Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 906
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
И аз чакам да заредят някъде Valaya Exclusif за да го отстрелям. Очаквам пудрена нежност. В Delina Exclusif съм влюбена, може би е най-носения от мен парфюм напоследък. Сигурна съм, че и La rosee ще е прекрасен, но искам първо поне да преполовя ексклузива за да се оглеждам за друг. Орианата също е великолепна сладост, супер гърли-гърл парфюм, но за мен много си прилича с Love Don't be Shy, който имам, затова не я поръчах. Като цяло бранда е страхотен с интересно представяне и бутилчета. От това, което съм пробвала не ми харесват Meliora, Casilli и Althair.

# 331
Аз чакам да заредят Марк Антуан Бароа за да си отстрелям Тилия. И Екс Ниило за да си отстрелям Фльор наркотик и Блу талисман… Joy
И още колко неща чакаамммм…  Joy

# 332

И като споменахте Valaya Exclusif: Не съм почитател на парфюмите на PDM, НО се влюбих в последния парфюм на марката. Нежен, пудрен, елегантен, романтичен… Ще се оглеждам за добра оферта със сигурност!

Ама то каква оферта, за сега го открих само на тестер за проба. Офертата е от чужбина за 300 евро. Ако го имаше наличен там , където го пробвах, щях да се върна да го купя. Това е възторг! Чистота, сапун, свежест с трайност и дифузност на Ганимед. Такова чудо къде го има?

В този ред на мисли да ви питам какво мислите по въпроса… защо най- популярните нишови марки и парфюми ги няма у нас? Какви ли не глупости има, но най- обичаното в света- не!
Има го в Леро в центъра, както и всички други парфюми на марката.
Аз не го харесвам, но там го пръсках за опознаване през няколко дни.

# 333
Аааа жива и здрава да си! Денси, а цена не помниш ли? Задължително ще мина, аз отдавна не съм минавала от там.

# 334
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Valaya Exclusif ли става въпрос?
По спомен Денси много го похвали преди 1-2 месеца, много й харесал.

За нишови парфюми,може би защото не са парфюми за масова употреба и стандартни марки Шанели и Диори,които се продават навсякъде,пазара им е по-свит, така да се каже - за ценители.
Другата спирачка е цената. Колко жени в България могат да си позволят парфюм за 800+ лв примерно?

# 335
# 336
Ако харесвате сладки аромати -да .

# 337
За Valaya Exclusif ли става въпрос?
По спомен Денси много го похвали преди 1-2 месеца, много й харесал.

За нишови парфюми,може би защото не са парфюми за масова употреба и стандартни марки Шанели и Диори,които се продават навсякъде,пазара им е по-свит, така да се каже - за ценители.
Другата спирачка е цената. Колко жени в България могат да си позволят парфюм за 800+ лв примерно?
Денси малко по-нагоре писа, че не го е харесала.
Иначе нишовите в Бг не са толкова скъпи, по 400-500лв, в сайтовете най-популарните марки се въртят около 300, ако са тестери даже и около 200+. Само Амуажите държат 700+, но и те се намират на определени места на по-ниска цена.

# 338
Да за него е точно.
Харесвах го на първо пръсване като дойде, но като го нося ме души и не го харесвам вече. Абсурд е да дам такива пари и да ме души. Аз не съм много по- мускусите и чистите аромати. Хубав парфюм е много, но не е за мен.

# 339
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Колко струват Initio Parfums в България? Съмнявам,че се падат под 700 лв/100 мл.
Марли са по $400/100 мл.
Creed минимум $400
Byredo вървят към $330/400/100
Том Форд $600 
МФК - $450..
Все цени без таксите в Щатите.

Та,колкото по-евтини ще са в България? Това са международни цени.
Кои са тези ниши,които струват 300 лв,даже 200 лв ?

# 340
О, Initio купуваме най- много до 400 лв, а често и за около 300-350. Аз съм купувала и за 270 лв.
В България цените са много ниски и има страшно много марки и парфюми. Просто е лудница и идват и ще идвят много други. Хората директно пишат на сайтовете и ги искат. На официалните също. Ходи се на изложението в Милано и там също се набелязват нови неща.
https://parfium.bg/#7999/mobile/m=and&q=initio+prives
https://parfium.bg/#7999/mobile/m=and&q=initio+prives

# 341
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Този сайт достоверен ли е?
Притеснява ме фрапантната разлика в цените и все си мисля,че са ментета.

# 342
Mancera  и Montale също са ниша, а цените им са много по- ниски от половината лукс. Не знам как го постигат българските търговци, но най- често продават на много по- ниски цени от международните. Затова не ми се поръчва от чужди сайтове.

# 343
Този сайт достоверен ли е?
Притеснява ме фрапантната разлика в цените и все си мисля,че са ментета.
Това е сайт с магазин зад Народния театър от който се купува най- много в България и не са ментета определено. Има и кодове за -10% отстъпка винаги.

Забравих да кажа, че Леро е официален вносител на Шанел, Диор и всички марки и там цените са официални. Отстъпки няма. Валаята е отровно скъпа.

# 344
Напълно достоверен е parfium bg, който Денси е посочила. Има си и физически магазин. Initio там вървят по 300-350лв.
Иначе в момента различни парфюми на MFK са по 370лв в Делириум. Angels Share е 479лв. Том Форд по 440-500лв.
Нотино също правят големи намаления, обикновено Марлитата там са по 528лв, но с код цената става по-поносима. Изобщо, аз не мога да се оплача от цените на ниша тук, надявам се, че занапред разнообразието от марки и наличност ще става все по-голямо.
P.S Сега, като разгледах сайтовете хвърлих око на някои неща на Jo Mallone и се замислих колко ще са подходящи за лятото. Грабна ме и цената на една Bottega Veneta Illusione и я поръчах. Unamused Joy

Общи условия

Активация на акаунт