Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 824
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Точно така е мирише с дни. Души ли те?

# 466
Да, и не само това, Ами обонянието ми е силно намалено и си представям около мен какъв облак е само с 2 фъс. Аз не издържах и се напръсках още в офиса на Спийди. Горките момичета. Ще трябва да им се извиня следващия път като ходя. Проветрявали са след мен 100%.

# 467
Това с обонянието след Ковид ли е?  Наскоро похвалиха тук в темата спрей за нос Синулан форте.справял се бързо с проблема,връщал обонянието. Можеш да опиташ.

# 468
  • на терасата
Къде може да се пробва Valaya и Valaya Exclusif PDM?
Заинтригувахте ме с описанията си. Фрагрантика дава сходство с Narciso Rouge, който много харесвах, но така и не стигнах до покупка, за което много съжалявам сега.

# 469
Абсолютно нищо общо нямат.
Могат да се пробват в Елинор срещу Сердика, не знам дали изваждат тестерите, когато не налични и в Леро. Отровно скъпи са, особено Ексклузива.

# 470
Аз понеже не съм в София купувам отливки. Скъпичко е да се тества така.
Синулан спреят ми отпуши носа идеално, но аз явно имам някаква алергия. Ще до използвам останалото количество и ще си взема отново Синулан, но специалния за алергия. Ту имам обоняние, ту не. Променливо е. Ще продължа да търся причината. С УНГ специалистите откакто се помня е много трудно, а в днешно време както всички лекари претупват всички вече се и отказах да ходя на доктор...

# 471
  • на терасата
На двете места, където продават PDM, цените по-високи ли са, отколкото на официалния сайт на PDM? Не съм ходила нито в Леро, нито в Елинор.
За съжаление, в дамския discovery set на PDM, който предлагат в момента, няма Valaya Exclusif. А другите в сета ги познавам.
По принцип си купувам discovery set на марка, която ме интересува и после си поръчвам от официалния сайт. Всички, от които съм купувала досега, дават отстъпка равна на цената на discovery set-a, ако поръчаш парфюм в някакъв срок след discovery set-a. При някои е един месец, при други три месеца. Различно е.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 21:50 от рак-щрак

# 472
Валая Екслузив излезна наскоро. Затова мисля още я няма в Дискавъри сетовете. Може би по натам....Но разликата с класическия не е особено голяма, поне за мен разбира се. Хубав парфюм, по-носим от първообраза. Напоследък се запалих по Делина и към нея залитам.
Сега се сещам че не съм успяла да се похваля в темата - сдобих се и с La Rosee и с  Exclusive Делините и сега е голям кеф. Вече правя разбор какво ще оставя в колекцията ми и какво ще приготвя за продажба. Имам още 2,3 набелязани за купуване и е стане лято и време за почивка от пазаруването 😅

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:24 от Lale_Lili

# 473
  • BG-DE
Ох, Лаленце, така ме разсмя тази "Владая Екслузив", браво на редактора 😂

# 474
Ох, този редактор,ако го набарам такъв бой ще отнесе. Излага ме абсолютно всеки път 😁😁😁

# 475
  • София
Валая Екслузив излезна наскоро. Затова мисля още я няма в Дискавъри сетовете. Може би по натам....Но разликата с класическия не е особено голяма, поне за мен разбира се. Хубав парфюм, по-носим от първообраза. Напоследък се запалих по Делина и към нея залитам.
Сега се сещам че не съм успяла да се похваля в темата - сдобих се и с La Rosee и с  Exclusive Делините и сега е голям кеф. Вече правя разбор какво ще оставя в колекцията ми и какво ще приготвя за продажба. Имам още 2,3 набелязани за купуване и е стане лято и време за почивка от пазаруването 😅
И аз така направих с Делините и накрая си оставих само Делина класик. Най-много ми пасна.
Valaya Exclusif ми е много интересна, първообразът ми харесва много.

# 476
Познавате ли парфюмите на Dries Van Noten? Виждам, че не се продават в Бг.

# 477
  • Бургас
Никак не харесвам Valaya имах отливка и я разкарах веднага и няма нищо общо с Narciso Rouge.

# 478
Ако първия парфюм на непознат на носа ми бранд не ми допадне, автоматично го отписвам. На ПдМ съм пробвала Ориана, не знам отливката беше ли окей, но на кожа не ми допадна. На Килиън първият беше Forbidden Games, в него не ми хареса пудрата (принципно не ми е любима нотка). От Бленд Уд след безумен копнеж по Загар ми подариха отливка - в началото уаууу, после - ужассс, уд и шербет. Същата работа и със Сапфира. Не зная при вас как е. Все ми се струва, че един като не харесам, другите няма смисъл да пробвам.
Имам към 7-8 шишета за разчистване, едва ли ще нося отново. Държа бройката до 24. Да ги изпръскам в този живот все пак Simple Smile

# 479
Има нещо вярно в това, че всяка марка е с определен стил/почерк. Все пак предпочитам при възможност да пробвам няколко аромата, а не само от един да си направя извод за  марката. Понякога има и изненади.

Общи условия

Активация на акаунт