🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 403
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за новата тема!!
Гласувах за Даниела и Бранимира, като 3та сложих Мартина, но тя на фона на леля Данче ми е симпатична, та е далеч назад в антикласцията ми.

Даниела миналата седмица много се застреля в крака (пред публиката, ако не друго) със споменаването на думата "тарифа", всички подкастъри се чудеха коя точно дума да употребят за това, което се надява да работи. Щото разбрахме, че няма да е "домакиня"
Също изпляка ред глупости, с които все е обидила някой - примерно 60+ годишните били мързеливи wtf.  
Знам, че тук разни хора се надяват да нареди играта на Мартин, но аз ще чакам той да и нареди играта, защото съм в потрес от нея.
Верно не съм фен на корекциите, които са направени, за да се следва мода, но пък при леля Данче, са и допълнително несполучливи.
Даниела с тези плитки най-накрая ме подсети на какво ми прилича от самото начало - на Ташунко Сапа. Joy
Grinning

Хареса ми епизода и срещите ми харесаха.  
Ана-Мария май говори за себе си като описва Мартин, но може би нецелва.

Най-симпатични са ми Ивет и Роси.
За най-красива от тези, които в момента са в предаването намирам Синтия.

# 271
Здравейте на всички. Поизчезнах последната седмица, но успях да гледам епизода днес. Най-накрая и аз ще го призная - скука. А по принцип съм от най-големите почитателки на предаването. 3 часа гледаме да се водят едни бавни и протяжни разговори. Мартин се цупи, а Виктор се лута - ту е дърво, ту се опитва да сваля и изръсва някое тъпо клише, явно подшушнато от екипа. Очаквам скоро да каже на някоя “Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен”. 🙄 Връщам се да ви чета.

# 272
Клаудия е много скрита лимонка

Аз само като я видя и ме побиват тръпки.
Любомира още от епизода със срещите ( в колата) ми стана изключително неприятна.

# 273
Аз идвам само да кажа, че ми писна от лекциите на Даниела, та чак и по време на рекламата за сладолед. Аман!

# 274
  • Някъде там
Неприятни са ми Бранимира, Ферай, Любомира и Даниела, останалите някак безразлични.
Тази година само Наум харесвам.😀

# 275
  • България
Епизодът приключи много антиклиматично. Тъкмо започнаха да вършат нещо различно от инсценирано клюкарстване и остана недовършено. Хем самото рисуване не беше нищо особено и не държи интереса до утре. Можеше да иде в другия епизод. Много нескопосан монтаж.

Срещата на Виктор и Косара мина изненадващо добре, момата се държа натурално и без много претенции, хареса ми и че е леко цапната в устата. Вече не ми е неприятна. Виктор предпочита такива или директно гаменки и невъзпитани кисели лимонки.

Мартин се държа отвратително на среща с Анна-Мария, нищо ново под слънцето. Сексуални ненужни шегички на всяка втора дума като някой чичак в криза на средната възраст.

# 276
Аз съм уцелила и трите водещи в анти-класацията- Даниела, Бранимира и Ферай.

Ако изгонят Росица или тя се тръгне по собствено желание, не виждам коя може да избере Виктор освен Любомира. Косара не го харесва истински, тя е доста по-обиграна от него, а Бранимира направо едва го понася.

# 277
  • Варна
Кло, благодаря за темата, но отрицателните ми отговори са двойно повече. Не харесвам Ана-Мария, Бранка, Диана,Даниела, Ива, Ферай, Любомира, Клаудия и Александра и смятам, че прекалиха с гоненето на Елвира.
Много тъпо е това със Силвия и Ана-Мария, ще си ги пази Мартин, за да му снасят.
Косара не харесва Виктор, а и Мартин също.
Росица трябваше да си мълчи, също като Елвира, там само трябва да слушаш и наблюдаваш внимателно, не споделяш, говориш само общи неща.
Клаудия може да се докопа до някой от ергените само ако му се "подложи" на тепсия, толкова е некрасива, тези 55 цвята на косата й, моля ви.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:23 от Не се сърди, човече

# 278
  • софия
Хареса ми на мен епизодчето, че и дългичко - екстра ми дойде. Grinning

Виктор е любимия ми сваляч за всички времена. Joy
Шляпа белот половин ден.
Възхитени от гледката десет ергенки се влюбват безпаметно. Joy Joy оххх, леле....
Поне не говори. Или поне ние не го чуваме и слава богу. Trollface

Клауди Hug ама трябва ми анкета коя по- харесвам. Grinning
Сега не можах да гласувам, щото нямам дразнители. Честно. Grinning

Гласувах - за Елви, ненужно преекспонирано. Hands V

Ана Мария от началото ми е ок на мен и
`и симпатизирам. Имаха хубава среща днес.
Виктор и Косара също.

Брани Hug , връщай розата момиче.

# 279
Добър вечер, дами (и тук там господа). Чета от 1 сезон насам и чак сега реших да се регистрирам и да споделя мнение. За протокола - мъж, около 30 годишен, ако има значение Smile

За малко да не го гледам този сезон. Казвах си че няма да си го причиня отново, но скуката надделя. Предните сезони ми причиняваха физическа и психическа болка докато ги гледах и въпреки това cringe watch-а ме държеше силен и успях да ги изтърпя. Направи ми впечатление, че този сезон не ми действа така. Малко по-обран е, което ми допада. Личи си определено, че са се постарали да се дистанцират от предните излагации. Харесва ми също че повечето участнички са естествени. Много ме отблъскваха напомпаните шамандури от предните сезони Grinning Прави ми също впечатление че и най дразнещите от този сезон, са в пъти по-поносими от дразнещите в предните сезони.

Засега чисто визуално харесвам най много Клаудия и Ивет. Винаги са ме привличали "alt мацките", въпреки че съм си патил от такива неведнъж Grinning

Ще дам мнение и за Косара, тъй като след последния епизод е от по-обсъжданите. Започна да ми харесва повече определено. По принцип не съм фен на супер тежък грим, който тя използва, но в случая не ми пречи. Тук трябва да вметна че като чуя някой да говори мекичко като нея, веднага печели 20 точки от мен, защото сме от един край и ме кефи че не се опитва да звучи като героиня от бг сериал. Говориш ли ми на старозагорски - печелиш ми сърцето. Ферайчето и тя мяука, но пък тя има минуса че е доста простичка в моите очи и в случая има обратен ефект.

По 2 думи и за някои от другите:
Елвира - Красиво момиче, интересен глас и говор. Странен сценарий и причина за напускане. Не усетих драмата която се опитаха да вкарат с нея.
Росица - Много приятно момиче. Скромна, симпатична, предстои да видим повече надявам се.
Силвия - Френдзоун каката. Красива жена, лъчезарна, винаги усмихната. Кефи ме.
Бранимира - Лапенце, леко тъпичко Grinning
Силиконовите каки - Засега се траят. Не съм им фен въпреки това.

Това от мен за сега. Сигурно съм забравил някоя, но все още не им помня на всички имената. Ще гледам да се включвам отново. Харесва ми групичката която сте си заформили и ще се радвам да съм част от нея.

# 280
Днешния епизод беше най-силният от началото.
Предните по 2 часа ми бяха бавни и скучнички, днеска 3 часа и беше интересен от началото до края.
Дано така да продължи.

# 281
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Любомира ми е все по-дразнеща.

И на мен.Още от началото я намирам за отблъскваща, една такава селска "хубост" има, поведението й на клюкарка, маниерите й - не я понасям и особено като знам занапред какво се случва около нея.

Мартин според мен следва сценария на Продукцията да се прави на много заинтересован от протежето Даниела.
Много добре я е преценил.

