🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 495
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 600
Емануела няма да влезе, ще е младото му бившо гадже нах вероятно.

Виктор е много зле - абсолютно пренабрегна Роси, да не би да засегне Бранимира отново. Сякъш Бранимира не знае, в кое предаване се намира.... Надявам се накрая и двете да го отсвирят.

# 601
И коя от всичките бивши влиза? Ако е Емануела, ще му се стъжни живота на Мартин.

Йоана

Йоана като е бивша за кой ерген ще се бори?

# 602
Даниела има потенциал да стане една от любимите ми ергенки, наистина има какво да научат някои жени от нея минус изказванията й за работата и издръжката, въпреки че Мартин си заслужава точно такава жена 😀 Бранимира е кармата на Виктор, сега ще седи и ще го пържи на бавен огън.

# 603
Виктор и Брани изглежда още в София са се разбрали да ги разиграват тези циркове, но направо прекаляват. Престарават се.

# 604
Мартин Краля Слънце тества вярата на своята поданица, довери се чедо и не ще се опариш. 😂🤣😂🤣

# 605
Ферай, ако беше отказала на Виктор розата, Мартин как щеше да я задържи в играта след като имаше само една върната роза, която уж не трябва да използва за друга жена, според предните му заявяванки?!
Много тъпоумен епизод.
Идеята му беше ако тя не вземе розата от Виктор, Мартин да ѝ я даде, един вид - тва е моята роза и ти се показа достойна за нея. Ама беше излишно това цялото нещо.

# 606
С леко закъснение го започвам. Виктор тези които не ги харесва май ги води да карат неща по плажа. Следващия епизод ще ги води на блъскащи колички. Баси късмета и трите са ми най приятни за гледане, но тази "среща" трудно я преживях. Ще коментираме ли чичо ти Виктор как се караше че МНОГО БЪРЗО ЗАВИВАШ КЛАУДИО...

# 607
  • София
На тази Анна не и беше мястото там - както на Яна и на Пресияна.
Но тоя номер с вкарване на бившата е отчаян опит на сценаристите да направят интересен сезона. Старо и изтъркано. 🙃

# 608
В Инстаграм вече наричат Мартин - Марта, заради подлите женски номерца. Курвенските номера този сезон са от мъжете!

# 609
Нещо много се вълнувате и се ръсят обиди на килограм. Имат си някакъв сценарий момчетата и си го следват какво им е. Напротив, много забавно беше, че се раздвижиха нещата. Стига с тази идилия, какво да ги гледаме само как играят карти и табла. Ей така малко страсти, клюки, сълзи стана интересно.

# 610
На мен Ферай ми е антипатична и с интерес гледах как се разви ситуацията около нея. Бях убедена, че ще вземе розата на Виктор

# 611
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Брей, много високо его има този Мартин, не дава да го пипнеш! Страшно себелюбие и суета! Никак не харесвам Ферай - невъзпитана, шумна и проста ми идва, но това беше леко прекалено. Тест - тест, това хубаво, но тя си каза, че би приела розата само ако е приятелска такава и за пореден път изрази симпатиите и намеренията си към Мартин. Какво повече се очакваше? Е, да, не й стигна смелост да я откаже и да си подложи ваканцията на риск, но това си е чисто човешка слабост в крайна сметка. Пък и тя е малка.
Всъщност като се замисля, най-добре си е Силвия, която без никакви собствени заслуги най-неочаквано си построи комунизма - рязко се издигна до доверена приятелка и Мартин ще си я пази до края за подкрепа, консултации и да му снася информация за другите. Така че тя е единствената, която може да се отдаде на почивка съвсем спокойно и с леко сърце, без притеснения и напрежение. Joy

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:37 от Reinа

# 612
И коя от всичките бивши влиза? Ако е Емануела, ще му се стъжни живота на Мартин.

Йоана

Йоана като е бивша за кой ерген ще се бори?
За никой.Ще влезе само за малко ,да се изяснят с Марто и да се получи интригата.

# 613
Йоана влиза да каже на Мартин колко точно не става и като гледам как лежи до басейна до Виктор, май ще да е успяла

# 614

Синхроните за седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт