💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 45/

• 43 645
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Башак вече е в агенцията на Гюнфер?

Написала е:
Нашата актриса Башак Гюмюлчинелиоглу е в априлския брой на Elle с последното си интервю.

Значи да очакваме от Гюнфер да рекламира общия им проект с Ханде. Grinning Карма. Grinning

# 586
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 587
Здравейте, 🌞
Нова снимка на Ханде

Втори сезон на сериала Почукай на вратата ми започва в Португалия от 14 април.

Хубав ден на всички 😃

# 588
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy Ханде
https://x.com/rahafawwa/status/1910405163229061323
„Така че трябва да тръгвам, имам сет сутринта“

Nature Dizzy
https://x.com/handeefanatik/status/1910323610540974346
"Започна подготовката за снимките на филма #İkiDünyaBirDilek, в който #HandeErçel пише историята и споделя главната роля с #MetinAkdülger "

Nature Dizzy Керем и  ELLE Man Arabia

Лек ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 589
# 590
Ханде Ерсел за дигиталната корица на списание Marie Claire - Испания

Simple Smile
"Нови изображения от подготовката за снимките на #İkiDünyaBirDilek , филмът с #HandeErçel и #MetinAkdülger "

# 591

Ново от Мелиса Сабънджъ 😎

# 592
Ново:

Ханде като кукла:

# 593
# 594
Главният герой на априлския брой на ELLE MAN Arabia, Керем Бюрсин, разказа на читателите за своя стил и началото на кариерата си в Турция:

📍„По отношение на стила си го придържам към семплост, колкото по-малко, толкова по-добре. Дайте ми дънки, тениска и ботуши и съм готов.“

📍„Върнах се в Турция по няколко причини. Първо, желанието да опозная родния си град и второ, нуждата да си почина малко от Лос Анджелис. Мина известно време и щях да се върна в Лос Анджелис, но кастинг директорът ми се обади с покана за прослушване. Казах, че се връщам в Америка, но аргументът, че бих била перфектна за ролята, ме убеди да се явя на прослушване. Едното доведе до друго, получих ролята и това даде началото на кариерата ми.“

# 595
# 596
"Можете да прочетете интервюто на Керем в Elle Man Arabia на pdf" Simple Smile ( от стр.17 до 21)
https://ellearabia.com/files/hardcopy/67f939afa6742984377829.pdf

# 597
📰 🎙 Интервю на ELLE MAN ARABIA с Керем Бурсин

Звезда с кариера, обхващаща континенти и фенове, които не познават граници, Керем Бюрсин пренаписва правилата за това какво означава да си звезда в днешния свят на развлеченията.
Актьорът разказва за балансирането на холивудските мечти с корените си в Истанбул, пандемичния роман, който го направи глобална сензация, и защо най-добрата му работа тепърва предстои.

Да започнем от самото начало. Вие сте родени в Истанбул, но прекарвате значителна част от детството си в чужбина. Как вашето международно възпитание повлия на възприятието ви за актьорство и какво първоначално ви привлече в професията?

Като дете имах възможността не просто да наблюдавам, но да общувам и да живея в различни страни и култури - и това със сигурност повлия на кариерата ми като актьор, просто защото имаше дълбоко въздействие върху мен като личност.
Израснах в семейство, което оценяваше киното и често прекарвахме време заедно, гледайки филми. Като дете си спомням само как филмите ме очароваха.
Честно казано, актьорството винаги е било нещо, за което съм мечтал като дете, но едва в гимназията, благодарение на моята учителка по театър г-жа Курзим, разбрах наистина какво означава да си актьор и работата, която актьорите полагат за своите роли – тогава най-накрая разбрах, че искам да тръгна по този път.

В началото на вашата актьорска кариера се озовахте в Лос Анджелис и работихте по няколко филма на Роджър Корман. Какво беше това преживяване и как се отрази на разбирането ви за индустрията?

Въпреки че имах късмета да работя с Роджър, всъщност не осъзнавах степента на неговото влияние и десетилетия на принос към холивудската развлекателна индустрия.
Сега е смешно да си спомня за моето прослушване и времето на снимачната площадка - той беше просто Роджър.
И все пак не мога да бъда по-щастлив от това, че знам, че трябва да работя с него.

Завръщането в Турция беше голяма повратна точка в кариерата ви. Разкажи ни как получи първата си голяма роля в сериала Waiting for the Sun?

Върнах се в Турция по няколко причини. Едната беше необходимостта да служа в армията, а другата беше желанието да преоткрия града, в който съм роден, и нуждата да избягам за малко от Лос Анджелис.
Минаха няколко месеца, щях да се връщам в Лос Анджелис и тогава кастинг директор, когото познавах, ми се обади и ме покани на прослушване. Казах й, че заминавам за Щатите, а тя ми отговори, че ме вижда в тази роля и много иска да се пробвам.
Едно нещо доведе до друго и получих ролята и именно тази роля даде тласък на кариерата ми.

Чувствахте ли някакъв натиск, когато започнахте работа в турската развлекателна индустрия?

