слънчо, арлина, не знам на кое му викате тормоз - Яна заспива в 21.30, и обикновено се буди в 22.30, 1.00, 3.00, 5.00, 7.00 и когато си реши още - и това без зъби.
за акитата
нищо повече няма да кажа

Може,може!!!
Важното е че до сега май няма грешка при никой

, супеееееер, а заглавието- трепач на Ели- следващата тема: 
Ако е запазило форма, де
Кефиш ме как опростяваш нещата, хората, които умеят това, са по-щастливи
Пък аз обичам да ми е трудно 

Това измислих
А дали е така? 
Зацепих, и символите кратните на 9 се намират винаги по диагонал и са еднакви, да!
А то други числа освен тях, няма как да се получат. 

А ти като един истински фотограф, ще се наемеш ли да ги подреждаш и сортираш по цвят, консистенция, примеси, та да улесниш журито?

... на останалите също 

... Почерпете се и Вие преди да ми делнете поста 

И със сигурност,от другите отчетни ще умрат от смях с нас 
И първоначално изпаднах в шок,че е бос на теракота,ама после такъв смах ме напуши...
И като се обадих на татито и като му разказах,той много съжали,че не е бил тук да го види с очите си
Много лоша ситуация,и таткото нали е чужденец и няма сключен брак с майката,а детето автоматично е записано на името на бившия й,та сега таткото не може да вземе детето със себе си.А на всичкото отгоре не дават на бабата право да ползва майчинство.В това отношение държавниците ни са за
. 

Благодарско. 

Искам да честитя на вчерашните месечинки и на днешните.Да са много здрави и усмихнати,и да спинкат спокойно 
главицата,че Друнди изяде де що храна имаше

.надяваме се и ние скоро да седнем спокойно на гърнето и да предоставим снимков материал

Ако се поразровиш във форума ще намериш доста противоречиви мнения по въпроса,та затова по-добре да не рискувам