🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 375
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 225
Мартина е яко ревнива, пали много рязко. Добричка, само да не става дума за мъже брее 11 часа хаха .

# 226
Клаудия тотално се е разпуснала и тя... Тоя епизод двоен ли е?

# 227
Тия да не забравиха да разделят двата епизода

# 228
  • България
Сестрите ги вкараха само за да красят мебелите.

# 229
Много продължава днес, че и още има…

# 230
Леле, колко часа ще е днес това предаване? Така добре си почна по 2 часа, какво пак ни завъртяха!

# 231
Като гледам абсолютно всички са ревниви, но Мартина е по-първична и неприкрита. Росица и Любомира са супер ревниви, но си казват само пред камерите, иначе преглъщат и трайкат.

# 232
Специално за празника днес 9 часа епизод Joy

# 233
Ох, само мен ли тоалетите в този сезон ме вдъхновиха да си похарча бюджета за роклички? Joy Не визирам леопардовото на Ана-Мария, де... Grinning

# 234
Аз пък нямам против, предните бяха много кратки, не съм свикнала така. Честно казано ми е интересно. Дано да са все така занапред.

# 235
Ох, само мен ли тоалетите в този сезон ме вдъхновиха да си похарча бюджета за роклички? Joy Не визирам леопардовото на Ана-Мария, де... Grinning
Аз още чакам някоя добра душа да пусне линк за флоралната мини рокличка на Мартина от последната й среща и за зелената на Бранимира...

# 236
Специално за празника днес 9 часа епизод Joy
Ще се гътна. Веднъж да реша да догледам цялото (с очакване да е 2 часа), че не ща животът ми да мине с това предаване, а то взеха, че удължиха епизодите Satisfied

# 237
Анна-Мария е много подмолно човече. Точно комплексарка. Тя си харесва Мартин. Обърна се към него на фенерите, опита се да скъси дистанцията за целувка, но Мартин отстъпи назад и използва момента да й даде розата. Неговата единствена цел със срещата беше да разбере за Даниела. Даже не го интересува дали има друг фалшив.
Анна-Мария пък много лъга и си скри измислиците зад това, че била принципна и нямало да каже. Няма как да е интересна по друг начин на Мартин.
Момичетата правилно уловиха злобата й, защото от еуфорията от розата, леко й падна маската.

# 238
Аз още чакам някоя добра душа да пусне линк за флоралната мини рокличка на Мартина от последната й среща и за зелената на Бранимира...
Зелената съм я виждала в pilini, виж или там или в други инстаграм бутици.

# 239
Готина, много готина е АнаМария тази вечер. Бърз ум, точни реакции, самообладание...
Как само ги плъзга конкурентките, докато им разказва 😄

Общи условия

Активация на акаунт