Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 626
  • 545
  •   1
Отговори
# 480
Сега ако може някой да направи анализ? Понеже гледам от телефона и ми е трудно с таблиците и общите резултати

# 481
Но точкуването е различно на 1ва задача, в сравнение с предложеното от Easy math.

# 482
Кое му е различното?

# 483
E, как всяка подточка от 1ва задача се оценява по 2.5,  в предложението по споомен б беше за 1, г за 4.

# 484
По диагонал, резултатите от СМГ изглеждат по-ниски от очакваното. Дали няма да падне летвата и под 24т.

Да и на мен ми изглеждат по-ниски от очакваното / но пак са по-високи от миналта година с 1-2т средно/
Границата изглежда като 23 т и дори 22т с 15+ от областен , че там имаше много малко участници тази година
Не съм заглеждал как е ПМС тази година , но май имаше много високи резултати.
От квартала  ще има 4 нови попълнения , ако не изберат НПМГ ....

ПП Да добавя - във високата част над 35т са само 8 деца. Много малко ми изглежда при тези задачи. Миналата година на трудните задачи бяха повече.
Или другият вариант е че нищо не разбирам от задачи....Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 16:27 от Galub

# 485
Не знам как е било миналата година, но тази състезанието беше 4 дни след НВО. Децата бяха много изморени накрая. Поне моите наблюдения са такива. В една седмица имаха три важни състезания/изпита. Цяла година под напрежение. Да, знам че има припомни таланти дето не ги бърка, но както виждаме са единици в страната.

# 486
  • София
Броя деца в категории по точки двете години :

*Само София

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 17:02 от Happy eyes

# 487
42,5 има едно дете от групата на синковеца за София. Много умно и талантливо.

# 488
Интересно - във Варна за резултатите има и %. За най-високата оценка за областта 36.5 е 81.1%. Как е изчислена, а не са публикувани всички протоколи?

# 489
  • Пловдив
Има ли някъде проектотаблица с олимпиадата да речем? Синковеца е с 30 точки, но без олимпиада. В най- лошия случай да смятам -7 точки т.е. 23

# 490
На сайта класиране предполагам ще се появи нов рейтинг от 3 те състезания в даден момент.
Но 30т на МзВ принципно трябва да са достатъчни и без олимпиада / зависи от ПМС резултата/

# 491
Интересно - във Варна за резултатите има и %. За най-високата оценка за областта 36.5 е 81.1%. Как е изчислена, а не са публикувани всички протоколи?
Процентът би трябвало да е от максималния брой.

Аз съм доволна , едната от моите е с 31 точки и ни закова бала, Слава на Бога.

# 492
И моето дете надхвърли очакванията ми, като се чудя как успя да има повече точки модул 2, отколкото на модул 1.

# 493
За мен това зче 1вия модул е тест, действа подвеждащо ,че е лесен.

# 494
Някой може ли да сподели максимално достигнатите точки на национално ниво на МзВ и ПМС?
Имам да изчислявам бал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт