🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро..
Колкото и нескромно да звучи  Демет и Чаатай  са заслужили хонорарите си.  Всички имат големи очаквания  и  ще бъдат изненадани от успеха. Можи би международните продажби са сигурни, дано и турците харесат  сериала. Освен това  е твърде възможно да има замислен втори сезон. Макар,че в този живот няма гаранции, има всички предпоставки за нещо интригуващо.
Усмихнат и спорен ден.

# 61
"Майка ми Анкара" продължава да пада

Ето и другите, които биха представлявали интерес за нас, ако решат да направят рокада.

# 62
Сега четох,че договора за 15 епизода най-вероятно няма да бъде продължен, или ще го преместят в друг ден.
Ох, хайде да решават вече нещо, че това чакане е доста изнервящо!

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 12:13 от NeZ_9

# 63
Ако имат добър рейтинг , защо  да не бъде?  Според мен е рано да се предполага дали ще има продължение, при условие че няма още премиера и нищо не е ясно.

# 64
"Майка ми Анкара" или Ешрефа има договор за 15 епизода?

# 65
Майката Wink

# 66
Това означава, че може да ми излезне вярна информацията за смяна дните. Ние да отидем в сряда, а Майката в неделя. Единственото по-различно в моята информация е, че там се говореше за 20 епизода. Не че е от някакво значение за нас.

# 67
Това е добре, но вярвам че ще дръпне значителен брой зрители от конкуренцията в сряда.

# 68
Майка ми Анкара го спират.
Най-вероятно ще сме в сряда.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

От Шифанур
Офелия 💐
@araf_muzikali⭐️

# 69
От мен една "клюка" за колежка на Чачо от Меджезир

Мерич Арал, която изигра ролята на Ирмак в Sandık Kokusu, се сбогува със сериала с епизода тази вечер.
Успешната актриса Мерич Арал, която се омъжи за Серкан Кескин през септември 2024 г., също очаква бебе в реалния живот.

# 70
Продължавам с добрите новини
Скрит текст:
Да им е честито!

След новината за "Майка ми Анкара", Бирсен е написала

# 71
Бирсен нещо много се е прехраснала по Чаатай. Като никога. Grinning
Вече за втори път го нарича "красавец".
А ние вече сме така

# 72
Нези, не знам с какво впечатление си останала, та се изненадваш, но понеже аз я следя отдавна и винаги е показвала много добро отношение към Чачо. Тя винаги е харесвала хора, които не парадират със себе си, а работят усилено и оставят зрителите да говорят. Някои не я харесват, защото казва истината и на тях не им изнася. Но Бирсен е много навътре с всякакви информатори и всичко знае и в повечето случаи изнася вярна информация.
Рядко я подвеждат информаторите й, не че не се случва, ама е рядко.

# 73
Жаки, знам от румънките, по специално от Габи, че Бирсен не харесва много Чаатай.
Даже преди време, Габи е влезнала в спор с нея и Бирсен я е блокирала.
Ето това написа скоро Габи, в групата:
За някой, който през целия си живот е правил само зло на околните, когато изведнъж започне да прави добро, ние, румънците, казваме, че е "влязъл в годината на смъртта".  Защото е голям шок да видиш егоистичен, злонамерен и отровен човек изведнъж да започне да прави добро, да говори хубаво и да хвали онова, което доскоро мажеше.  Въпреки че очевидно не желаем зло на никого, трябва да отбележа, че Бирсен Алтунташ изглежда „влезе в годината на смъртта си“.  Тя каза следното за Çağatay:
 „Нека се развеселим малко... Чагатай Улусой, един от най-красивите турски актьори, се завръща на екран със сериала „Eşref Rüya.  Очакваме с вълнение и любопитство.  "
 Кога е казвала нещо подобно?  Кога го беше хвалила така преди?  Когато се снимал в „Хартиени животи“, Бирсен разказал, че си е направил естетична операция на носа.  Да не говорим за "един от най-красивите" актьори в Турция.
 Подозирам, че "TIMS & B Productions" й плащат да затвори тази отровна уста, а не друга, но продуцентската къща залага много на този сериал.  Иначе не мога да си обясня меда, с който изведнъж облича думите си за Чагатай.  А Бирсен не хвали никого за нищо...

Затова съм с такова впечатление.

# 74
Аз никога не съм чела Бирсен да пише нещо лошо за Чачо, а доста отдавна я чета. Няма как да е от Тимса, защото той сега за първи път работи с тях. А тя отдавна пише само хубави неща за него. За Гадара също пишеше за него и все хубави неща и пак го наричаше "красивия актьор". Кога по времето на Гадара го е хейтила?
Тя Габи си влиза във филми някой път.

Общи условия

Активация на акаунт