Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 49 896
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро

# 706
Добро утро,момичета!

Дари Hug

за ''Непозната в огледалото''
На сайта на АТВ още не са пуснали новите снимки и озета за 2-ри еп.,нито във ВК.

💥 „Каквото и да правиш и където и да отидеш, ще те намеря.
Никога няма да се откажа от теб, Азра!“

за ''Далечен град''
Снощи пуснаха 2-ри фр.за 33 еп.Добавих го към вчерашния си сутрешен пост.Сега го пускам с руски субт.Садакат няма да се спре.След като Аля не иска да се разведе с Джихан,тя намери начин да я арестуват.

2-ри фр. за 33 еп. с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-33-seriya.html

Кая се досети за бебето и без да му кажат,след като видя картона

Днес трябва да пуснат новите снимки и озета за 33 еп.Надявам се на пост за да не редактирам.

Приятен есенен петък!

# 707
# 708
# 709
Здравейте следобедно!

Еве Hug,Дари Hug

Новите снимки от 2-ри еп. на ''Непознати в огледалото''

Скрит текст:

и озета:
Нов „непознат“ се е настанил сред величествените стени на имението Карааслан... Дефне, която е започнала работа като прислужница в къщата, където някога е управлявала, трябва да разбере коя е и защо е поела тази работа, за да запълни липсващите фрагменти от паметта си. Затова тя започва да наблюдава отблизо всички членове на семейството.

Тя обаче не осъзнава, че тази борба за спомени носи огромни рискове както за нея, така и за дъщеря ѝ. Познатите ѝ рефлекси и неразбираеми навици привличат вниманието на Емирхан и напрежението в имението нараства.

В тази къща, пълна с тайни, силната връзка, която изпитва с Лейля, я тласка да направи стъпка, която излага живота ѝ на риск. Непоколебимото доверие между нея и д-р Баръш достига точка на пречупване заради тайната, която Дефне пази. Този сблъсък обаче ще доведе до неочаквана близост между две ранени души.

Междувременно, когато братът на Азра, Селим, се свързва с Баръш, започва задълбочено разследване на самоличността на Дефне. Мистериозна стая в мазето на имението привлича вниманието на Дефне; Това любопитство, което тя не може да сдържи, я заплашва със сериозна опасност. Но ще успее ли Дефне, въпреки цялата тази потайност, да открие истинската си самоличност?

================================================

Част от новите снимки от 33 еп. на ''Далечен град''

и озета:
Въпреки решението на Аля и Джихан да се разведат, нежеланието им да се разделят изчерпва търпението на Садакат. Заклевайки се да отнеме Аля от сина ѝ и да я изгони от имението, Садакат започва своите безмилостни действия. Насочвайки се към един от пациентите на Аля, тя тайно замисля коварен план, за да я натопи.

Еджмел, от друга страна, игнорира правилата, установени от Джихан в Албора. За да запази властта и авторитета си, той тайно продължава незаконните си дейности. Шахин, неподозиращ за сенчестите дела на баща си, внезапно се оказва замесен в тази мръсна схема. Когато Джихан осъзнава истината, той лично налага наказание и строго предупреждава Шахин: „Или си Албора, или си човек от тъмната страна.“

Приблизително по същото време срещата на Зерин и Кая в болницата се превръща в кошмар за Демир. Мисълта, че Кая може да знае за детето, подлудява Демир, а внезапното изчезване на Зерин насочва вниманието му към един човек: Кая. Когато Еджмел и Демир нахлуват в имението Албора, за да си върнат Зерин, истината, която откриват, ужасява и двамата. Демир отказва да повярва на чутото, но истината, която Джихан му казва, е неоспорима.

В разгара на тази буря капанът на Садакат дава плодове. Престъплението, обвинено срещу Алия, приема съвсем различен обрат с пристигането на полицията в имението. Сега везните на правосъдието са готови да претеглят виновните срещу невинните. Но кой ще наклони везните този път?

Всички снимки от 33 еп. може да видите в клипа

https://www.youtube.com/watch?v=9m71Pe0Cc3c

Хубав следобед.

# 710
# 711
Здравейте,момичета!

Днес е деня за 2-ри рп. на сериала.Който ще гледа онлайн да не забрави,че започва от 20 ч. без озет.Аз ще съм с новия сериала ''Рози и грехове''.Дано поне при тях има руска онлайн озвучка.

Вчера пуснаха откъс от 2-ри еп.

с руски субт
https://turkrutv.net/neznakomec-v-zerkale-2-seriya.html

Сема Гюлтекин, която играе Азра преди трансформацията си в сериала ''Aynadaki Yabancı'', получи възторжени отзиви от зрителите. Тя ще остане в актьорския състав и ще се появява в ретроспекции. 📌

за ''Далечен град''

На сета актьорите са били посетени от блогъри, ресторантьори, ментори, треньори...

Скрит текст:

Ето и различни рейтинги

Скрит текст:

Приятна събота!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:50 от Zlatina3

# 712
Привет Blush Злати, да те покрия Grinning

# 713
  • Дубай
Тук съм и аз!
Еви, Злати,Фили, Благодаря за споделеното!
Отсъствието на Азра и пристигането на Дефне разрушиха баланса на Емирхан

# 714
Добър вечер!

Ще има руска онлайн озвучка и на трите нови сериала в събота.Правят на първите няколо епизода и после става закрита със заплащане.

ето линка:
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_515009

Приятно гледане.

# 715
Привет и от мен!

Благодаря на всичси за споделеното и специално на Злати за линка за руската озвучка!

Нямам търпение, мното ми е интересно.

Приятно гледане!:hibiscus:

# 716

Благодаря ви за споделеното! Hug

1 фр. за 3-ти еп.

https://www.youtube.com/watch?v=fFOmNqOtxsU

Лека нощ!

# 717
# 718
Дружки, страхотен Онур, страхотен сериал, макар да изгледах последния половин час от 2 еп. Желая успех на сериала.
Знам, че съм пристрастна, но онова симпатично момче просто беднее до нашия талантюив, харизматичен красавец. Утре ще изгледам 1 еп и частта от 2, освен това и другият мистър харизма ме чака - Джихан  с 2 еп  ДГ съм назад. Третия харизматик Мурат Й. също. Аз много харесвам Оя Унустаси и Джемре,  които му партнират, за това трябва да намеря време и за техния , който е бил тази вечвр.
Злати Hug дай линк , ти си голям фен на Мурат.

# 719
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното! HugRevolving Hearts
Фили Hug ще пусна линк с бг.превода на ''Рози и грехове'',когато излезе.Аз снощи гледах него онлайн. Simple Smile

1 фр. с руски субт.
https://turkrutv.net/neznakomec-v-zerkale-3-seriya.html

малката Сара,красавица...

за ''Далечен град''

Сериалът ще бъде представен в Кан...

Синем стана лице на марката за дрехи Ipekyol.

Скрит текст:
От Нурлан 🧐

📌Аля и Джихан ще се изнесат от имението.

📌Аля ще бъде задържана, но няма да отиде в затвора.

📌Шахин няма да напусне Еджмел.

📌Демир ще насочи пистолет към Надим.

📌Аля и Джихан няма да се разведат.

📌Кая не е този, който е откраднал Зерин.

📌Шахин ще бъде първият, който ще научи истината за Боран и Еджмел.

📌Оцеляването на Боран няма да бъде пречка за брака или любовта на Аля и Джихан.

📌За Боран:
Боран определено ще умре. Знам със сигурност, че Боран ще умре, ето защо: ако си спомняте, снимаха погребалната сцена. Значи, това беше погребението на Боран. Пазят тази сцена в резерв. Ако рейтингите паднат дори съвсем малко, ще го убият. В момента го държат в кома, за да проточат нещата.

Пуснете по-късно рейтинга,тъй като няма да имам възможност до обяд.

Приятен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт