🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 23 093
  • 735
  •   2
Отговори
# 225
Те се биеха заедно, съпротивляваха се заедно

Понякога стояха гладни

Никога не се отказаха

Понякога повръщаха кръв

# 226
Нези, благодаря!

От Хюриет

Отборът на мечтите е заедно... Ешреф и неговият екип ще създадат ад!

Дългоочакваният сериал на Kanal D, Eşref Rüya, ще посрещне публиката с първия си епизод на 19 март, сряда вечер. „Eşref Rüya“, който ще разкаже любовна история, пълна със страсти и невъзможности, ще включва и успешни актьорски изпълнения. В поредицата, в която Çağatay Ulusoy дава живот на героя на „Eşref“, Неджип Мемили, Толга Текин и Ахмет Рифат Шунгар ще играят спътниците на Eşref.

ПРИЯТЕЛИ НА ЕШРЕФ
Докато Ешреф и екипът му се подготвят да разтърсят екрана, те също ще разкрият важността на приятелството и братството. В поредицата, в която Çağatay Ulusoy дава живот на героя на „Eşref“, Неджип Мемили, Толга Текин и Ахмет Рифат Шунгар ще играят спътниците на Eşref. Ето екипа на Eşref:

Гюрдал Бозок (Неджип Мемили): дясната ръка на Ешреф Тек и най-довереният приятел. Харизматичен и флиртуващ, но безразсъден тип, той е известен още като „Дели Гюрдал“.

Мюслюм Чермик (Толга Текин): Най-големият от отбора, по-големият брат. Най-голямото му желание е един ден да се помири със семейството си, което никога не е одобрявало участието му в сенчестия бизнес.

Фарук Сезери (Ахмет Рифат Шунгар): Най-младият и най-спокоен член на екипа. Той е силно аналитичен и интелектуален човек. Той работи заедно с Ешреф като експерт по финанси и счетоводство.

ЛЮБОВ, ВЪЛНЕНИЕ, ДЕЙСТВИЕ ВСИЧКО В ЕДНО!
Докато Çağatay Ulusoy ще играе Ешреф, който е безразсъден човек с власт, пари и всичко, но е пленник на любовта, чието име не знае, Демет Йоздемир ще срещне публиката с ролята на Нисан, младият музикант, който кара сърцето на Ешреф да тупти за първи път след Руя . Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката и ще пренесе на екрана една дългоочаквана любовна история след много години.

НИСАН ЩЕ ПОВЛЕЧЕ ЕШРЕФ НА ВЯТЪРА
Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.

От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вятър.

ЗВЕЗДЕН КАСТ
Продуцирана от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в сектора, продуцирана от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, режисирана от Uluç Bayraktar и написана от Ethem Özışık и Lokman Maral, историята ще бъде много обсъждана.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Чаатай Улусой , Демет Йоздемир, Неджип Мемили, Бюшра Девели, Ахмет Рифат Шунгар, Толга Текин, Гьоркем Севиндик, Черен Бендерлиоглу, Ебрар Карабакан, Умут Карадаг, Каан Тургут, Ашкън Шенол, Шенер Саваш , Ахмет Йълдъръм, Керем Алп Кабул, Барту Зейтинчи, Гьокчем Чобан, Волкан Уйгун, Тайлан Гюлдере, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.

# 227
Жаки, благодаря за интересната информация!
Още нещо исках да кажа,за фрага от  снощи.
Атмосферата много ми харесва- луксозен ретро автомобил, мрачни тонове.

Персонажа на Чаатай  претежава особена притегателна сила. Той не говори много, но когато го прави, всяка дума тежи.
Харизмата му идва  не само от външния му вид, но и от езика на тялото, погледа, увереното излъчване.
Той не се стреми да привлича вниманието с излишни жестове, напротив, стои стабилно, наблюдава, контролира ситуацията.

# 228
Още нови снимки

# 229
Понякога само едно решение

променя всичко

# 230
Instagram Story  Büşra Develi

# 231
Здравейте,
На мен видеото от снощи изобщо не ми е достатъчно. Предното видео не ми беше достатъчно. Абе всички видеа и снимки не са ми достатъчни. Нямам търпение да дойде 19ти март и да видим какво ще ни предложат. Страх ме е да си изграждам мнение предварително.

През цялото време се чудех за каква епоха говорят като говорят за сериала. Единственият по-ретро е самият Ешреф и хората около него. Останалото изобщо не ми се вижда като от друга епоха. И колата разбира се.
Много харесвам такава приглушена светлина, придава мрачно настроение и сякаш всеки момент ще се случи нещо неприятно. Мога да ви изненадам, но турските сериали са далеч от любимият ми жанр, а именно мрачни, криминални, скандинавски сериали. Този определено няма такава стилистика, а и много говорят тук, в скандинавските сериали няма много текст. Обаче пак ми напомня на нещо такова. Знаем, че с началото на снимките започна да вали сняг, дъжд, студено и облачно е, но това май само допринася за тягостната атмосвера.
Стоя си зад думите, че Нисан, макар и притеснена, е някак игрива и закачлива с Ешреф. Разпитва го дръзко и не се притеснява да го предизвиква. В това отношение малко ми прилича на партньорката му в Джентълмена. Отново имаме пееща красавица, която не се притеснява да провокира нашия герой. Само дето Демет тук не е толкова къдрава.
Сега това, дригата седмица още. Wink

# 232
От Ебрар

Сюмейе репостна Енгин бей, който рекламира сериала й

# 233
На мен Нисан не ми изглежда игрива и закачлива, а по-скоро дръзка, предвид положението, в което се намира.
Липсващия елемент от историята е дали и тя е била влюбена в него.
Изобщо дали го познава или просто е била някаква детска (младежка)негова любов, блян, сън?
Но тя си играе с огъня.
Може да се окаже, че може да  стане свидетел на нещо, което не е трябвало да вижда или да се забърка в нещо, което заплашва хората, с които той е свързан и съответно и тя да е заплашена.
Това може да изправи Ешреф пред дилема дали да я защити, дори ако това означава да рискува всичко, което е изградил?
Както се вижда и аз вече нямам търпение да започнат.
Но не искам повече трейлъри. Wink

# 234
Аз мисля, че и сестра й нещо е забъркана в цялата история.
Нищо чудно, за да спаси сестра си, да се е съгласила да бъде информатор на полицията.
Доста въпроси се отвориха.

# 235
Брой гледания на трейлърите в Youtube канала на KanalD

# 236
Ами не са много гледанията. Аз си мислех, че е доста чакан този сериал, ама май само от нас феновете. Това са малко гледания за първи фрагове, предвид шумната реклама.
Дано това не е показател за гледането на самия сериал. Може би много хора ще погледнат 1-ви епизод и тогава ще решат дали ще го гледат.

# 237
Предполагам, че това са феновете предимно в чужбина, които си го пускат така,

# 238
Аз също мисля като Гери, че това са предимно гледания извън Турция.
Да не говорим, че и Eşref Rüya си има собствен Youtube канал и там също има гледания.
А пък и 1млн.гледания, за 11 дни, на първия трейлър, не са малко. А и втория ги гони.

# 239
ИГ Аслъхан
2025 FW🐊

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт