🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 375
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 135
Този май ще е по-дълъг епизод, едва ли ще отрежат срещите за следващия, пък има като че ли още да дават.

# 136
Доста приятна среща на Елвиса с А-М.
На моменти за мноооооого кратко тя напомняше Кийра Найтли като фейс

# 137
Това си е подход за сваляне на мъже. Някои жени не могат да се лигавят като Айлин, но пък са много добри да се шегуват и да са бъдита.

Казваш го сякаш се преструва. Или го можеш или не. Марто сам каза, че им съвпадат характерите до голяма степен. Жена с хумор е рядкост.

# 138
Не ми харесват Косара и Любомира. Косара е скрита лимонка - манипулаторка, а Любомира май е скандалджийка.

# 139
Ти вълко си говорил с толкова много жени - верваме ти.

# 140
Това си е подход за сваляне на мъже. Някои жени не могат да се лигавят като Айлин, но пък са много добри да се шегуват и да са бъдита.

Казваш го сякаш се преструва. Или го можеш или не. Марто сам каза, че им съвпадат характерите до голяма степен. Жена с хумор е рядкост.
Флиртуването и като цяло свалянето на мъже на повечето жени им идва естествено. Не се преструват. Като продължение на характерите им.

# 141
  • somewhere over the rainbow
Срещата на Виктор с Косара ми хареса. Дано се откаже вече от Бранимира.
Още утре Пипалото си тръгва, ша знаете. По нейно желание, обаче.

Ана-Мария се предлага много евтино. Само че не виждам никакъв интерес от Мартин.

# 142
Ти вълко си говорил с толкова много жени - верваме ти.

Не се праи, знаеш че за мъж говоря бая верни неща. 😂🤣

# 143
  • София
"Всичко върви прекрасно. Влязохме в морето, пийнахме, поговорихме".
Безнадежден случай.

# 144
Благодаря за темата🌹Много ми хареса срещата на Виктор и Косара 🐎🏝🏊‍♂️

# 145
Марто да ѝ бие шута на Данчето къде само знае да казва "аз искам тва, аз искам онова". Безобразна е.

# 146
Ана-Мария я покани на среща само за да разпитва за Даниела. Тя според мен го оплете много добре с отказа си Grinning не е свикнал да му отказват и ще запали повече искрата. Ако не стане си трупа точки за другите чичковци колко не дава JoyJoyJoy

# 147
Това за Росица защо не го излъчват, верно ли е, не е ли, ама Бранимира с тоя ластик... Grinning Това не може да го изиграе. Бръкна ѝ в трибуквието.

# 148
Доста приятна среща на Елвиса с А-М.
На моменти за мноооооого кратко тя напомняше Кийра Найтли като фейс
Заради захапката вероятно.

# 149
Марто да ѝ бие шута на Данчето къде само знае да казва "аз искам тва, аз искам онова". Безобразна е.
Чак пък

Решила е да е директна, има мъже - ок са с това

Общи условия

Активация на акаунт