Отговори
# 225
 Shocked надявам се че разбрах!Иначе го обясни де!

# 226
  • София
Ели,
83+3=86+3=89+3=92+3=95+3=98+3=01+3=2004
71+4=75+4=79+4=83+4=87+4=91+4=95+4=99+4=01+4=2005.

Права си, че не е вярно за теб, освен ако не е роден след октомври, когато си забременяла. Питам, защото наистина ми стана интересно колко улучва този метод - аз пък искам още едно момиче, но скоро, а излиза, че ако скоро забременея, ще е момче  newsm78

# 227
Ели,
83+3=86+3=89+3=92+3=95+3=98+3=01+3=2004
71+4=75+4=79+4=83+4=87+4=91+4=95+4=99+4=01+4=2005

* - това си е чиста грешка  newsm78 - според мен  Wink
Къде отлетяха 2 години ( 99+4 = 2001)  Shocked из невиделица незнам  hahaha

Айде ... и пак да Смятате  hahaha

# 228
Охххх,вие тука час по математика имате  Laughing.А аз се чудя как да приспя моя щурак,ще си изтрие очите от търкане,ама не ще да спи и това си е .Изправя се и почва да говори  Crossing ArmsСега по мъжки се приспиват и май успяха.Явно на мен нещо ми куца тактиката напоследък  Thinking
Лека и безпроблемна вечер на всички  Peace

# 229
  • София
Ей сбъркахме се ние с това смятане и сменяне на кръв.Сетих се аз още снощи,че съм збременяла 2005г и това че на мъжо му е сменена 2006г. не ни касае,но се чудех що пък тогава на мъжо мъжкото му е надделяло. newsm78
Кредор казвай моля те и обяснявай щото за следващото ще ви ползвам метода.Значи аз съм февруари 1979,а мъж ми октомври 1978.

Днес съм щастлива.Люската няма Т и цял ден е супер щастлив.Следобед обече му излязоха тук-там едни много ситни пъпчици и ние с майка ми сега сме в чуденка да не се окаже шарка.Утре сутрин ще видим има ли повече пъпчици и ще звъня на доки да идва.
Майка ми каза,че аз съм се шарила като съм била на 3-4 месеца.Значи май е по-добре да я изкарва и да не се мъчи после.

Диди и ние така.До ей сега се мъчихме да се приспиваме.(толкова късно никога не е заспивал).Само като отидем в спалнята и започва да реве като магаре.Излизаме от там и млъква.Май се поразглезихме покрай тези болести.

# 230
  • София
Забравих да честитя на месечинките днес.(малко в последния момент).
Живи и здрави бъдете и весели и щастливи растете.

Кредор онова дето е метнато на скарата за почерпка най ми харесва.

# 231
Питам, защото наистина ми стана интересно колко улучва този метод - аз пък искам още едно момиче, но скоро, а излиза, че ако скоро забременея, ще е момче  newsm78
Бета, аз не мисля, че нещата се свеждат до толкова проста аритметика.До колкото знам определянето на пола на детето зависи изцяло от таткото, без да има значение твоята кръв кога си я преточила WinkЗначи теорията яко пропада и имаш шанс за момиче Peace

Айде ... и пак да Смятате  hahaha
Joy

За водата-аз давам Девин-изворна Peace

mgizdova, на МИмето дупето се оправя за два дена, но аз мажех с Пиоктанин.Според мен майката му е във миене на дупето само с вода на всяка смяна на памперса.Това го правя от 6 месеца и сме нямали проблеми от тогава.Е, разбира се, когато сме на разходка ползвам кърпички.

А за акотата кво става само аз ли се престраших,их ама стееее ще правим ли конкурс или не!

Е, как вееее, аз съм за нааканото конкурсче Mr. GreenАма не е ли по добре да ги публикуваме снимките в албумче, че да не дразним тук, тези които са против това с лигните си?

# 232
Голяма смятане, голямо чудо Mr. Green Накрая и аз ги сметнах при нас и излиза вярно за Ясмин. Татито е щастлив, че тази година на него ще му се обновява кръвта и ще се надява на момче през есента Mr. Green

Попова, много е сладка Емка как спинка Heart Eyes

Иси, Попова, много сте готини на срещичката. Искам и аз пък - ама Надето тук е много далече  Cry

Ели, и Юл е много готина с тия обувки. Аз имам няколко чивта подаръци ама засега не и обувам Thinking

Диди, аз май съм изпуснала новината кога го прибра твоя тати обратно newsm78 

Зима Флуор тук май се дава чак след годинката, ама дотогава се дават комбинирани Витамин Д + Флуор.

Мамите на озъбилите се бебчета - вие миете ли зъбките? Аз ги почиствам с  вода ама днес гледах специален комплект за първите зъбки и четка вече като излязат всички. Май е време да вземам Simple Smile

Слънчо, и аз излизах на моя, че пола зависи само от мъжа заради Y-хромозомата ама се оказа, че и от жената влияе - май заради нивото на киселинността беше newsm78 Трябва да потърся пак статията  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 23:39 от Майра

# 233

Диди, аз май съм изпуснала новината кога го прибра твоя тати обратно newsm78 

Ох,ами как-2 дена ме тероризираше със sms-и и тел.обаждания,убеждаваше ме ,че като е далеч от мен аз няма как да забележа промяната му,но удържах фронта още няколко дена и накрая си го прибрах.И да ти кажа,за сега не съжалявам,не пие,обръща внимание и на детето,и на мен.Пу-пу Е,днес нещо беше решил да се поотпусне,ама аз го скастрих на бързо и той се поправи.Даже сега той приспа Криси.Та,така  Peace

Диди и ние така.До ей сега се мъчихме да се приспиваме.(толкова късно никога не е заспивал).Само като отидем в спалнята и започва да реве като магаре.Излизаме от там и млъква.Май се поразглезихме покрай тези болести.

