Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 57 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Друго?СМГ учители са големи групите и не обръщат внимание на децата.искам някъде,където детето ще му хареса ,ще го грабне и ще го следят как се развива,ще го надъхат.. един вид.СМГ учители не успяват да ни надъхат ,те просто преподават на конвейр, без д аги интересува децата,какво са научили.Не ми изглеждауспешен модел просто всички ходят при тях...

# 331
НПМГ - в сградата на училището се помещават ДВЕ школи по състезателна математика, Материка, Сикадеми, Изимат, Моливия, На ПЧМГ. Опциите са много, но е вярно, че трябва да попаднеш на чудесен учител.

# 332
Някой може ли да ми разясни, какво точно означават последните две колонки на таблицата https://docs.google.com/spreadsheets/d/10fJ3MfgU2_gWrf9j1gIavM9o … pli=1&gid=0#gid=0

# 333
Най-просто казано - колко точки трябва да изкара кандидатът на Мат. за всеки, за да има шанс за класиране.

# 334
  • София
Предпоследната колонка мисля че показва колко точки детето трябва да изкара на МзВ, за да подобри собствения си бал за НПМГ в момента. Тоест в момента има сформирани балове от НОМ+ПМС. Комбинацията на по-силното от двете + МзВ ще образува нов бал за НПМГ, който ще бъде по-висок при изкарани на МзВ точките от предпоследната колонка или повече точки от тях.
Последната колконка показва колко най-малко точки ще трябват на детето на МзВ, за да влезе в топ 208. Обаче това е доста субективно, защото децата в топ 208 също ще се явят на МзВ и баловете ще се променят.

# 335
Дали има подобна таблица за Пловдив?

# 336
  • София
Вече има рейтинг за четвъртокласниците и в Klasirane:

https://klasirane.com/competitions/RAT/All

# 337
И вече има резултати от полуфинала на МБГ. Както и обявен за верен- грешен отговор на една от задачите на 3 кл.

# 338
Гледайки резултатите някой дали има свисше над колко т. ще се класират за финал (за 4-ти клас) за МБГ?

# 339
И само да кажа,че на въпросната задача за 3 кл- организаторът признава грешката си. Ще има корекции. Вече е коригиран и отговорът на сайта.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:21 от domino56

# 340
  • София
Гледайки резултатите някой дали има свисше над колко т. ще се класират за финал (за 4-ти клас) за МБГ?
При така представени резултати - без да има индикация в списъка кои деца от кой клас са, трудно може да се каже докъде ще падне летвата за всеки клас.

# 341
Ами браво на моето гардже :–) Въпреки абсурдните грешки, имаме 34 т и мисля, че ще резервираме хотела в Несебър.

# 342
Уф, абсурдни грешки е направил моят момък на елементарните задачи. Аз ги видях и преди да излязат резултатите, де. Опитвам се да гледам положително, че и това е опит, но ме е яд.

# 343
Ами браво на моето гардже :–) Въпреки абсурдните грешки, имаме 34 т и мисля, че ще резервираме хотела в Несебър.
А от кой клас е?

# 344
А от кой клас е?

Първи.

Общи условия

Активация на акаунт