“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №2

• 35 051
  • 663
  •   1
Отговори
# 105
Хич не се справя

# 106
Хресва ми как докарва двамата, Миро ѝ е по-труден, но не е изненада. Бих дала 6.

# 107
Що, според мен добре имитира Галка. Е, Миро беше трагедия, но се старае момичето.

# 108
Иван явно ще е гвоздеят на вечерта и ще е последен

# 109
Бургазлии ли са момчетата от дуета?
Абсолютно, уникално прекрасни!

# 110
Митко е бургазлия, другия не го знам

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 21:57 от Г-жа Рамацоти

# 111
В приложението са ги наредили както им е редът на изпълнение, Дивна би трябвало да е последна.

# 112
Страхотни ся момчетата.

# 113
  • Stockholm

Явно натам вървят нещата Joy Камелия не я дават в публиката, но може да я крият. Да се бяха сетили да преоблекат някой като Джокович, да коленичи пред Иван при изпълнението на любимата му  песен Луда по тебе Joy

# 114
  • Буркина Фасо

Явно натам вървят нещата Joy Камелия не я дават в публиката, но може да я крият. Да се бяха сетили да преоблекат някой като Джокович, да коленичи пред Иван при изпълнението на любимата му  песен Луда по тебе Joy
все още не е минал Иван. може и да са се сетили

# 115
Сега погледнах, че ми стана интересно - Димитър е от Бургас, а Христо от Троян. За Димитър пише, че е завършил музика, но няма информация Христо какво е учил, а погледнах да видя дали не е завършил НАТФИЗ, защото освен глас има и актьорски талант. Ако му е вроден - евала, страхотно му се получава Hands Wave

# 116
Лашкова Money Изключително зле.

# 117
Те са чудесни. На концерти и участия на Стенли са равноправни участници. Пеят страхотно винаги.
Със Стенли ли пеят? За мен са абсолютно непознати, за първи път ги чух и видях миналата седмица. Васил Найденов беше невероятен, до най-малкия детайл. Най-добрата негова имитация в шоуто.

Цитиридис вярно много красив с грим Simple Smile Има моите адмирации, че успя да остане сериозен до края и наистина не прекрачи границата.

Михаела не ми хареса, Роксана не ме впечатли особено. Лашкова някак ми бледнееше, не ми хареса и тази седмица.

# 118
Тази песен на Руши е доста монотонна и Вени няма да може да се разгърне в нея.Кофти за него,яд ме е...

# 119
Ма къде е Миро?къде Лашкова? Ужасон. Ушите ме заболяха

Общи условия

Активация на акаунт