Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 821
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте Момичета , днес пробвах няколко аромата, но се въздържах от покупка...представяте ли си...
Но имам наличен един сладникаво тежък - дървесен,мускус,пачули.  Как мога да убия тази тежка сладост. Мисля да експериментирам и да сложа втори парфюм върху него, но какъв? Мислите ли,че въобще ще има някакъв резултат?
Приемам съвети?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:50 от Angelima

# 481
Здравейте!
Някой да е запознат със смяна на опаковки на YSL Babycat? Днес поръчах на близка да ми го купи, на място в магазина й казали, че е изчерпан, но утре щял да бъде наличен, но в нова опаковка.

# 482
  • София
Здравейте!
Някой да е запознат със смяна на опаковки на YSL Babycat? Днес поръчах на близка да ми го купи, на място в магазина й казали, че е изчерпан, но утре щял да бъде наличен, но в нова опаковка.
Точно четях във Fragrantica една статия и видях, че се оплакват от промяната. https://www.fragrantica.com/news/Yves-Saint-Laurent-Le-Vestiaire … s-Muse-22362.html

# 483
И аз съм така с марките, ако първите един-два не ми харесат, някак губя интерес. Но съм имала и изненади, например Мансера. Само един съм им харесала досега, но е велик. И то благодарение на една мила съфорумка, сама нямаше да посегна към него. След това пробвах пак и други на марката - не, изобщо не са ми по вкуса.

# 484
Аз пък имам точно Oud Sapphire Blend Oud и съм влюбена в него. Страхотна роза с пудра е върху мен. Изключително женствен и секси. Трайност до пръсване.
Толкова ми харесва, че се чудих какво друго да на марката да отстрелям на сляпо.

Обожавам Stephan Humbert Lucas. Каквото и да съм пробвала, все е било 10/10. Обмислям розите на Петра в тази връзка ама… прекалено много рози ще ми дойдат..

# 485
И аз съм така с марките, ако първите един-два не ми харесат, някак губя интерес. Но съм имала и изненади, например Мансера. Само един съм им харесала досега, но е велик. И то благодарение на една мила съфорумка, сама нямаше да посегна към него. След това пробвах пак и други на марката - не, изобщо не са ми по вкуса.
Стана ми интересно коя Мансера харесвате?
Аз от ревю на Ковачева се влюбих в Wild Cherry, купих на сляпо и не съжалявам. Друг от марката не ме е впечатлил, но и не познавам всички.

# 486
  • Чукарландия
Аз пък имам точно Oud Sapphire Blend Oud и съм влюбена в него. Страхотна роза с пудра е върху мен. Изключително женствен и секси. Трайност до пръсване.
Толкова ми харесва, че се чудих какво друго да на марката да отстрелям на сляпо.
Само като чух роза с пудра❤️, направо го застрелях от немския Makeup. 67€ за 60 мл. 🤗
А имат ли и по-големи разфасовки? Тези 60 мл са ми малко. 🤣

# 487
Нямам идея. Моя го взех от Елинор с някакви кодове и магии, и излезе 112 лв.
Пиши като го получиш, че ми е интересно Simple Smile надявам се да не съм те подвела.

# 488
Само като чух роза с пудра❤️, направо го застрелях от немския Makeup. 67€ за 60 мл. 🤗
[/quote]

Може ли линк, понеже не го откривам?

# 489
  • Mediterraneo
След като безпаметно се влюбих в Номада на Chloe, не спрях да мисля и този. Днес уцелих 20% намаление и изобщо не се чудих дали да го купя. Навън е топло, но ветровито, направо се разтапям в този аромат

# 490
  • Чукарландия

Може ли линк, понеже не го откривам?
[/quote]

https://makeupstore.de/product/560487/

Тарталетка, кое точно е това Chloé?

# 491
  • Mediterraneo
Nuit d'Égypte

# 492
  • на терасата
Повече от четири месеца чаках по-топлото време, за да си ползвам с удоволствие любимите цветни парфюми. Поляла съм се в момента с Rose Goldea Blossom Delight и се чувствам чудесно. Още малко да се стопли и ще "разцъфнат" парфюмните ми любимци. Нямам търпение да ползвам Spring flower, студено му е в момента.

# 493
Скрит текст:
Стана ми интересно коя Мансера харесвате?
Аз от ревю на Ковачева се влюбих в Wild Cherry, купих на сляпо и не съжалявам. Друг от марката не ме е впечатлил, но и не познавам всички.

Точно Ковачева ме подучи и мен JoyJoyJoy парфюмът е Pink Prestigium. Не мога да описвам аромати, но е прекрасен за моя нос.

# 494
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес нося Валая Ексклузив (пратиха ми 2 мл за тестване).
Бих го носила ако ми го подарят,но сякаш не бих си го купила.
Отваря със сладникава,романтична,женствена нотка на букет с цветя и билки. С течение на времето избива нещо кисело,дори дървесно и започва по-малко да ми харесва. Някакъв страхотен контраст се усеща на моята кожа (кажете ако и при вас е така) и точно тази разлика в ароматната палитра е причината да не искам да го купя.
Чак пък траен с дни,не бих казала.Предния път по спомен го усещах 6-7 часа на китките си,но все пак е до кожа.

Делините  - мноого роза,слагали,слагали,та прекалили. Аз нямам против роза,дори напротив,но да не е основната нотка,която доминира над всичко останало. Не мисля,че си струва парите. Не ги усещам уникални като Инишио, Амyаж.

Сега ще разгледам сайтове на парфюми ако има други заявки за семпъли,ще си поръчам.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:07 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт