* Бг мама Малинка - Най-лош филм за 2024 г. - Финално гласуване *

• 583
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Моля, гласувайте за най-лошия филм за 2024 г. 😊

Имате право на 1 глас + опцията за поправка и редакция ако без да искате сте избрали погрешния филм.

Краен срок: 23.03.2025 г. неделя, включително!

Гласувайте и за най-добрия филм за 2024 г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1748724

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 01:54 от Diavolo

# 1
  • Berlin
Защо на 5то е само един филм, има още няколко с по 2 гласа?

# 2
  • София
Ами просто защото не исках да сложа цели 10 филма, след като съм обявил, че ще са 5 и по принцип са си толкова.
А така щяха и да са повече от по-важното гласуване, за най-добрия филм. А и според мен Гарванът напълно заслужава тази си номинация. Наречи го двоен глас на организатора. 😉
Искрено се надявах да не се получава чаршаф със сто филма с 2 номинации, но уви, така се получи спрямо активността в темата...

В другата анкета пък за най-добър филм при традиция от 10 номинации максимум трябваше да сложа цели 14 заглавия и изрязах всичко под 3 гласа. Разбирам да има 2 филма с 2 гласа и да сложиш извънредно 11 филма, ама цели 7 ми е твърде много.

# 3
Гласувах,но от това което прочетох за филмите ,не съм ги гледала,всичките заслужават малинки.

# 4
  • София
Явно ''Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2'' се очертва за единствения конкурент на великия Жокер 2 🙄
Първия филм беше кандидат за филм на годината, втория - фаворит за малинката. Какво нещо е изкуството...

# 5
  • София
Тази неделя пускам кепенците и който гласувал-гласувал!

Жокерът върви към очаквана ''победа'' 😁

# 6
  • София
Край на гласуването.
Логично, Joker: Folie à Deux е най-лошия филм за 2024 г. според Бг мама.

Според мен имаше и по-лоши, но този е от висока категория и с големи претенции, така че провала е по-звучен и шамара заслужен.

Общи условия

Активация на акаунт