това наше темпо  ooooh! И със сигурност,от другите отчетни ще умрат от смях с нас  Joy
Чакайте да ви разкажа мойто калпазанче какво направи днес.Направо не знаех как да реагирам.На обед след яденето,го сложих на гърнето в нашата стая и тоидох в кухнята да доизчистя и съм оставила вратите отворени.А той толкова вече не ме изпуска от поглед,че човека както си бил на гърнето решил да дойде при мен.Чувам аз ,че мрънка,ама мрънкането го чувам много ясно,все едно е по-наблизо към мен.И отивам да го видя,а гледката беше  Shocked :Нашия тръгнал по голо дупе по теракота и беше стигнал до коридора  Joy И първоначално изпаднах в шок,че е бос на теракота,ама после такъв смах ме напуши... GrinningИ като се обадих на татито и като му разказах,той много съжали,че не е бил тук да го види с очите си  Laughing

Видяхте ли тези дни за смъртта на една от участничките в "Такъв е живота"?  CryМного лоша ситуация,и таткото нали е чужденец и няма сключен брак с майката,а детето автоматично е записано на името на бившия й,та сега таткото не може да вземе детето със себе си.А на всичкото отгоре не дават на бабата право да ползва майчинство.В това отношение държавниците ни са за  #2gunfire .

# 204
Здравейте  bouquet

Аз не давам. Не съм давала и на баткото.

Мамита от Варна, искам да попитам каква вода давате на подрастващите - морска или дъждовна?! Laughing
Аз давах от кана Брита, но скоро направих експеримент и се оказа, че почти не филтрира варовика! Минерална не давам. Изворната... все една и съща. В голямо чудене съм коя е най-подходящата вода за моите малки организъмчета!
 newsm78

# 205
Здравейте  bouquet

Мамита от Варна, искам да попитам каква вода давате на подрастващите - морска или дъждовна?! Laughing

Аз давах от кана Брита, но скоро направих експеримент и се оказа, че почти не филтрира варовика! Минерална не давам. Изворната... все една и съща. В голямо чудене съм коя е най-подходящата вода за моите малки организъмчета!
 newsm78

Ндежда,аз също не давам и не мисля да давам.  Naughty

Пингвина,тук в Сф.поради липса на морска,давам дъждовна  Joy
Шегата на страна аз давам Торн Спринг(минерална или изворна се води),с розов етикет,става за бебета.Отговорих,въпреки че въпросът е към Варненските мами  Mr. Green

Кредор,супер почерпка  Peace Благодарско.

# 206
  • Варна
Здравейте Мацки , бебоци и Креди  bouquet
Направо ми е невъзможно да прочета 5те страници,които сте изписали вчера и днес #Crazy #Crazy #Crazy
 Flowers SunflowerИскам да честитя на вчерашните месечинки и на днешните.Да са много здрави и усмихнати,и да спинкат спокойно  Flowers Sunflower
искам да поздравя и всички които ще празнуват утре и вдруги ден.Утре сутрин заминаваме ,да резнем на едно Animal Pig главицата,че Друнди изяде де що храна имаше Joy Joy Joy
Слънчо много се радвам за вас  love001
Идеята за Л....то албумче,също е  newsm10.надяваме се и ние скоро да седнем спокойно на гърнето и да предоставим снимков материал
Вода,давам Розов Девин,но смятам да я сменя с Торн спринг
Зима Флуор не давам Naughty
Ами трябва да ставам,че Друнди вика ooooh!
Много целувки от нас и да не пишете много, че човек след кратко отсъствие,не може да влезе в час Whistling
  love001  love001  love001 txtloves

# 207
  • Габрово
Ето нещо за водите http://bnap.org/?p=87, намерих го в Библиотека "Нашите деца".

# 208
  • През девет земи в десета
Здравейте  bouquet
Ндежда,аз също не давам и не мисля да давам.  Naughty
И аз мисля така,нямам никакво намерение да давам и не давам отчет на педката NaughtyАко се поразровиш във форума ще намериш доста противоречиви мнения по въпроса,та затова по-добре да не рискувам Wink

# 209
хайде и ние да се отчетем: 8.900 кг. и 70 см.

Зима флор и аз не давам, а водата за Гергана е девин розов етикет.

Кредор, не съм на диета, така че и аз ще се възползвам. да ви е жив и здрав наследника!

Общи условия

Активация на акаунт