🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 624
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 300
О забравих, понеже съм била на езда няколко пъти, честито на Косара дето отиде с голи крака ...

# 301

20 години по-късно Виктор чака Бранимира

...и още по темата "заедно са си" от ФБ 😂

Мненията са по повод поредната статия Валка - вуйчо.

# 302
Ферай е изключително семпла и глуповата жена, съжалявам, ако някой я харесва, обаче тя ми събира погледа като говори. В тяло е супер, обаче мозъчното съдържимо е под всяка критика.

Бранимира не знае сърби ли я, боли ли я. То капризи, то фасони и чупки, то претенции. Хем не го харесва Виктор, хем що бил се заиграл с някоя друга. Иска да го разиграва на малкия си пръст и да го води като кученце. Много неориентирана изглежда и никак не печели симпатии.

Даниелчето кого заблуждава с тези изявления как не допускала мъже... повтори го 10 пъти, поне един път да прозвучи по-достоверно.

# 303
Косара язди по гол баджак като древните гърци Stuck Out Tongue Winking Eye Даже и без бельо някои. Считали са го за проява на мъжество, за разлика от “женствените” степни варвари, които яздели по панталони.

Хареса ми срещата и плажното аутфитче на Косара с мрежестата рокля. Приятно, спокойно и ненатоварващо присъствие има, котешко. Но не е за никой от двамата ергени.

Охх Виктор е много смотан. Като се хилеше и припадаше на омлетите, по едно време превключих на друг канал, защото ме беше срам да гледам. Той е от мъжете, които не умеят да носят красотата си, да я въплътят наистина. Като се смее, все едно го боли нещо, все едно иска да избяга. И Алек го правеше, но не чак толкова.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 10:06 от Clare

# 304
Незнам дали някой ще се влюби, но Ана Мария и Мартин, ще си станат приятели след предаването
Ще има големи купони и запои в Банско. Много си отиват като приятели двамата. Като жена обаче няма никакъв шанс "братлето".

# 305
Този Виктор не става за Ерген. Не е ли пораснал, не знам какво му има, но наистина не може да реализира хубавите си черти и му липсват мъжественост и сексапил.

# 306
Ивет е друго такова несъответствие между външен вид и темперамент/поведение.

Стайлингът ѝ е целенасочен, добре обмислен и напомня Мортиша Адамс, Дита фон Тийз, Катрин Зита-Джоунс в “Кабаре”. Много ми харесва и е различна от масовката.

Обаче като проговори, вместо опушеният кадифен глас на фатална жена от 30-те, едвам се чува едно гласче на стреснато пиленце, на ранима и болезнено срамежлива гейша. По-малко аниме, повече филм ноар трябва да гледат младите.

# 307
Косара ми харесва като поведение, но този диалект ми бърка в децибелите и започва да ми пищи ухото направо.

Бранимира не е "на тоя свят" и няма реалистична преценка къде се намира. Да отказва розата и да се прибира при станката, пачката и палците. И тази реплика, че в последната й връзка си заложила "стандарт" прозвуча унизително спрямо Виктор. Т.е. Тя е тук за купона и екскурзията, ясно.

Разбирам тактикта на Даниела, но се е объркала жестоко. Попрехвърлила 30те и без някакви особени таланти не знам дали някой ще й върже изобщо. Има далеч по-млади, отракани и сговорчиви от нея. Струва ми се, че засега го докарва само до лафа "да не бягам много бързо?!"

