🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 383
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 255
- Ох, този епизод взе да ми харесва Ана Мария, даже ми стана жал за нея.
- На срещата Косара-Виктор не можах да се концентрирам от бретона на Виктор (вечерята и след това).
- Любомира вече не я понасям.
- Даниела през целия епизод ми бе изключително грозна ( съжалявам че го казвам за жена, но сама се е обезобразила така).
-  Сестрите имаха 0,1секунда ефирно време.
- Бранимира...
- Росица малко се оплете май ...(дано не се отрази на шанса ѝ със Виктор, но той пак не я и заслужава, така че..)
- Ергените...какво да коментирам, едно и също.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 12:50 от Glutenfree

# 256
Любомира ми е все по-дразнеща.
Май май тя ще е злото тоя  сезон.

# 257
  • here and now
Тя Любомира и визуално напомня малко на Люса от С1.

# 258
За какво да го отнесе Росица, изтървах?

# 259
Като цяло живна, поне за мен. Започнаха и с предизвикателствата за момичетата и с интрижките. Всичко е далеч по-обрано от минали сезони, но важното беше да се завърти колелото и барманът да налива Grinning

# 260
За какво да го отнесе Росица, изтървах?
Ами защото си измисли, че е била почти целуната, поне аз така разбрах. Късно го почнах епизода, към 21, ма май нищо не съм изпуснала от преди това. Измъчих се с озвучаването, едва се чуваха по срещите, особено Ана-Мария и Мартин.

# 261
Тя Любомира и визуално напомня малко на Люса от С1.
Засега никой не може да бие Люса по противно излъчване, веднага след нея ми е Дениз. Изобщо, в някои отношения първите ергенки много високо вдигнаха летвата и тия след тях само им дишат прахоляка.
Много ми харесва в настоящия, че няма скандали и изскачащи вени.

# 262
А нали на Любомира й е било изпято от Клаудия, която говорела с такава убеденост..и все пак , суупер тъпо да тръгнеш да клюкарстваш без даже да си сигурен какво говориш.. Би си автогол, и без това почна да е дразнеща

# 263
В следващият епизод след като Бранимира ще каже на Виктор за това как има желание да се целува с Росица, ще настъпи скандал. Само си мисля колко трябва да е зле Виктор, че да унижи така Роси/ тя най-вероятно си е направила грешни заключения- изглеждаше убедително като обясни как усетила Joy /и да обяснява пред всички как не е имало опит за целувка как не трябва да се подвеждат момичетата. Те все пак да там уж за целувки и любов, не виждам какво ще се обяснява.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 23:41 от petq.karavelova81

# 264
Дано в синхронът Роси да говори, че е разочарована от момичетата и дано да не успеят да я изгонят... Бая храсти има, дето да си тръгнат преди нея.  Дано го отнесе Клаудия, че тя го е почнала.

# 265
Дано в синхронът Роси да говори, че е разочарована от момичетата и дано да не успеят да я изгонят... Бая храсти има, дето да си тръгнат преди нея.  Дано го отнесе Клаудия, че тя го е почнала.

Нее, готвачката няма да си ходи 😂🤣😂🤣 Няма да я отпратят, особено Марто, в нейният омлет се влюбил.

# 266
Клаудия е много скрита лимонка

# 267
  • Viena
Много лоши кожи имат девойките.

# 268
Клаудия можеше да направи буквата само на Виктор в омлета Simple Smile айде айде... направи и на Мартин. Има нещо там.

Все пак е актриса, или както казва бай Елисавет - "Актьодкооооо"

# 269
Ако Косара изглежда по-голяма, Любка е направо набор на Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт