🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 211
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 200
Носът на Ферай е бил прекрасен преди. Аз даже бих предположила, че това е снимката след. Но нямаше да се класира при чичо Марто без тая операция.

# 1 201
Как беше инстаграмът на Йоана?

# 1 202
Много по-добре е била преди Ферай. Абсолютно не е имала нужда. Сегашният нос придава животински вид на лицето ѝ, както писахте някои. Лисича муцунка, за мен невестулска. Никак одухотворяващо. Преди е изглеждала по-интелигентно.

Абе, касапска работа. За сравнение вижте какви хармонични резултати са постигали колегите им от 20те години на миналия век в Щатите:

Скрит текст:

# 1 203
Ферай си е била много красиво момиче и носът й е бил съвсем нормален, леко дълъг нос, който много добре й е стоял. Докторът като го е издълбал отгоре, за да премахне съвсем леката гърбичка, го е направил да изглежда още по-дълъг. Преди ми харесва повече, но сега също. Според мен е много хубаво момиче с жив поглед, не коментирам възпитание, манталитет и пр.

# 1 204
Йоана е била с Мартин, дъщерите му, бившата му съпруга и още няколко техни семейни приятели на море в Гърция, за 3-4 дни

# 1 205
Йоана е била с Мартин, дъщерите му, бившата му съпруга и още няколко техни семейни приятели на море в Гърция, за 3-4 дни
В това пък съвсем няма логика. Запознава Йоана с щерките, ходят на море - индикация, че е имал някакви по-сериозни намерения към нея. После ѝ бие шута, за да влезе в някакво си предаване? Тц. Не се връзва. Усещам, че магически ще се “съберат” след края на “Ергенът”.

# 1 206
Гадже му е била към момента , децата му са големи, защо да не ходят заедно на море ?

# 1 207
Тази бивша жена ще излезе много толерантна и широкоскроена.

# 1 208
Те са разделени отдавна , тя също има приятел.

# 1 209
Вече я е бил за запознал с дъщерите му. Тогава я запознава с бившата му съпруга и други семейни приятели

# 1 210
И за мен е много странно, кои са тези жени, които приемат ваканция с бившия и новото му гадже, което е на годините на голямата дъщеря (3 години по-голяма?)?
Тази Йоана да не е била приятелка на дъщерите му и по тази линия да са били заедно на почивка? Само така ми звучи логично.

# 1 211
Бившата му съпруга на Мартин има сериозен приятел от 5 години. Гергана и Мартин очевидно са в много добри отношения

# 1 212
Да, аз не казвам, че е странна семейна ваканция с бившия съпруг и новото му гадже, смятам, че не много жени биха приели на почивка бившия и новата му, която на години е колкото голямата дъщеря. Това, освен смущаващо, не говори и за заявка за дългосрочни отношения, и малко майки биха допуснали нещо подобно. Но, ако са били заедно, явно тази Гергана е изключително либерална.

# 1 213
Ясно, че са разделени отдавна, но пак ми е странно. Децата да излизат с Йоана или да летуват с нея и баща им е едно, но и майка им да се помъкне, е малко странно. Особено щом си има нов мъж и децата не са малки. Ненужно омесване и усложняване на отношенията ми се струва.

# 1 214
Ами явно няма никакви чувства към Мартин бившата му , аз наистина не виждам нищо странно

Общи условия

Активация на акаунт