# 308
Много приятно изглежда, че преминава срещата с каяка на Анна - Мария и Мартин. Знаете ли защо? Понеже тя не е превзета, а по-скоро естествена към грубичка (не ме разбирайте погрешно, не е готино да си грубичка 🙂). Тя демонстрира дружелюбно и свежарско поведение към него, не му играе циркчета да се прави на недостъпна, както примерно Данчето... която е смешно колко пъти каза, че имала принципи, говори кой в каква енергия бил, прави се, че й разбира главата. Дано най-накрая си е повярвала, че да спре да го повтаря. Тези игрички, които върти, да се прави на нежна, желана и недостъпна, просто показват че точно такава не е. В нея няма нищо нежно, а престорено, във външният й вид хептен няма нищо нежно. Дори се надявам да има начин да поправи тези лицеви деформации, които са й причинили. Предполагам, че като се види по тв, ще осъзнае, че са я обезобравили и обезличили. И това сериозно, дано на никого не му се случи такова нещо, наистина е много кофти. 🫣
Тя показа колко много не познава мъжката психика, поведението и очакванията на силния пол. Мъжът не иска игрички. Той може да е в настроение за игрички, но може и да не е. Мъжът иска да му е готино! Не иска да е напрегнат и да се налага да му минава живота 5 пъти на лента, в чудене къде е сбъркал. Мъжът иска да му е приятно. Една жена, за да спечели мъж, трябва да го кара да се чувства такъв, Мъж! Да го оставя да е силен, да го оставя да я води, да е закрилник, да е нейният пристан и той да го знае, чувства, чува. За целта, едно естествено, непретенционзно поведение, със себеуважание, нежност (ама не престорена, че е смешо - на моменти имам усещането, че гледам филмчето за Уди кълвача 🙄), изслушване, приятен лек флирт, без излишният престорен смях. Мъжете не са тъпи, момичета! Не са! Мъжът иска уважение и после дава много, много повече! Мъжете не харесват, не избират и не предпочитат кифли и "жена" тип мрънкилда. Казвате истински мъж, мъж не се раждаш, а ставаш... така де, и за нас жените важи. Жена си по рождение, но истинска Жена ставаш. Иначе си просто - жена. Мъжете постоянно са обстрелвани с егати острите изстрели, нападки, към тях има високи очакванията.. а ние жените какво? Нищо ли не се изиска от нас, нищо ли не трябва да даваме? Ако жена е с неправилвият мъж, това е по нейна вина. Отплеснах се май.

Бранка и нея да я емна.. какво очаква? Виктор е отишъл в предаване с много жени. Тя очаква, че той няма да общува с останалите? И защо, след като форматът не предполгага това. Досадничка ми е със злобата си и детинското поведение, които излага на показ. Все едно да отидеш на плаж и да ревеш, че морето е мокро и солено. Егати 🙄

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 11:05 от КремонаЛиза

# 309
Бранимира сега заслужава Косара да изклюкари и някой от другите момичета да отиде при Виктор и да го притисне "Бранимира казва, че ти й се обяснил в любов и че си влюбен в нея! Какво правим ние тук, как да се чувстваме?"

Бранимира иска сметка на Виктор 1во, от какъв зор предвид нейното нагло държане, 2ро, Бранимира даже не говори лично с Роси, че да я цитира правилно. Горката Роси, момичето си каза нещата много коректно.

Тази Клаудия е интригантка и голяма завистничка. Има мрачно, странно излъчване. И много натоварващо се цупи като не получи внимание. Видя се колко лошо гледаше Росица още на тройната среща.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 11:42 от Linda*kiss

# 310
Разгледах профилите на момичета да видя , кой с кого се следва. Нито едното момичетата не следва Даниела

# 311
  • somewhere over the rainbow

Интересно е дали действително ще се заинати и ще изхвърли Даниела...
Спойлер:
Скрит текст:
Мечтаем си ние тук, но няма.

Мартин почва да олеква много.

# 312
Ох, Маги Желязкова коментира в "Студио Ергенът"... Даниела каквато и да била, боравела със словото и това ѝ давало предимство пред другите!

# 313
Наистина е странно какво прави Бранимира в Шри Ланка, на мен не ми се струва да се чувства добре там, както би трябвало, ако е отишла само на почивка. Последно дори изглеждаше доста зле и измъчено. Не разбирам защо просто не си тръгне, очевидно тази година всеки може да си прави, каквото си иска Smile

Аз пък си тъгувам за Шрековица... за съжаление не помня името на момичето, но петте минути, които ѝ отделиха, не мога да забравя и още се смея. Голяма грешка, че не я взеха, със сигурност щеше да прави голям купон и нямаше постоянно да се мрънка, че било скучно Satisfied

# 314
Ивет много се е нафилмирала с този образ на фатална жена. Типичната Gen Z, влязла в образ, за да е по-различна и интересна. Доста ми е криндж инстаграма и. Има едно леко смешно видео как се разкарва по къса поличка и яде череши Rolling Eyes Иначе е хубавка, мила и нежна, но си личи, че е доста неопитна с мъжете, а се опитва много отракана да се изкара. Филм отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт