🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-25

• 22 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
В това сутрешно предаване коментират "Eşref Rüya" и по-конкретно хонорарите на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, които за съответно 1,5 млн.ТL и 3,5 млн.ТL

Говорят, че това са много сериозни суми , 5млн.ТL само за актьорите в главните роли и, че очакванията към сериала са много високи.
От една страна канала очаква сериозни приходи от реклами, а от друга страна продуцентите се надяват и да се продава в чужбина. И дано рейтингите да са високи и зрителите да ги харесат. Казват,че на тях засега, от това, което са видяли в първия трейлър им допада енергията между Чаатай и Демет.
По-късно ще го намеря в Youtube, ще го изгледам и, ако има нещо интересно, ще го споделя.

# 31
Да си ги харчи със здраве!

Малко Мира и Яман

# 32
Едно готино сравнение

Двамата мафиота

Жаки, аз малко се притеснявам от това сравнение. Не ми се ще да повторят образа. И да ги сравняват и да казват феновете им кой е бил по-добър. Засега не се очертава да е същия, но и двамата са мафиоти, и двамата имат много отговорности, и двамата не си позволяват да са обичани и да обичат. И двамата са красиви. Няма да ви изненадам кой намирам за по-красив.

Гледам също, че този сериал се прави с много повече размах, много повече пари са вложени. А за рекламата да не говорим. От почти 0 сме за предния, тук нещата направо ти подкосяват краката. Ама така си и трябва.

# 33
Гери, аз също не мога да направя паралел между тях двамата.
Няма и причина.
Тук историята е съвсем различна.
Там на преден план беше семейството. Малкото семейство, голямото семейство.
Тук, на практика семейство няма.
Да, има общност, която се чувства като семейство, но там видяхме, че правилата са други.
Може би някой просто е съпоставил двете снимки.
Всъщност сетих се за нещо общо между тях- Серенай Саръкая Wink
Това е в кръга на шегата.

# 34
И двамата са красиви и различни.
Чаатай чернокос с тъмни очи -кафяви (има няква пъстрота, всъщност не мога да определя точно цвета на очите му).
Кавънч -рус турчин, синеок, висок и също много красив.
Незнам защо имам чувството, че двамата не са в приятелски взаимоотношения, а са били.

# 35
От сета

# 36
Добро утро!
Ceren Benderlioğlu от снощи, подготовка за сета

Интересни неща е споделила късно снощи и Аслъхан.
Тук може би наблюдава от някъде снимките?

На следващия кадър е в компанията на още две жени, една от които е Итир(момичето на Енгин бей)

После късна вечеря(изглежда не са сами,защото някой ги снима)

Най-интересни са последните две снимки.
Дали ни казват нещо?
Трябва да целуна всеки сантиметър от теб, един по един, един по един

Това дали е препратка към Е.Тек? Това повторение на tek tek tek, никак не ми изглежда случайно.
И накрая две прегърнати котки на леглото.

Струва ми се, че Аслъхан става изобретателна .Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 07:26 от NeZ_9

# 37
Добро утро!

Сутринта видях тези снимки. И русата дава ми е позната от някъде.
Нези, благодаря, за зелената снимка! А какво е E.Tek?
А за котките дали са нейни…. Сещам се и за друг човек, който обича животни.

# 38
Героят на Чаатай в  "Eşref Rüya" се казва Ешреф Тек. Wink
Да, русата е на мен ми е позната, но не се сещам от къде.
Тази сутрин забравих  да сложа позитивно утвърждение за деня. Ето го.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:05 от NeZ_9

# 39
Така като го каза и се сетих. А преди това га търсих и излезе само някакво колело и фирма за техника.

Идеята, че гледа как снимат не е невъзможна. Първата снимка беше на кулата Галата, а те имаха нощен сет там скоро.

# 40
Добро утро! Coffee

"Ако Краля загуби", напълно отвя всичката конкуренция...много труден ден!
А като се има предвид, че го пускат и в Нетфликс, там също е перманентно първи, още поече говори за интереса към сериала.

# 41
Обичаме да ни е трудно. Wink
Не,че много вярвам на тези класации, но тук Eşref Rüya е преди Deha.

А Кралят изобщо го няма...

# 42
Може аудиторията на краля да е от по-възрастни хора и те да не коментират в социалните медии. Ама колко възрастни трябва да са, че да не се появява изобщо. Може и добрия рейтинг да се дъжи на слаба конкуренция.

# 43
Чачо е харесал поста на Аслъхан.
И как няма да го хареса! Wink

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 14:37 от NeZ_9

# 44

На следващия кадър е в компанията на още две жени, една от които е Итир(момичето на Енгин бей)

Момичета, нали ви се струваше позната русата мацка... Това е Ceylan Sözer Фотограф.
Ето ИГ й https://www.instagram.com/ceylansozer/

Общи условия

Активация на акаунт