🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Друга вариация на плаката

Лидер на мафиотска банда, влюбен в певица

# 46
Здравейте момичета,
Нося Ви нещо от И, не съм ви прочела, ако сте го пуснали....

Ииии,

# 47
nanni, липсваш! Wink
Демет явно пробва как ще и стои с къса коса. И пише: може би един ден...
Гледам обаче, че още не е успяла да хване Чаатай за селфи. Grinning

Скоро ще разбере, че не е толкова naif и kibar, а си има принципи и си ги отстоява.
Но ще я призная, ако успее да го направи.Wink

По улиците на Истанбул

# 48
Превет. На Демет  всичко й отива, ще сгащи и Чаатай  за селфи.Малбора е много красива.
Достайна красавица за красив мъж.
 Хубава вечер от мен.

# 49
Нези,  ❤️
Тук съм,
Успях да ви прочета,
Аз не се съмнявам, че Демет  няма да сгащи Чачо за селфита...нека тръгне сериала, това е част от рейтинга...  Simple Smile
Но, няма да и е много лесно 🙂 с нашето "темерутче" , което пък си има и добри страни 😉
И още от Демет,

# 50
Прочетох, че Ешрефа ще започне на 19-ти в сряда, а Майка ми Анкара го местят в неделя.
Сериала на Сюмейето ще започне на 14-ти в петък.
Да видим колко е вярна информацията.

От сета:

И барабаниста

# 51
Цвети, благодаря!
Сега се сещам къде съм я виждала. Заедно с Енгин на снимка от някакво пътуване беше. Явно са от един приятелски кръг. Направо си ги представям жените от едната страна, мъжете от другата.

# 52
Хахаха, Гери, и аз си представих същото. Сигурно има и такава снимка - Мъжете от другата  страна гледат в  тавана или кръстосали крак връз крак и с чаша в ръка протегната напред. Сега трябва да изчакаме да излезе от някъде (ха дано).

# 53
Струва ми се,че сряда е много добър вариант, вместо  да се конкурират с краля:thumbsup:

# 54
И аз съм за сряда, Simple Smile
Дано!

# 55
Аз си преместих пилатеса в сряда, за да си освободя вторника. И представете си как ще кажа на треньорката, че го връщаме във вторник, че да може да гледам Чаатай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 56
Ох, Гери, разсмя ме!

Ами гледайки сериалите от вторник и сряда, определено сряда ми изглежда една идея по-добре,
въпреки че и сериалите в сряда не са за подценяване.

# 57
Сряда е добре, но защо чак на 19ти?
Много късно започват. Започвам да си мисля,че ще е двусезонен.

C-One Creative, рекламната агенция, която създаде плакатите и фотосесиите за поредицата „Eșref Rüya“, публикува тези снимки вчера и днес в Instagram (публикувам само последните плакати):
 https://www.instagram.com/conecreativecom/

# 58
Аз все се надявам, че  другата седмица ще започне.
Дано утре след рейтинга на "Майка ми Анкара", вече да решат.
Ако потръгне с добър рейтинг, със сигурност ще има втори сезон.
И то рейтинг, може би над 8 в АВ, ако хонорара на Чачо е толкова висок, колкото го разпространяват.
Иначе не виждам как ще им излезнат сметките. Нали се сещате, че щом Чачо взима толкова и режисьора взима минимум толкова.
Ама той да започне, пък после ще се види накъде ще тръгне.

Ебрар

# 59
Добро утро!

Жаки, точно това коментираха и в онова сутрешно предаване- че става дума за сериозни пари и дано да си оправдаят разходите.
Аз лично се надявам, че забавянето е обмислено и, че изпипват добре нещата.
От там нататък, всичко е в ръцете на зрителя.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Общи условия

Активация на акаунт