🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 509
  • 1 309
  •   2
Отговори
# 645
Росица трябваше да му откаже розата. След като Виктория се изпъна пред всички да обяснява как не е искал да я целува, просто трябваше да му я хвърли в лицето и да си тръгне. Не ѝ трябват цветя от такъв мунчо, който се скъса от танци докато тя плачеше.

# 646
Роси се разстрои според мен основно, защото разбра сред какви кокошки живее там и някакви долнопробни интригантки, които от мухата правят слон с цел да се задържат в шоуто. Разбира се, стана и тъпо и от това като какъв ръб се държа Виктор с нея, който попива отвратителните маниери на Мартин към жените. К'во ли си вика - жените змии, ергените не стават, да оставам ли тук, к'во стана..
Приза за манипулации е отново за Мартин, който чак и продуцентите манипулира както може със смяна на правила и 'свежи' идеи за сеир.
Данчето много се увъртя в клишетата си завалийката. Ще трябва да спазва нови правила от непрочетена книга, за да се задържи като главно лице в сериала.
Бранимира е явно наистина специална - само тя е способна да откаже Виктор от жените форевър, с бурсучестото си поведение. Няма кво да го ревнува от момичетата, скоро ще го ревнува от бармана.

# 647
Любка е ужасна, все по-неприятно ми става това момиче, много си повярва и тепърва ще й гледаме цирка, сигурна съм.

Започва да ми създава асоциация с Елена от сезона с Евгени😀

# 648
Мартин има толкова голямо его... самочувствие до небето. Уви, до момента, без покритие.

# 649
Награда за най-пиян ерген с поглед по-празен от ума на участничките от всички сезони печели Виктор v.2..Чичо му като обясняваше този така пъклен план за розите, Виктор гледаше през три вселени в четвърта.

Вчерашния епизод беше доста интересен и ми върна малко надеждата за това предаване, но след днес започвам да се отказвам. То не се търпи от излагации.

# 650
В началото на сезона тук имаше едно момиче (съжалявам, не помня потребителското име), което каза, че с Косара са били съученички едно време и че втората била bully. Ако четеш темата все още, интересно ми е мнението ти - дали Косара е пораснала и се е осъзнала или поведението ѝ е поза за пред камерите?

# 651
Със сигурност й стана кофти на Роси от това, че "приятелките" й са я накиснали, още не е разбрала, милата, че пред жени трябва да се подценяваш и никога да не изтъкваш някакво предимство, защото ще ти изядат главата. Получи нагледен житейски урок.
По-гадно й стана, обаче, заради предателството на Виктор, тя уж му беше втора фаворитка след Брана, разбираха се чудесно, тя е искрена с него и изведнъж той се извърта като фурнаджийска лопата и за нещо толкова невинно я унижава пред конкурентките й. Как няма да плаче? А той дори не забеляза, че тя плаче, кършеше се в пиянски танци.

# 652
Четох коментар в инстаграм, че Даниела имала 40 зъба в устата. 😅
Те, моите, в момента са 32 и имам чувството, че едвам се наместват.... ама даниелените може и 40 да са 😆....знаЙШ ли ги?. (по Ферай).

# 653
Ферай след този невзет "тест" дано успокои леко страстите, че нещо се беше взела много насериозно. Даже "американките" като влязоха тя беше най-груба и недодялана още тогава си заслужаваше бат Марто да и покаже кой е шефа и да я върне на земята. Не мисля, че Мартин я унижи, даже ми хареса как я пусна по пързалката и тя почна да пелтечи и да се оправдава, честно казано тя е от хората, които си го заслужават. Роси със сигурност не е от тях, личи си че тя си го хареса още в София, имаше искра между тях, въпроса е че Брана души наоколо и постоянно го гледа все едно ще го захапе, това момче може да си развие потенциала само ако нея я няма. Това момиче е такъв енергиен вампир, че дори по телевизията те изцежда, няма такъв неприятен човек.

# 654
Мартин, като типичен мъж, с наранено его добре извъртя нещата с отказаната му целувка. Той само я пробвал, дали била дошла за него, видиш ли?! 😀

# 655
Мартин: *опитва се да целуне Даниела*
Мартин: *пред всички коментира дупето на Мартина*
Мартин: *заявява публично, че Косара е супер секси*

Също Мартин: “Ти взе роза от друг, как можа, провали се на теста” 😭

# 656
Мартин, като типичен мъж, с наранено его добре извъртя нещата с отказаната му целувка. Той само я пробвал, дали била дошла за него, видиш ли?! 😀
И понеже се е провалила на целувъчния тест Данчето и е разрушила моста, който той бил построил към нея, сега трябвало да почне да му се доказва. Как точно? Да го натиска на всеки ъгъл, за да докаже на всички, че той е супер готин, не лъха на бъчва и тя страстно го желае, или?

# 657
Андреа Банда е писала за нелепата луканка на 40 градуса в Шри Ланка. Наистина това е ужасно реклама. Едва ли някой се е изкушил и му се е приискало да хапне.

# 658
Мартин: *опитва се да целуне Даниела*
Мартин: *пред всички коментира дупето на Мартина*
Мартин: *заявява публично, че Косара е супер секси*

Също Мартин: “Ти взе роза от друг, как можа, провали се на теста” 😭

Ама той им няма доверие, има доверие на Силвия и на А-М дотук, заръча Виктор да подпита Ферай предния ден, Виктор пита до каква степен Марто е наистина нейн тип мъж. Иска да види безапелационно доверие във Ферай също.

# 659
На първата двойна церемония Виктор даде рози на почти всички Мартинови момичета и нямаше проблем, а сега "приела си роза от Виктор, край, гоня те". Направо не знам продуцентите какви ги вършат, един епизод няма връзка със следващия.

Общи условия

Активация на акаунт