Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 861
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
От няколко дни , обилно се поливам с Blossom Love - Amouage и се чувствам уютно и чистичко.

# 406
Вдъхновена от поста за идващия нов Шанел Шанс, днес нося Tendre EDT Simple Smile

# 407
  • Враца
Audace Rochas обсъждахте ли го вече? Какви са мненията?
Не мога да преценя , бутилката ефирна и нежна ли е или кичозна. По-скоро второто, ама ми се ще да видя на живо.

https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Audace-102343.html

# 408
Здравейте, може ли малко повече информация за Gardenia Petale, с каква трайност е? Бях решила да вземам Neroli Amara, но сега се замислих и за Gardenia Petale, виждам, че е на добра цена.

# 409
JEAN PAUL GAULTIER - SCANDAL

Моите впечатления - харесва ми. Наистина може да предизвикате хората да се обръщат след вас. Смятам, че е подходящ за вечерни приключения и по-студени дни. Определям го за траен. Балансирани са съставките.

Скрит текст:
глава - гардения
сърце - мед
база - пачули
вид аромат - цветни, шипрови

# 410
  • Sofia
Audace Rochas обсъждахте ли го вече? Какви са мненията?
Не мога да преценя , бутилката ефирна и нежна ли е или кичозна. По-скоро второто, ама ми се ще да видя на живо.

https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Audace-102343.html

Бутилката е най-грозната, която съм виждала. Даже не ми се прииска да пробвам парфюма, заради грозотата й Grin

# 411
Тази бутилка наистина е ужасна. Като я видях си помислих, че са се вдъхновили от миналата Олимпиада, където пресъздадоха Мария Антоанета без глава. Много безвкусно.

# 412
Аз пробвах Audace миналия уикенд. Не е нищо особено. Мускусен крауд плийзър. Хиляди пъти сме го мирисали и ползвали. Креативност нула, оригиналност нула. Бутилката е меко казано неадекватна. Като някакъв бюст е, грамадна, масивна и неудобна. Бих се насочила към друг парфюм. Има по интересни от този ценови клас.

# 413
В първата секунда, в която погледнах тази бутилка си помислих, че ми прилича много на Ариана Гранде.
Болезнено слаба със странна розова одежда. Joy

Любопитен звучи този нов Шанс на Шанел, много харесвам мириса на здравец.

# 414
В първата секунда, в която погледнах тази бутилка си помислих, че ми прилича много на Ариана Гранде.
Болезнено слаба със странна розова одежда. Joy

😂😂 Ох, недей така, че тук една потребителка ме "кълна" преди време по повод Ариана Гранде. Тя била известна, пък аз не. 😂
Бутилката е несериозна, сокът не знам, но не възлагам големи надежди.
И от новия Шанел не се вълнувам, не е моят бранд.

Lale_Lili, да ти е честит Paradox Virtual Flower! Голяма свежарка е, за разлика от предшествениците си.😊

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 23:45 от Аризона

# 415
Аризона, благодаря! Предшествениците ги недолюбвам, но този е точно в моята "алея"!
Този уикенд смятам да обърна внимание на Black Opium Glitter. Учудващо не говорим за него, а ми се струва много хубав, излъчващ, мек, приятен, летен.
Новия Шанел...на снимка бутилката е красива, но това не е на 100% моят бранд и едва ли ще се вземем. Но с удоволствие ще го пробвам, когато имам възможност. Иска ми се и другите Шанели да са достъпни за проба в България. И Диор-ите също. И LV също. Размечтах се рано рано сутрин. 😁

# 416
  • София
Пробвахте ли новия Скандал Интенз? Любопитен ми е.

Днес ще съм със Скандал Ле парфюм. Идните дни ще го приключа, както и Гуд гърл и ще освободя място за нещо ново.

# 417
Днес съм с Jany Sora Dora, мисля, че дъждовно ветровито време много му отива. За съжаление, върху мен не усещам щрудела с ябълки, но е много интересен парфюм.
Очаквам пратка от Делириум с Jo Mallone Scarlet Poppy Intense.

# 418
  • на последния етаж
Нетърпелива съм за новия Шанс, дали ще се продава в България?

# 419
  • Пловдив
Флаконът на Rochas е разбиване на клишетата, които ни заливат отвсякъде. Бих купила само заради това. Някой ден внуците ще го постват в темата за изчезнали парфюми. Аз вече не знам с тези флакони шампоан ли купувам или парфюм. Може да е претруфено, вероятно нарочно търсен ефект, но е факт, че предимно флаконът се обсъжда. А това е Rochas все пак, нищо че отдавна такива марки са в девета глуха.

Общи условия

Активация на акаунт