БЕДСТВИЕТО!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА И МАМА, МНОГО ГЛЕЗЕНА И МНОГО ЖЕЛАНА!Снощи аз имах екшън.След яденето на Теа в 18.30, в един момент усетих болки в гърдата, от която беше яла
И какво мислите ... цялата ми гърда от горе беше на буци, които се виждат и без напипване
Направо откачих.Венага помпата влезе в действие, изцедих всичко, но буците си седят
Правих горещи компреси, масажирах и се надявах Теа като суче да оправи нещата.Ноооо...малкия инат реши, че няма да суче от тази гърда
Дърпа се, пищя, ядосва се и не.Сука от другата с охота
Та сутринта положението беше още по-зле, но тя се събуди в 6.00 и в спящо състояние изсмука всичко
Сега нямам буци, но малко ме боли гърдата.Ети, това че Ния плюе не означава, че не и харесва.Казвам го от опита си с Теа.Тя също плюеше много и аз също си мислех, че не й харесва.Просто трябва да се дава по малко от пюренцето на върха на лъжичката и както е казала Цвети да го забършеш в горната устничка на бебето.Така му се стимулира сукателния рефлекс.Нормално е да плюят, все пак до сега само са сукали от биберон и малко им е необичайно как се яде с лъжица.А и това са нови за тях вкусове и са им странни и им трябва време да свикнат.Давай по малко пюре докато иска, разплаче ли се, не я насилвай.На другия ден пак.Ние така се лъгахме в началото, но вече си папка спокойно пюренцата.
Мами, да питам и аз нещо ... вие за колко време захранвате с един плод или зеленчук
Аз за седмица, ама май е много това време, как мислите 
Карилче, направо ти съчувствам
Предлагам ти да ми оставиш Дани за малко и да се прибереш да си отспиш.После ще си го вземеш.Не зная, ако пробваш да му откажеш нощното хранене, дали няма съвсем да луднеш, той ще реве и от глад тогава
Но не пречи да опиташ, ако пък има успех, за теб схте е по-лесно.Цвети, не съм увеличила дозата на АМ, дори я намалих, защото сега като папа пюренце, количеството кърма което изсуква, без да се нерви, че пуска по малко, й стига.За това АМ яде по-малко.
Дилянка и София са прекрасни малки госпожици!

Клюки, браво на малкия голям мъж Ивко.ГОлям е хубавец

Желая ви слънчево настроение, въпреки мрачния ден

Цветииии, сега видях снимките ти...малката Неда е голям бонбон
Нправо да я схрускам 
-
,с която захранихме по едно и също време и с една и съща храна/-след като въведете зеленчуковото пюре,продължавате ли да давате сокчета 
/,зная,че косопада се дължи най-вече на хормоните,и че е често срещано явление след раждането,но аз откакто правя тази маска,не ми пада повече коса от нормалното/както преди раждане/
просто не е истина!!! слагам разни неща в хладилника, дето въобще не им е там мястото...Или пък нещо друго...нетиПИЧно.
Купила съм мартини и съм го нарекла , ха ха ха , гати думата , на вас !:))))))))))))))))))))))))))) Ще си я изпием с кеф надявам се 
...
Нямам никакво намерение да си тормозя детето с разни умни съвети от този и онзи . Ще си го храним нощем докато иска. Мики сам се отказа на две години ( също като Ран на Цвети )