Ох,при нас е обратното-като излезем от спалнята се започва едно реване,дабе по-точно започва с неистово пищене и после се продължава с едно тръшкане из леглото и накрая като вляза,започва да се смее и да ми бърбори нещо  ooooh!.Направо не знам какво му става,до преди няколко дена всичко беше ок,заспиваше си безпроблемно сам и през деня,и вечер,а сега само като ме изпусне от поглед и започва да плаче.Щом днес започна по голо дупе да пълзи след мен,представете си колко е зле положението  Sick

Айде,махам се,че нещо много ми се приспа. Hug

# 234
Слънчо, и аз излизах на моя, че пола зависи само от мъжа заради Y-хромозомата ама се оказа, че и от жената влияе - май заради нивото на киселинността беше newsm78 Трябва да потърся пак статията  Rolling Eyes

Дa, така е и киселинността влияе.Ако тя е силна тогава X-хромозомата има повече шансове, т.е. резултата ще е момиче. И все пак киселинноста на влагалището се променя не през няколко години.Пропаааадааааааа.......буф Mr. Green

# 235
Диди, радвам се много  HugВсяка двойка си има трудни моменти - дано вашите са минало вече и отсега-нататък само щастливи моменти да имате тримата Praynig

# 236
Колкото по-близо до овулацията се прави секс, толкова повече вероятност има да бъде момче, защото мъжките сперматозоиди умират по-бързо от женските (а уж били силния пол Wink) Така че ако искате момче, увеличавате шанса ако правите бебето максимално близо до овулацията. Ако искате момиче, го правите няколко дни преди и се надявате мъжките да умрат и някой женски да оцелее и да се срещне с яйцеклетката. Киселинността също е от значение, защото тя убива спематозиодите. Малко профанско го обясних май, дано да разберете. Иначе е божа работа общо взето. Вторият път аз много смятах и правих тестове за овулация и много четох в Искам бебе, та се образовах малко по темата. То затова и не стана толкова бързо колкото ми се искаше, че много четях, вместо да бебеправя Grinning А мъжът ми го побърках, карах го да ме опложда по график и да пие витамини за да си подсилва материала Joy Joy Joy Абе луда работа...Иначе ми беше все тая какъв ще бъде пола. Май ми се искаше пак момиченце, но пък после бях щастлива като разбрах, че ще е момченце.

Майра, преди малко чух по френските новини за супер абсурден случай в Германия. Една жена, от марокански произход иска развод заради това, че мъжът й я бие. И съдийката, германка, в Германия, отказва развода като се позовава на Корана в който по някаква нейна интерпретация пишело, че мъжът може да бие жена си!!! Щях да падна! Викам си тая да не би да си е карала специализацията в Афганистан! Не можах да повярвам, че това става в Германия. Знаеш ли нещо повече по случая? Накрая казаха, че естествено съдийката е била отстранена от делото, но ми се стори много шантава цялата история.

# 237
  • София
Кредор, знам си аз, че бдиш над нас да не тръгнем в грешна посока  hahaha.
Слънчо, на мене ми е ясно, че нещата не се свеждат до проста смяна на кръвта - хоп, източваш кранчето и айде, нова кръв, момиче в корема  stork-girl. Физика съм завършила все пак, а и след това физикохимия. Но съм учила и статистика и ако някакъв метод дава 95% познаваемост, независимо по каква причина, според мен може да се ползва за изказване на предположения (не за познаване). Та затова ми беше интересно повече хора да кажат при тях верно ли излиза.
лала, всичко това е вярно, но си има изключения. Ето, аз съм забременяла с момиче почти четири седмици след цикъла ми - доста след овулацията ми според мен, как стана, идея си нямам - аз бях сигурна, че не може да съм бременна  Thinking.

айде, млъквам вече, че много пиша напоследък.

# 238
Бета, аз говоря само за увеличаване на вероятността, няма никакъв сигурен метод да улучиш пола. А за забременяването ти, зависи от цикъла ти също, колко е дълъг. На мен ми е на 28-9 дни и овулацият ми е на 15-16 ден. Даже скоро бях на гинеколог и лекарят ми го потвърди. Вика ми : Айде сега като се върнеш в къщи и с мъжа ти може да спретнете едно бебе, идеална си в момента Shocked И се хили, много забавно му беше. На мен хич не ми беше смешно де, точно това ми липсва сега да забременея и съм спретната за лудницата. Пък и трети път да ме режат за малко повече от 3 год, мерси!  Naughty

И аз много пиша, отивам да спя, че окъснях много!

# 239
  • ES
......
Кредор казвай моля те и обяснявай щото за следващото ще ви ползвам метода.Значи аз съм февруари 1979,а мъж ми октомври 1978.
.....

Тъй като гледам само на нас двете не е верен метода, значи не смятаме с верните татковци.   Joy   Joy   Joy

Лала май и по тази теория на зачеването не важа. Цикъла ми е дълъг 30-31 дена и овулацията ми е около 15-16 ден, а излиза, че съм заченала веднага след менструацията.
Абе божа работа.

Бетта, а защо искаш пак да имаш момиченце? Не искаш ли да разнообразиш малко семейството или искаш да правите женско царство?

Общи условия

Активация на акаунт