🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 646
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 60
  • here and now
Тя Бранка от ден първи не го трае....

# 61
# 62
Ма той е влязал в "Ергена", Брано, не в Манастира

# 63
Бранка е като кучетата, не го иска ,ама не го и дава Grinning

# 64
Вече май не гледаме Ергенът, а някаква лоша турска сапунка. Къде в друго такова предаване взимат ергени които никой не ги иска и те си водят жени които познават, но после се правят че уж всички ще опознават, а на всички е ясно кой ще спечели от ден 1. Другите жени какво точно трябва да правят в тази ситуация 🤦‍♀️

# 65
  • София
И аз захаресвах Косара май.

# 66
Аз Бранимира я разбирам. На нейните години много харесвах едно момче. Случи се така, че бяхме в една компания. Той искаше да ме изпрати до вкъщи и вече пред входа ми каза, че ме харесва от една година и т.н. и много мили други неща. Реакцията ми беше - Шок! Успях да кажа само "Хубава вечер" и да изтичам по стълбите хаха. Не съм очаквала и беше толкова хубаво, че буквално онемях.
Така, че мисля е възможно и Бранимира да се почувствала по този начин, още повече камери, притеснено й е. Права е, че след такова откровение от негова страна после да се зарибява веднага с други момичета..някак си думите му олекват и тя не знае дали да му вярва.

# 67
Тези сЪ напиха Joy

# 68
Удариха я по егото Бранимира.
Не знам какво очаква всъщност, хем не отговаря насреща като ѝ се обясняват, хем иска да е все на пиедестал. Втф.

# 69
На мен Бранка ми хареса днес. Ами, права си е. Малко е бурсук, ама ми е по като за Виктор, отколкото Любомира и Роси.

# 70
Бранимира е много зле… той Виктор уж е рам за любов, тя го отряза и сега де сърди защо той сега си говори с другите..

# 71
Потника на Виктор... 😀

# 72
  • България
До тук харесвам Виктор най-много с Росица.

# 73
Не го харесва и иска да се измъкне от ситуацията и да излезе права, бяла и добра. ПС Не знам дали аз съм гладна, но храна изглежда много добре.

# 74
Бях забравила колко е готино да се гледа и четат коментарите, но имах да наваксвам Simple Smile Само на мен ли Виктор ми изглежда променен /пиян или нещо друго употребява/ от последните епизоди.                                         А за Бранимира просто “без коментар”

Общи условия

Активация на акаунт