🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 409
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 285
Ох, само мен ли тоалетите в този сезон ме вдъхновиха да си похарча бюджета за роклички? Joy Не визирам леопардовото на Ана-Мария, де... Grinning
Аз още чакам някоя добра душа да пусне линк за флоралната мини рокличка на Мартина от последната й среща и за зелената на Бранимира...

Ето като зелената рокля на Бранимира от Шийн, но е изчерпана
https://us.shein.com/Rhinestone-Strap-Backless-Cami-Dress-p-2462 … ep=dir&ret=us
Тоалетите на някои от момичетата /Ива, Косара и др./ са от техните онлайн магазини или от други такива, за които са се снимали за реклама.
И да си кажа, много се дразня като покажат в промото кои ще са на среща в следващия епизод, развалят ми цялото очакване и изненада. В предните сезони не беше така, държаха ни в напрежение и се мъчехме да ги познаем.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 06:00 от @NoName

# 286
Аз не видях много добре кои ще са на групова. Ивет, Клаудия, Ива и кой още?

# 287
Аз не видях много добре кои ще са на групова. Ивет, Клаудия, Ива и кой още?
Росица се вижда в промото да говори с Ивет на плажа.

В момента за най-противни аз си водя Бранка и Люба. Даниела не ме дразни толкова, те много такива станаха като нея с едни и същи клишета, никой нормален не им връзва на приказките.

# 288
Аз се чудех снощи на поне за мен нелогичната ревност на Бранимира.
Нали не ти е симпатичен, нали не го понасяш?
Какво очакваш? Да го мачкаш и да продължи да ти се върти на пета?

# 289
Не мога да се побера в кожата си, докато гледам Бранимира. Много неприятен човек. Все е намръщена, недоволна, сърдита, обидена. Все, все… с такъв човек, трудно се живее. Не, че другите припадат от любов по Мартин и Виктор, НО хора, Бранимира дори “отвращение” изпитва към Виктор… вечно празния ѝ поглед, безчувственост, набръчкани устни.. стена..

# 290
Аз се чудех снощи на поне за мен нелогичната ревност на Бранимира.
Нали не ти е симпатичен, нали не го понасяш?
Какво очакваш? Да го мачкаш и да продължи да ти се върти на пета?
Точно така. Очакваше, че че се прави на тежка, а Виктор ще пърха около нея и ще я моли за вниманието ѝ, докато тя го отпъжда като досадна муха.
Люба ми е най-анти. Грозна, груба и отблъскваща е.

# 291
С този голям хонорар, който е взел Мартин ще се прави на влюбен в Даниела, ако трябва и с психоложката ще излезе на среща

# 292
  • Обран бостан ;)
За мен лично беше скучноват епизод.

Като обикаляха да опитват омлетите се чудех Хелс-а ли гледам или Ергенът. Wink

Не знам кой е казал на Бранимира, че демонстрирайки незаинтересованост ще накара един мъж да тича подир нея, особено пък в такова обкръжение. 

Да не говорим, че не предлага нищо повече от другите, освен тийн-капризи и фасони разбира се. Wink
За сметка на нея Росица, макар по-скромна и по-тиха, май ще си "оплете кошницата".

"Американките" все едно ги няма.

п.п. Трапезата на Ергените наистина напомняше "тайната вечеря". Ако някой може да направи колаж - ще стане хубаво меме. Wink

# 293
  • София
На мен епизодът ми хареса, само дето много дълъг. Sleeping

Любомира не ме дразни, даже ѝ пиша плюс, че отиде да попита директно Росица какво е станало с прословутата "отказана целувка", вместо да разчитат на ЕЖК (Клаудия какви ги е разправяла...?)

Срещите ми харесаха и доста се посмях, особено с готварските способности на някои. А Ферайчето как успя да разтопи посудата?? Grinning

# 294
Гледам сега епизода и чак не очаквах да го напиша, но срещата на Анна Мария с Мартин най-много ми допадна досега.
Много естествени изглеждаха и някак проявиха неподправени емоции. Започвам да мисля, че тя е най-подходящата за него.

# 295
Незнам дали някой ще се влюби, но Ана Мария и Мартин, ще си станат приятели след предаването

# 296
Мен пък Даниела все повече ме дразни с гадните си женски номерца.

# 297
Аз дори заспах  снощи ,много дълъг ми се стори епизода.Чак толкова интересен не ми  беше.И тия изкуствени ревностни престрелки от Мартина и Ферай към Ана-Мария като се върна ,ми бяха скучни и предвидими.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 09:16 от Еlpida

# 298
На мен ми стана досадно, че повтаряха нон стоп едно и също за тези потенциални целувки, изредиха се всички да циклят върху темата. Чак трябваше да чуем идентични реплики на Даниела от различни локации в имението, наистина не знам къде спят, докато правят монтажа.

# 299
  • София
Вчера ми стана мъчно за Виктор. Не може да и толкова зашморцан

Общи условия

Активация на акаунт