Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 882
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • София
densi, засърбяха ме ръцете😊
От публикуваните ти постовете  съм си избирала и купувала парфюми , не един и никога не съм оставала разочарована за което ти благодаря!🌸
Ванилията и аз съм набелязала ,но още не съм се спряла на даден парфюм.

# 391
Двата най-хубави парфюма за тези пари са моят Baciami Bvlgari, с ванилията като се смесва стават чудеса. Сам също е великолепие.
 И супер интересния Ma'magnifica Bvlgari. Това е силно оригинален много женствен парфюм, който оставя трайни впечатления и винаги се пита с какво си. Но той е по-остър и по-подходящ сега за пролетта. Смесва се също с есенцията Ванилия и става съвсем друг аромат. Със сандала също става уау.
Аз отдавна искам да го купя и все не стигам, но трябва да го направя сега като има намаление.

# 392
  • София
Точно на Baciami съм хвърлила око и на Riva Solare😊Аз подуших не всички разбира се,но ще тествам още някой друг аромат преди да избера.От есенциите Vanilla и SandalWood също харесах. Ще тествам задължително Ma'magnifica.

# 393
  • Бургас
Новият CHANCE EAU SPLENDIDE https://www.chanel.com/sa-en/fragrance/p/136220/chance-eau-splen … -de-parfum-spray/  https://ifragranceofficial.com/perfumes/chance-eau-splendide-chanel/ 

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:25 от Bright Crystal

# 394

Ще се пробва тази молекула със сигурност. Запалихте ме по това чудо. Къде във физически магазин мога да тествам все пак,че цената не е ниска ?

В един от бутиците на Съборна ги мернах. Кампомарцио мисля че беше. Там където продават Ex Nihillo. Едно рускинче продава, много отзивчиво.

# 395
Да, днес ги видях там.

# 396
MARC JACOBS - PERFECT

Моите впечатления - ако обичате цветя, това е за вас, но никаква трайност. Нищо специално не намерих в него.

Скрит текст:
глава - ревен, нарцис
сърце - бадемово мляко
база - кашмеран
вид аромат - цветни

# 397
  • The Evergreen State
Bright Crystal благодаря, че сподели тази новина. Пропускам последните новости на пазара,  Барения и Клое Льо Интенс мисля, че пробвах последно в мола покрай Коледа, много харесах и двата. За новото шанелче Шанс също съм любопитна. Твоя пост ме вдъхнови сутринта и пръснах Chance eau vive - стар познайник в моя парфюмен гардероб (заедно с много други такива), навърта се там от десетина години, не е мръднал като качество и си го ползвам като се сетя за него.
Сега видях, че и във Фрагрантика са добавили Chance eau Splendide.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 06:11 от Athena

# 398
Тази сутрин с Menta y Menta Miller & Bertaux. С последната поръчка получих щедро количество мостри на марката и Ментата вече я офъщях. Прекрасна, свежа, секси, върху мен трайна за разлика от мненията във ФР. Унисекс, в драйдауна бие леко на благородната кожа на рокерско яке. Кафе не усещам, вероятно обонянието ми го интерпретира като кожа.
https://www.fragrantica.com/perfume/Miller-et-Bertaux/Menta-y-Menta-54796.html

# 399
Харесвам ирис и виолетка в парфюм, но този Chance звучи като да бъде доста сладък с тази малина,  рози, червени плодове, че и праскова сложили. Ще ми е интересно да видя какво потпури са спретнали, но предполагам, че масово ще се хареса.

# 400
  • Sofia
Бих го поръчала на сляпо ако не беше този здравец в състава. Чакам с нетърпение да подуша какво са сътворили.

# 401
  • София
И на мен ми е много интересен новия Шанс. По традиция се разбирам добре с Шансовете.

Купих си тази седмица Van Cleef and Arpels Gardenia Petale, отдавна си го харесвам и най-после му дойде времето да го имам. Много  ми е приятен. Тествах и черешата, супер автентична, много вкусна, но определено не искам да мириша така Simple Smile С белите цветя ми е комфортно обичайно.

# 402
  • BG-DE
Някой дали пробва вече новия Gucci Bloom parfum да сподели впечатления🙂

# 403
Петя, честит!
И аз го имам в списъка си за придобиване. Толкова е нежен, фин, ненатрапчив парфюм. Деликатен и елегантен. Преди време като бях най-много настроена за него търсих оферти, но не успях да намерия и съм го оставила за когато освободя нови места в колекцията си Simple Smile

# 404
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обяд с приятелки, нося Hermes Un jardin sur le Nil.
Парфюм свежарка.

Общи условия

Активация на акаунт