🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 622
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 435
Ива от Дубай видяла, че има втори мъж, вторият мъж е с повече пари, що ли Ива смени лагера хмммм.......

# 436
Тия ергеньовци тази вечер ме дразнят. Голямо мрънкане за картините - ама те тия жени не са си подавали заявките за художнички, нито са твърдяли, че могат. После бай Марто мрънка, че Ива не можела да играе голф - а длъжна ли е? Пфф, те понеже са силни във всичко. Единия не може едно шампанско да отвори, и двамата ги видяхме колко стрелят с лък, при все че има дадоха да се упражняват. На жените никой не им даде време да се упражняват.

# 437
Ива също май е с коригирано носле.

# 438
Тая Ива какво очаква? Не стига, че не поискана се натресе, ами и внимание.

# 439
Въпреки силната ми убеденост в " сливането с бели конци" на този сценарий ( както и предишните, вероятно, гледала съм само сезон 1), този сезон, до момента, наистина сваля маски... Но не на тези, които се посочват, а като цяло... Нещата се казват, но още търсим скрити лимонки...

# 440
А-М и Росица най-ме впечатлиха.
Ива ме напряга. Хем не си получила роза на първата среща, хем въпреки всичко му се тропваш на тоя човек, въпреки, че ти е казал/показал, че няма желание да си тук, хем имаш очаквания към него. Таман са си с Мартин огорчения.

# 441
Ива ми е много сладка и една от малкото красиви жени, Виктор губи. Тези срещи са ми доста приятелски, няма никаква химия между никой от тях.

# 442
Виктор милият ще стане разноглед от това да се чуди къде да не гледа с този бански на Ивет Joy

# 443
Има ли анкета "Кой ерген предпочитате?"
*
Има ли информация, коя от момите си е преправяла носа - за мен най-видимите преправяни носове са на Даниела и Синтия, но има ли други?

Ферай явно, беше споменато преди тук.

Елвира също

Пфф да разбираме начи, че и Ивет ще си прави ама няма пари. Луда работа, накрая да се чудиш детето ти откъде наследил лош нос. 😭😂

За носа не знам, чудя се дали гърдите й са естествени. По-скоро май “да”, но видях белег на едната й гърда и се замислих.

# 444
Виктор милият ще стане разноглед от това да се чуди къде да не гледа с този бански на Ивет Joy
И аз съм така. Хаха. Много и отива.
А таз Клаудия какво ги е застискала тия цицки, не знам . Grinning

# 445
Какво точно се опита да намекне Виктор на Клаудия? За клюките ли или за завоите с джета? Нищо не стана ясно от тази логорея... и как я е хванал за гушата... защо бе момче Simple Smile

# 446
Ивет извади тяло обаче.

# 447
За носа не знам, чудя се дали гърдите й са естествени. По-скоро май “да”, но видях белег на едната й гърда и се замислих.

Истински са, не са чак толкова големи да е мега съмнение. Има страхотно тяло.

# 448
Аз лично не съм убедена,че на Виктор му правят някакво впечатление телата на момичетата.Имам чувството,че някак си емоционално е останал на годините,когато си е играл на детската площадка.Мартин също съм далеч  от мисълта че го вълнува някоя от момите.Човекът най-вероятно си мисли как да се прибере обратно,да се напорка подобаващо и да търси погледите на момичетата в дискотеките и да си мисли че е велик.

# 449

Истински са, не са чак толкова големи да е мега съмнение. Има страхотно тяло.

Не е необходимо да са големи, за да са правени Grinning Не говоря конкретно за нейните, а по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт