🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Жаки, тя не е казала,че го е хейтила по време на Gaddar.
Май е било доста преди това.

# 76
Аз споменах Гадара, защото Габи е написала, че Тимса са й платили, а Гадара е преди тях.
Тогава Ай Япъм ли са й платили...смешно е!

# 77
Може да не го е хейтила, но и не е била така благоразположена към него...не знам, може би Габи и другите си знаят за какво са спорили. Аз нямам представа. Но общо взето всички там споделят това мнение.

# 78
Ами до нас българките не е стигнало, защото аз не съм я чела нито да го хейти, нито да го пренебрегва, даже обратното. Те ако се заяждали нещо с нея, тя не си поплюва и затова са се карали.

# 79
Да, възможно е и да е така.
Дори не мога да намеря причина,защо някой би хейтил Чаатай! Grinning

# 80
Да, възможно е и да е така.
Дори не мога да намеря причина,защо някой би хейтил Чаатай! Grinning
И аз!

Вече навсякъде пишат, че в сряда ще го пуснат...само да видим коя сряда ще е.
Ако изчакат финала на Майката ще е след 2 седмици..демек 26 март!

# 81
О, как 26 ти??? Това е точно преди Байряма.
Не знам дали е добра идея...

Много сладка изненада са направили фенове на Демет, по случай рождения и ден.

Тя изглежда видимо развълнувана и съжалява, че не е обллечена подходящо.Blush

# 82
Другият вариант е да прехвърлят Майката в неделя, а ние да започнем още следващата седмица на 12.

Поредна класация на най-коментираните сериали през периода  24 февруари - 2 март 2025 г.       

# 83
Нов актьор се присъединява към екипа на "Eşref Rüya"

На 54 години, с доста опит зад гърба си.

# 84
Нези, доста богато творчество има този актьор

От личният му сайт:

БИОГРАФИЯ НА UMUT KARADAĞ
Роден съм в Анкара на 26 февруари 1971 г., поне така ми казаха... Записан съм в регистъра на населението на Елазъг/Агин.

Родителите ми дойдоха в Анкара от Елазъг, а родителите ми дойдоха от Йозгат. Те се срещнаха във факултета по език, история и география на университета в Анкара. Докато майка ми Бейхан Карадаг учеше в археологическия факултет с по-голямата си сестра Сузан Байхан, баща ми завърши гимназия в Денеме, първо научи руски език и след това се прехвърли в театралния факултет. Те се срещнаха на експерименталната сцена в Анкара, излизаха и се ожениха.

Както казах преди, роден съм през 1971 г. като 8-то чудо на света, както се изрази майка ми.

Детството и началните училищни години, прекарани в Aşağı Ayrancı, сега са мъгляв спомен. От време на време се срещам с моите приятели от началното училище.

Докато завършвах основното училище „Ахмет Вефик Паша“, стъпих на сцената с пиесата „Мемиш Дайъ“, написана от баща ми Нурхан Карадаг, и все още съм на сцената.

Въпреки че, когато майка ми беше бременна с мен, ти се появи на сцената в Ankara Deneme Sahnesi, играейки в пиеса, наречена Bozkırdirliği, написана от Ünal Akpınar и режисирана от баща ми, казва тя...

Излязох на сцената още в утробата на майка ми.

Запазих решимостта си да стана актьор, която имах в началното училище, и все още съм тук днес.

Отново, с напътствията на баща ми, започнах да се занимавам с лека атлетика в началното училище. Продължих до университетските си години. Тренирах скок с щанга и в същото време се подготвях за десетобой. 100 м в състезания в Анкара. Имам медали и на скок височина, хвърляне на диск, хвърляне на чук и скок дължина. Е, баща ми е национален дисковод…

В резултат на скитничеството, което извърших въз основа на властта, дадена ми през тийнейджърските ми години, завърших гимназия в частния колеж Fatoş Abla, където можех да уча под надзор. Междувременно играех баскетбол и таекуондо с лиценз в Fatoş Abla College. Работихме върху пиесата „Uzaklar“, написана от Ülker Köksal, но не успяхме да я изпълним.

По време на гимназиалните си години научих почти всички анадолски народни танци в асоциацията, наречена Hoy-Tur.

Бях на кръстопът. Продължението на моето приключение щеше да бъде или актьорство, или спорт... Оставих спорта, в който бях много успешен, на заден план, мислейки какво ще стане, ако се контузя или остарея.

Моят избор беше актьорството, в което се влюбих.

Учих с голяма трудност и след пет години попаднах във факултета по език, история и география на университета в Анкара, катедра по театрално изкуство, катедра по актьорско майсторство (от 3-та резерва, защото баща ми не гласува за мен).

Докато учех актьорско майсторство, участвах в пиеси в Ankara Deneme Sahnesi… Да развием собствен национален театър, това беше единствената цел на баща ми. Турски национален театър..

След дипломирането много ценни учители осветиха нашия път, да не говорим за Севда Шенер, Метин Ан, Айшегюл Юксел, Ергин Орбей, Ишък Топрак, Ипек Чалъшкур, Тахсин Конур, Ясемин Калач, … много други, но Недим Йълдъз… Недим Йълдъз беше страхотен шанс за мен.

Издържах изпита в Държавния театър в Диарбекир и отидох там през 1995 г. Обиколихме целия регион и Анадола с пиесите на Шекспир, Азиз Несин, Кафка, Назим Хикмет, Гюнгьор Дилмен и се запознахме с тях и ги запознахме.

Сигурен съм, че те все още говорят за това с любов и лоялност днес. С случилото се. Същото важи и за мен…

Дойдох в Анкара. Тук телевизията и театърът вървяха рамо до рамо. Включително и озвучаването, което започнах, когато бях на 7 години.

След няколко малки преживявания пред камерата преди сериала „Yukarıkarakısık“ по TRT, поздравих Истанбул с добра роля, но роля на лош човек в сериала „Estahfurullah Yokuşu“, продуциран от ANS по Kanal D.

След това Анкара-Истанбул… други градове… Газиантеп-Бурса… Междувременно давах уроци по актьорско майсторство в факултета по модерно танцово изкуство на университета в Анкара… включително Cer Modern и Pacific Film. Минаха дни, месеци, години… Минаха сериали, игри…

Всички са мои деца, номиниран съм за наградата за поддържаща мъжка роля в сериала Ес-Ес.

Татарският Рамадан също е различен. Извадих си рамото и получих пневмония, но беше добре за актьорския процес.

Глуха стая, Черна змия, Бездомни, следи… мъгливи..

Докато играех в пиеси с Експерименталната сцена в Анкара и се опитвах да доведа световната слава на Турския национален театър, снимах и филми.

„Без сянка“ беше филм, режисиран от Юмит Юнал и адаптиран по романа, написан от Хасан Али Топташ. Мисля, че се получи много добре. Кафка от Изтока, Хасан Али.

Доверете се… Дара за брат ми… Долината на вълците, Палестина… Капитан Феза… Те са на различни красиви места… Имам естествена татуировка от Палестина. 4 бримки от Dera…

Сега истанбулският сериал „Халка” заема много достойно място сред турските сериали. Щастлив съм, че съм в Халка.

# 85
Много интересно представяне!
Благодаря, Жаки!

А междувременно

Най-чаканият сериал!
"Eșref Rüya"продължава да  е много обсъждан сериал, преди дори да бъде пуснат.

Така си е! И ние вече две теми изписахме за него, а го чакаме още преди това! Grinning

# 86
Да сложа наново проектите му, че така скрийншотнати не се виждат

Сериали

2022 – Алп Арслан Великият Селджук (Арслан Юсуф)
2020 – Създаване Осман (Явлак Арслан)
2020 – Или независимост, или смърт (Mustafa Sağır)
2020 – Изумрудена Анкара (Адил Демиркан)
2019 – Пръстен (Iskender Akay)
2018 – Ти си моята родина (Крал Константин от Гърция)
2016 – Амбър (Вели Яримчали)
2014 – Не бягай от любовта (Badir)
2013 – Татар Рамазан (Абдуррахман Чавуш)
2012 – Кръстопът
2012 – Задни улици – рядко
2009 – Ес-Ес (Азми)
2008 – Лунна светлина (Страшен)
2007 – Бездомни (Celal)
2007 – Карайлан (майор Гаспар)
2007 – Липсваща пола (Доган)
2006 – Глуха стая (Юри Кракоф)
2006 – Задни улици (сезон 7 – редки)
2005 – септември (Мехмет)
2005 – Мечти и реалности (Ремзи)
2004 – Юнска нощ (Укротител)
2003 – Хълм Естафурула (Ясин)
2002 – Асмали Конак (Якуп)
2000 – Ситуацията на нашата къща (Bedirhan)
1993 г. – Горен Каракисик