Предполагам, че съм имал късмет с проектите, в които съм участвал, и с хората, с които съм работил. Но аз съм в тази индустрия вече 13 години и, честно казано, никога не съм изпитвал натиск да доказвам нещо на самата индустрия.
Единственият истински натиск и единствената грижа за мен във всеки проект и с всяка роля е публиката. Правя всичко това не за индустрията, а за публиката, която го гледа или ще го гледа.
Чувствам, че цялото напрежение е там.

Бързо напред до 2020 г. и вие сте огромна звезда благодарение на Love Is in the Air. Как тази роля промени живота ви, както в професионален, така и в личен план?

Това наистина беше проект, който не мисля, че някой от нас очакваше да бъде от такъв мащаб и такъв световен успех.
Преди да започнат снимките, просто си спомням, че исках да създам положителна атмосфера на снимачната площадка.
Тъй като беше по време на пандемията, всички разбрахме, че имаме възможност да подкрепяме хората, да ги забавляваме в трудни моменти.
Искахме да им дадем нещо, което да им донесе радост, да им позволи да се изключат от суровата реалност за няколко часа всяка седмица и просто да се насладят на гледането.
Да знаем, че наистина сме успели за толкова много хора по света е безценно чувство, което носи невероятна радост.
Тази роля ви донесе международна слава. Очаквахте ли това?

С турските сериали никога не знаеш какво ще „излети“ на международната сцена и какво не, но винаги знаеш, че има потенциал.
Така че, не, не мога да кажа, че съм го очаквал или дори съм мислил за това.
Наистина ми хареса да играя Серкан Болат, а създателят на сериала, Айше Кутлу Юнер, свърши невероятна работа, като създаде герой, който ми даде толкова много място за развитие.
Обичах да работя върху този герой, да измислям неговите навици, дребни неща - просто наистина ми хареса да играя Серкан.

Всички имаме онези „уау“ моменти, когато случващото се изглежда нереално. Кой си спомняте най-много от кариерата си?

Имаше много такива моменти. Имаше моменти, когато си мислех: „Гледах този актьор като малък, а сега вечеряме заедно или просто си говорим.“ Това наистина е лудост.
Особено ценя моментите, в които мога да общувам с хора, които харесват това, което правя, които ме подкрепят (въпреки че не обичам думата „фен“).
Но може би най-запомнящият се момент беше съвсем наскоро, когато филмът, който написах с моя приятел Осман Кая, Синята пещера, беше взет от Amazon и нашата продуцентска компания BraveBorn Films получи зелена светлина да го направи.
Да бъдеш на снимачната площадка, да видиш как се реализират нещата, за които говорихме дни наред - как трябва да се развие една сцена, какво трябва да каже герой, какъв обрат трябва да вземе сюжетът - да видиш всичко това на живо беше невероятно трогателно и абсолютно сюрреалистично.
И към това беше добавен още един специален момент: режисьор беше Алтан Дьонмез, човекът, който ми даде първия шанс в Турция, който повярва в мен в проекта Waiting for the Sun (Güneşi Beklerken). Това беше пълен кръг, завръщане към корените. Нереално! (Той също режисира Knock on My Door и други проекти с мен.)

Често можете да бъдете забелязани в различни визии, както на червения килим, така и в ежедневието. Как бихте описали личния си стил?

Много съм прост, когато става въпрос за стил - по-малкото е повече. Дайте ми дънки, тениска и ботуши и това ми стига.

Cartier е известен със своята вечна елегантност. Доколко ви е близка идеята за неостаряващ стил – както в модата, така и в кариерата?

Мисля, че да бъдеш вечен е ключът. И вярвам, че идва от характера.
Не съм от тези, които вярват, че стилът или кариерата определят човека - моят характер ме определя, а стилът и кариерата само ме допълват.
____
💬 БЪРЗИ ВЪПРОСИ
• Любими филми за всички времена... Много е трудно да се избере, твърде много са: Ще има кръв, Великият диктатор, Крамър срещу Крамър, Престижът, Апокалипсис сега, Кука, Убивайки ги нежно, Няма страна за старите мъже, Големият Лебовски.
• Филмови икони, на които гледам… Даниел Дей-Луис, Виола Дейвис, Халук Билгинър, Робърт Редфорд, Мат Деймън – и много други.
• Жанрове, които гледам най-много в Netflix... Ужаси, научна фантастика или документални филми... Не мога да избера! Обичам да се гмуркам в теми като тази!
• Трима режисьори, които бих поканил на вечеря... Андрю Доминик, Робърт Егърс, Куентин Тарантино, Мартин Скорсезе... трима не са достатъчни!
• Героят, който бихте искали да играете... Този, който никой не очаква.

# 598
Благи, 💐
Лайк от Керем за Мелиса

Страхотен Керем 🔥

# 599
Здравейте! Flowers Hibiscus

Дилеми Flowers Hibiscus
Миси, Благи, благодаря ви за интервюто. Flowers Hibiscus

Ново

Общи условия

Активация на акаунт