Боледуване на децата ни-тема 87

• 17 024
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
И аз съм имала при каката црп 1, и левкоцитите 22, на слушалка нищо.
При това положение даже снимката няма да промени ситуацията.

# 556
Т.е кръвната картина е ясна, за АБ е и снимката е излишна? Страх ме е да не изпуснем нещо.

Има едно хубаво в цялата работа, уж разбра, че не е чак толкова страшно да те боцнат. Та, следващия път се надявам да мине по-лесно.

# 557
За антибиотик е, да.

# 558
И според мен е за антибиотик, но и слушалка (ако се наложи и снимка).

# 559
Писа ми педиатърката, изписа Клацид и утре преглед...

# 560
Барбалена, стискам палци и аз. И моето дете е на Клацид от петък, има подобрение.

# 561
Тони, случвало ми се е от аб капки да се втечни секрета. Но го има и другия вариант да става по-зле и за това да кашля. Имай предвид, че дори на теория моракселата да умила от аб капки, на практика не е така.

# 562
Дани, съболезнования 🖤

# 563
Danaeka, Съболезнования и от мен, много тъжно 🖤 бъдете силни

# 564
Danaeka моите съболезнования

# 565
Danaeka, съболезнования и от мен. Дано детето да премине по-леко през този период, вие също, доколкото е възможно.

# 566
  • shumen
Благодаря,момичета.
За сега всички вкъщи сме спокойни доколкото можем.
Ваня,ще предупредя и класната им утре.За психолог за сега няма нужда.Той се успокои.
Барбалена,дано бързо подейства АБ.И при моя кръвните в Събота бяха в норма и според педи беше ОВИ,но аз си мисля,че още тогава е било RSV.В Четвъртък вече беше с хрипове,които педи чу на слушалка и бронхит.Снимка не сме правили.
Тони,Моракселата се избива трудно с капки.
Пуфе,при моя започна с ниска Т,но на 5 ден започна да вдига висока и затова му направих тест и светна положителен на RSV.
Моя е добре вече.Прокашля от време на време,особено след бягане,но носа спря и Т не е вдигал.Не вярвах,че тоя Аугументин действа толкова бързо.Утре си е на училище.Само малко ме е яд,че забравих да взема бележка да не играе физическо.

# 567
Момичета, моето мъниче е на Клацид от петък заради усложнение от rsv. Утре в 11 наобяд стават 72 часа от старта на АБ....Но днес следобед вдигна пак 38 градуса..това нормално ли е? Лекарката каза, че до 3 дни трябва да спре високата температура и ако на 4тия още е висока, не е добре. Тя сега пак е по-добре от началото, рекордът ни беше 40....

# 568
При нас винаги е имало значително подобрение още след третия прием, знам че над 38.2 след два дни прием не е окей. Виж утре какво ще е положението.

Оздравявайте всички бързо!
Каката от вчера на обед не е вдигала температура. Имаше 37.8, заспа и край. Днес все едно нищо не е било. Гърлото е окей, няма сополи и кашлици... не вярвам в историята с настинката, но с това променливо време дали не е настинала и да е била преуморена петък. Буквално за по-малко от 24 часа свърши всичко. Ако и тази вечер няма проблем мисля да я пускам утре сутринта на училище.

# 569
И в нас ако аб е подходящ бързо пресича Т, но се е случвало и да сменят антибиотик. При нас казват ако до 3 ден не е подобрено състоянието, за смяна е.
Дани, дано сте добре. Октомври почина свекър ми, беше голям шок за всички ни, помня че дъщерята ни си ползва два дена и си остана вкъщи, много тежко го изживяхме всички.

Общи условия

Активация на акаунт