💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 45/

• 43 158
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Много ми харесва Ханде с такава дължина на косата. Мисля, че това си е нейната коса.

# 721
Героинята на Ханде има белег между гърдите, явно се касае за сърдечен проблем това, което загатват за сюжета.
Линде, перука е, но много ѝ ходи Heart Eyes

# 722
И на мен тази и визия много ми допада.
Много ми харесва Ханде с такава дължина на косата. Мисля, че това си е нейната коса.

# 723
  • София
Героинята на Ханде има белег между гърдите, явно се касае за сърдечен проблем това, което загатват за сюжета.
Линде, перука е, но много ѝ ходи Heart Eyes
Абе гледам че челото ѝ е открито и основата на косата е нейна. Не виждам перука. Обикновено има бретон в основата за да прикрие нейната коса. Ако наистина е перука то много професионално е сложена. Все едно е вградена в кожата ѝ.

# 724
  • Кърджали
Линде, перука е. Тия дни ( преди ден-два) нали я бяха снимали по магазините и си беше с нейната си дължина, тоест с дълга коса.

# 725
От днес: Ханде с фен

# 726
Здравейте! Flowers Hibiscus

Описанието под снимката.

Днес мечтата ми се сбъдна за пореден път. Дойдохме в Истанбул просто за да се насладим на красотата на този град, но имахме чувството вътрешно, че тази среща трябваше да бъде. И ето ни тук. Това беше напълно непланирано, пълна случайност, но това го прави специално.
Обичам те Ханде Ерчел.

Още една снимка.

# 727
Да се отбележа и аз, че Ханде много ми харесва с тази прическа. Heart Exl

# 728
Мики, извинявай, че те притеснявам, но имаш ли готовност с новата тема?
Празници са, може да си чакаме ако нямаш възможност

# 729
⚖️📖🔎

# 730
# 731
Мики, извинявай, че те притеснявам, но имаш ли готовност с новата тема?
Празници са, може да си чакаме ако нямаш възможност

Да, подготвена е.
Ще я пусна тази вечер, че от утре пак съм в работен режим. Unamused

# 732
Не знам дали е вярно, но в Туитър пишат, че Айше е много зле и шансовете и за живот не са никак добри..
Да сте по попадали на някаква информация?

# 733
  • Кърджали
чак не е "шансовете и за живот не са никак добри", но е имала здравословни проблеми и по принцип ако не е била арестувана и вкарана в затвора е щяла да се подложи на операция на сърцето.
В затвора се е влошила нещо, имала проблеми, закарана е в болница, но като питат властите "нищо ѝ няма, тя искаше да си почива в леглото, но ние я закарахме в болница"....

# 734

Общи условия

Активация на акаунт