Филми

2021 – Лоялност Хасан
2018 – За брат ми, до сърцето ми (Атиф Неджип)
2017 – Бял кит
2016 – Emanet (Şehmuz)
2010 – Долината на вълците Палестина (филм) (Асистентът на Моше)
2009 – Капитан Феза (филм) (Сюлейман)
2008 – Shadowless (Imam)

Театър

2018 – Гост: Bilgesu Erenus – Държавен театър в Анкара
2017 – Страх: Държавен театър в Анкара
2016 – IV. Мурат: Turan Oflazoğlu- Bozkurt Kuruç- Държавен театър в Анкара
2014 – Рен – Решат Нури Гюнтекин – Държавен театър в Анкара
2015 – Инспектори: Сервет Айбар – Държавен театър в Анкара
2010 – Стъклено сърце: Йозлем Сарач – Държавен театър в Анкара
2009 – Кербала : Али Берктай – Държавен театър в Анкара
2008 – Kasmir and Karoline : Ödön von Horváth – Държавен театър в Анкара
2006 – Малки жени: Тунджер Кюченоглу – Държавен театър в Анкара
2006 – Степен живот: Ünal Akpınar – Държавен театър в Анкара
2005 – Trees Die Standing : Алехандро Касона – Държавен театър в Анкара
2004 – Хамлет: Уилям Шекспир – Държавен театър в Анкара
2004 – Зелена нощ: Решат Нури ГюнтекинТунчер Кюченоглу – Държавен театър в Анкара
2003 – От освобождението до установяването: Мехмет Еге – Държавен театър в Анкара
2002 – Муртаза: Орхан КемалОрхан Асена – Държавен театър в Анкара
2001 – Един ден на село: Тургенев – Държавен театър в Анкара
2000 – Коркут Ата: Орхан Асена – Държавен театър в Анкара
1999 – Съдия на седемте села: Сьонмез Атасой – Държавен театър в Диарбекир
1999 – Чудовище Торос: Азиз Несин – Държавен театър в Диарбекир
1998 – Сън в лятна нощ: Уилям Шекспир – Държавен театър в Диарбекир
1998 – Пътникът: Назим Хикмет – Държавен театър в Диарбекир
1998 – Процес: Франц КафкаАндре Гиде – Държавен театър в Диарбекир
1997 – The Rainmaker: Н. Ричард Неш – Държавен театър в Диарбекир
1996 – Кървава сватба: Федерико Гарсия Лорка – Държавен театър в Диарбекир
1996 – Crispy Village: Ali Meriç – Държавен театър в Диарбекир
1996 – Live Monkey Restaurant: Güngör Dilmen – Държавен театър в Диарбекир
1995 – понеделник, четвъртък: Мусахипзаде Джелал – Държавен театър в Диарбекир
1995 – Приказка в приказката: Харун Йозер – Държавен театър в Диарбекир
1995 – Зърно за зърно: Уилям Шекспир – Държавен театър в Диарбекир
1994 – How to Save Asiye: Vasıf Öngören – Държавен театър в Анкара
1993 – Махмут и Йезида: Муратхан Мунган – Държавен театър в Анкара

2012 – Епосът на Шейх Бедретин: Назим Хикмет
Бунтът на жените: Назим Хикмет
Жертва: Гунгор Дилмен
2004 – Съдия на седемте села: Сьонмез Атасой
2003 – Съболезнования: Муратан Мунган
Бинали и Темир Муратан Мунган
1995-2008-2017 – Игра на село: Изследване-Фантастика- Мениджмънт: Проф. д-р Нурхан Карадаг
Братска церемония Самах: Изследване- Редактиране- Управление: Проф. д-р Нурхан Карадаг
Гост: Билгесу Еренус
1993 – Зелена нощ: Ресат Нури Гюнтекин
1989- Bozkırdirliği Ünal Akpınar
2000- The Dent Within Us Adem Atar
Чичо Мемис Нурхан Карадаг

Режисьор

Съдия на седемте села – Сьонмез Атасой
Аз съм Анатолия – Гунгор Дилмен

Много голямо твочество има тоя човек.

# 87
Чачо влезна и в тази класация

Най-обсъжданите актьори, февруари 2025г

И Демет е тук, на 2ро място

Дори и при двойките ги има

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 19:49 от NeZ_9

# 88
Зад кулисите

Леле, този новия актьор каква богата артистична кариера има. Не съм го гледала, но филмографията му е дълга като на холивудските атьори.

# 89
Тази вечер чакаме трейлър, вероятно с дата на излъчване

Общи условия

Активация на акаунт