🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 23 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Аслихан Малбора е в Париж за седмицата на модата, по покана на Lacoste

# 167
А Цвети се чудеше дали е сама там. Ама то като чуеш Париж и само риомантики са ти в главата.
Значи по работа е там Малбората.
Ами много е хубава, точно като за Чачо....какъв късметлия е!

# 168
Страхотна двойка са! И двамата са много красиви!

А двойката Ешреф-Руя отново е в класацията за седмицата 2-8 март.

# 169
Комисарката

От Канала продължават да ни подгряват

https://x.com/KanalD/status/1898739449682338294

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 18:36 от jackie.

# 170
Здравейте момичета,

Честит празник Гери,
Бъди здрава и щастлива!

Нези,
Да е здрава и орисана с късмет твоята Теди,

Много е красива Аслиханче,  супер двойка са с Чачо Simple Smile

А има и стил на заснемането, 
Нямам търпение да започне да споделя общи снимки на двамата...

Една любима усмивка специално за Гери ❤️

# 171
Днес, докато гледах за пореден път, клипчето, което вчера получихме като осмомартенски подарък, си мислех разни неща.
Честно казано не очаквах точно такъв клип да се появи толкова бързо, но това показва професионализма на Kanal D и продуцентската къща. И друг път съм ви казвала, че имам усещането, откакто Чаатай прие този проект, че той ще бъде много по-професионален, от гледна точка на промоцията. Вижда се, че полагат големи усилия сериалът да бъде дългоочакван и най-накрая добре приет от публиката.
В крайна сметка "Eșref Rüya" има всички данни за успех: силен актьорски състав, воден от Чаатай и Демет, режисьор, Улуч Байрактар, чиято работа вече познаваме ("İçerde" си остава един от любимите сериали на турците), сценарист Етем Озишък, който също е написал успешни истории и не на последно място, продуцентска къща TIMS & B Productions, около която не е имало скандали  свързани със заснети сериали.(поне аз не знам за такива)
Така че трябва да сме оптимисти, че тръгваме по пътя, въоръжени с безупречен професионализъм и качество.
 Историята вече повдигна много въпроси у нас, след излъчените до момента трейлъри.  Все още не знаем как Ешреф се е озовал в организацията „Сираци“ – вероятно ще разберем по пътя чрез ретроспекции, но е ясно, че загубата на родителите му и вероятно също на чичото, с когото е работил във фермата в Афион, е единственото място, където е намерил семейство.  Да не забравяме, че първоначалният сюжет ни казва, че той е попаднал в затвора и може и там да  е разбрал за организацията "Сираци". И да е посветил цялото си време, след като е излезнал от затвора на тази организация, да се е оказал най-добрият, Якуп Баба да  го е  назначил да го наследи в ръководството, което да е  породило съперничество с  Девран, който вероятно е  искал същото. Все още не ми е ясно дали има две враждуващи организации или "Сираците "се разделят на две с назначаването на Ешреф в ръководството.
От друга страна, Нисан също е сираче.  Тя и сестра и са били оставени сами.
Защо точно към Нисан, се обърна комисар Чийдем?
Мисля си, че може сестра и да има някакви проблеми с полицията и, за да ги разрешат, предлагат на Нисан да работи за тях.
Ще бъде интересно да видим как тя успява да проникне в кръга на Ешреф.  Срещата в хотела не е случайна, а само началото на опитите на Нисан да бъде около него.
Може би това, което ще и помогне много, несъзнателно, е, че Ешреф чувства, че тя е Рюя, която е обичал от детството си, въпреки че мисля, че в началото не е много сигурен.
Енигма остава и манията на комисар Чийдем да хване Ешреф.  Все още не знаем дали става въпрос само за професионализъм, тоест Ешреф няколко пъти се е изплъзвал от пръстите и и този път тя е твърдо решена да го хване, или става въпрос за нещо лично, тоест тя го обича или иска да си отмъсти за нещо, което не е свързано с професията и...
 Очакват ни много изненади и мога да ви кажа, че съм много нетърпелива.
Просто се надявам продуцентският екип да не се повлияе от феновете, които пишат истории преди сценариста и държат да казват какво трябва да последва.
 Това винаги разваля нещата!

# 172
Здравейте, момичета кокичета!

Честит рожден ден, Гери!
От сърце ти желая здраве!
Желая ти хармония!
Желая ти винаги да имаш вдъхновение
и да живееш с настроение!
Нека си благословена с обичано семейство  и верни приятели!

Нези, Честита да е дъщеря ти!
Нека късметът да е окъпе,
а щастието се настани
завинаги в скута й!

Наздраве на празнуващите тази вечер!

И един усмихнат красавец!

# 173
На този сценарист сериалите свършват със смърт, така че може накрая да не сме много доволни.

Престъпно сиропиталище

# 174
Нези, честита да е дъщеря ти!
Жива и здрава, и да реализира всичките си мечти.

А за мама един любимец

Един от най-известните сериали на Улуч Байрактар е "Езел" с Кенан И.(наскоро някой бе качил снимка на Чачо с Кенан И. от времето на Меджезира) и Джансу Дере, там края също бе трагичен. Като втори режисьор на Езел е Джем Карджъ.

# 175
О,момичета, много ви благодаря за пожеланията! HugHugHug
Това, с лошия край на повечето хора не им харесва, но, понякога  историята го изисква.
Всъщност аз не държа непременно на happy end.
Обичам тежките драми и нямам проблем с трагичния завършек.
Аслъханче, с приятелка, праща целувка от Париж.

И аз, като nanni, нямам търпение да споделя общи снимки с Чачи.
Скрит текст:
Гледате ли Капките? Венямин много ми хареса.  Дивна също. За съжаление, според мен Михаела не се справи добре със Селин Дион

# 176
"Poyraz Karayel" е негов, който завършва кофти. Аз не съм го гледала, но отзивите бяха много добри.  
"Друг човек" с Ханде и Бурак също е негов, който завършва с лош край.
По-скоро трябва да се настроим за лош край.

Скрит текст:
На мен ми харесаха Дивна и Михаела

# 177
И, докато нямаме общи снимки Heart

Скрит текст:
Алекс Лашкова беше страхотна! По-добра от Михаела Филева, тази вечер

# 178
Нези, Гьозде е мениджърката на OnTalent, в която е и Демет, двете са много близки /снимката от Париж/.

# 179
Нези, Гьозде е мениджърката на OnTalent, в която е и Демет, двете са много близки /снимката от Париж/.
Flo, благодаря ти! Сигурно и Аслъхан е в тази агенция. Това означава ли,че се познават с Демет? Wink

Общи условия

Активация на акаунт