🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 523
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 540
Цял сезон Виктор ще обяснява как всъщност не целува никоя, линчуват всяка, която си е помислила нещо такова. 🤣😂🤣😂 Те такова не е било досега в това шоу.

# 541
Почвам да разбирам защо Бранимира се дразни на Виктор. Мекотело си е, дори и да е само на 26.

# 542
Трябва да започнат да им плащат на тези жени да са там с този избор на ергени. И професионална актриса да съм щеше да ми е трудно да се правя, че ги харесвам и да търпя такова токсично поведение от тези двамата точно.

# 543
Хм, Виктор се държи като оклеветена мома, Мартин като отхвърлен жених... И то от някакви имагинерни целувки... Накъде отиват мъжете? Жалко, най-свестните се наказват...

# 544
Мартин верно е с пижама.

# 545
Пълен мухъл е тоя Виктор. Роси само ще спечели да е по-надалеч от него. Чиста душа, възпитана, интелигентна, с осанка. Не може да и стъпи на малкия пръст

# 546
Викторчо едва ли разбра плана на Марто. Дайте му едно тараторче на това голямо мъж и да ляга Grinning

# 547
И сега е момента Роси да откаже роза, ако изобщо льольото й даде. Много тъпо парче е това момче

# 548
По-смотан ерген от Виктор няма , няма и да има…

# 549
Не издържам с тази мъка - Бранимира...

# 550
Ферай и Даниела ли ще остави за накрая Мартин? Smiley

# 551
Какво намирате в тази Клаудия и каква па толкова луда глава е? Изглежда ми нагла и глупава.

# 552
Виктор в София и този в Шри Ланка са двама различни типа. На този от София изказът му беше различен, обосновката за даването или недаването на роза ми направи впечатление на направена от мъж, който е наясно със себе си, което тук изобщо не личи. Фъфли, хили се като Ерген номер 3, инфантил отвсякъде. Ивинете, но на 26 не си момче, а мъж. 
Дали сценаристите не са си казали думата в София? Та речникът му беше друг!

Дано отпадне Рисица. Да се отърве. Прекрасна е!

# 553
М, Клаудия е наистина грозна, освен зла.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:05 от densi

# 554
  • София
Ей, как умно го измислиха! Два епизода и половина запълнени с една несъществуваща целувка.

Общи условия

Активация на акаунт