Този епизод ми хареса най-много от всички излъчени. Особено ми хареса часта с готвенето.
В подкастите момичетата казаха,че Косара не харесва никой от двамата,но го играе "ок съм, не съм уау,но и не ми пречат двамата".
Бранимира да си заминава. Как е възможно да съществува толкова кисел и отблъскващ човек като нея? Според мен е в роля и вече намеква,че няма да взема роза. Утре или най-късно другата седмица ще откаже роза, помнете ми думата.

# 282
  • София
Тия превъртяха. 3 часа епизод с яко баластра в него.
Дано не започнат да повтарят стария формат с това времетраене.

Психоложката ме докарва до лудост с монотонното си кананижене.
Не разбраха ли тези хора, че не е интересна? Разкарайте я.

Хахаха, омлети приготвят, ще падна, колко тематично и в крак с модата, хахахаха.... Мисля, че се сещате за какво намеквам... Според мен това е нарочно вкарано и търсен ефект.
Еее, Косарка. Айде де, от кога те чакам да забъркаш омлет, ама любовен...
Точка и за Клаудия.

Ей, живот си живеят в Шри Ланка. Храна и пиене на корем, спираща дъха гледка на брега на океана, басейн, табла, шах, карти, Туджаров обикаля Шри Ланка с отпадналите ергенки.
Направоооо, ергенка да си в България. 😀

Мартин ходотайства за Виктор пред Бранка. Това беше добър ход, но според мен няма да доведе до нищо. Мартине, Мартине, къде го видя това нещо в очите на балерината? Офф. Ако е искрен, то значи много лесно го лъжат жените...

Белота на раздора!
Оф, Викторе, бий и шута на Бранка и да се приключва тази мъка.

На играта истината или се осмеляваш към Косара беше най-тежкия въпрос, но тя доста завоалирано отговори. Измъкна се.

Косара много ми харесва, но не е за Виктор. А и езика на тялото не лъже. Не го харесва според мен. На нея и трябва или по-зрял мъж или по-изявен мъжкар.
Виктор и шампанското, епизод 1234. Много забавен момент с шампанките. Това може да се направи на гифче.

Мартин и Анна-Мария са като две добри приятелчета, забавно им е заедно. А и двамата черпят полезна информация.

Не бяха лоши срещите, въпреки че за мен си бяха филъри. Поне не ме натовариха.

Лелка Любомира освен връзкарка ми идва и прекалено мъжкарана и скандалджийка. Само дето в този сезон умело се прикриват под шапката на новата концепция...

Момичетата без грим изглеждат плашещо. Хора, още веднъж - не се лъжете по грима и инстаграм модерирането.

Прав е Мартин. Дали се наигра Даниела? Големия ‘’експерт’’ в любовта. Пардон в елитната проституция.
Бъдещето ще покаже. Даниела в момента е в много неизгодно положение. Мартин вече силно се съмнява в нея. Сега очаквам Даниела да се задейства, иначе е аут. Но интересно дали/как ще разбере за тези съмнения на Мартин? Дали Анна-Мария ще и каже или не? Или може би някой от екипа, с цел да се засили ‘любовта’ защото това в момента е една от малкото опции за някакво развитие според продуцента и сценарист, НН.
Продължавам да залагам на първа целувка в сезона между Мартин и Даниела.

Да им имам монтажа на тези титани.
Обикновено на финала е най-интересното нещо от епизода. А тук за пореден път свършват ей така в нищото.
Рисуват си момичетата ергените, леко, лежерно, Мартина нещо си говори и бам, край?! 😮😆

# 283
В нищото свърши , по-добре за утре да бяха оставили рисунките .
Според мен Даниела ще се реабилитира бързо пред Мартин , днес само за нея говореше , мисля, че още дълго ще поседи в предаването тя.

# 284
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Остави,че епизода свърши ей така, ами в промото показаха избраните момичета и какво се случва на срещите им.
Не се научиха,нито в ИВ,нито в Гривните,нито тук как се правят промо за епизоди..Пълни аматьори,толкова години да не го изчистят това,значи го правят нарочно Smiley

Общи условия

Активация на акаунт