🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 619
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 75
Виктор, имаш и Синтия и Ивет отляво лмао, говори с тях, мани я тая, има време да се опомни. 🤣😂🤣😂

# 76
Не знам, и на мен поведението на Виктор ми е леко отблъскващо. Бранимира е доста малка, и той и влезе много рязко, според мен я стресна. Изобщо цялото нещо с това, че тя е "избраницата" май ѝ се стори прекалено сериозно, прекалено бързо и я уплаши.

На мен поведението ѝ ми е досущ като защитна реакция на незрял човек.

# 77
До тук харесвам Виктор най-много с Росица.
Риби са и двамата, там общуването е през 4-тото измерение.. ще се вземат, ама чак накрая, че да върви шоуто.. Wink

# 78
Край гривничката е хвърлена!

# 79
Ау, Виктор свали гривната 🥹
Падам от смях с Мартин и Даниела. Трети клас голямото междучасие 😂

# 80
Край гривничката е хвърлена!
Аххахахаха това беше мега гейско 😂

# 81
Аз щях да си седя с Ивет да говорим за анимета още, нищо реално не говориха по темата, само се спомена. Между другото Клаудия готвачката беше шок 🤣😂 появи се на екран хааха

# 82
Благодаря за темата 🌺
Мина ми през ума, че Вики се представя пред гей общността всъщност. Демонстрира колко е зле с жените.

# 83
Виктор нагърмян на мотика, Мартин развеселен, като две квартални пиянки бяха на разговора, "Тая мен увъжаа ли мъ"😃
На Бранимира явно това е предварително замисленото етюдче, с което да напусне предаването, дали лично или в заговор с продукцията, ама лошо, лошо изиграно. Опитва се да изглежда дълбокострадална, седейки до Викторчо, а пресъздава единствено проблеми с перисталтиката.

# 84
Лъч надежда ли виждам при Виктор?
Брана не можела да го разгадае, а тя същата -  уж го харесвала, ама фасон след фасона. Тя не го иска, ама и не го дава. Дано наистина му е преляла чашата.

# 85
  • България
Ники Николов от три седмици ни занимава с един и същ сюжет с Виктор и Бранимира - това е лошо риалити. При Тушев отдавна щеше да е изпидуркана както Айлин си отиде.

# 86
Виктор нещо се ядоса.

# 87
Ама и Виктор не си прави услуга като хваща Бранимира на къс пас през 5 минути....

Вече става крийпи.

Погледите им ми напомнят на това от Hannibal:

всеки път я следи с поглед и гледа как реагира... тъпо е, не предразполага към нищо добро.

# 88
Изборът на ергените тоя път ме изненада. Мартин явно иска малко да разпусне след драмите.

# 89
Никоя от жените не харесва Виктор особено и той е може би от най-лошите ергените, даже един Алек си говореше с всички жени.

Общи условия

Активация на акаунт