🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 453
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Виктор тепърва ще се разкрива според мен. Рибите имат много силна интуиция, но външно изглеждат смотани и колебливи.

Мартин си е гаден, но той не се крие. И той е много зле за възрастта си, но нормален няма да влезе да  е Ерген. Не може да се опълчи на мама и тате и затова си отмъщава на жените

Жените повечето разбраха, че никой към никой няма чувства, но няма накъде, ще се преструват. Има там няколко главни героини , другите се примиряват.

Ади много я харесвам, но тя няма място и при Виктор.

Тази Александара сериозно се замислих дали е психически добре и дали не е зависима. Сестра и изглеждаше много притеснена, че я оставя, а и тя самата гледаше като изоставено кученце.

Ферай не я харесвам нито външно, нито вътрешно.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 08:26 от Галчудо

# 706
Виктор е отишъл в Шри Ланка на почивка, да спи, да играе табла и белот, на дискотека, да пийне и да си хапне.
Какво го тормозят с разни срещи и моми, да ги опознава, да избира, рози да раздава?
Мартин е хитра лисица, отвътре му идва интригантството, какво да прави...

# 707
Този човек само в една поза се снима, дето я е видял в мадам Тюсо. Иначе няма лошо, завел трофейчето да й купи чантичка.
Не е чантичка. Картие е. Бижута.

# 708
Гледам снощният епизод в момента.

Вчера някой писа, че Клавдия била злобна и т.н., наистина е много злобна. Изглежда с нахалитетски нрав, злобарка и лесно лъже, което е най-притеснителното от изброените.
Направиха мръсна интрига на Росица. А аз от самото начало повтарям, че я харесвам и това не се е променило. Яд ме е на Виктор, че беше груб, за втори път и за втори път "подведен". Готик мацката Ивет ли беше, имам чувството, че духом не е там. Сладка е, но не е там.
Мартин е долен "казвай на жената, това което искапда чуе". Жените ако го правят на мъжете, долна била. А ти си? Горен? Горен реотан във фурна? 😃
Страшно грозно, не дамско и махнленско, дори като простакеса изглежда Данчето, всеки път, когато удря Мартина. Сменила е името, от Айгюл, но ще трябва да смени и поведението. Беше смешно (сега ще кажете, че се шегувала - завист и слабост от страх за превъзходството на другите, не е шегаджийство), когато казваше на Мартина, че нямало смисъл да се прави хубава за довечера, защото нямало да успее.. за Мартина и с грим и без грим всичко й е красиво. На Данчето обаче, за да й е хубаво лицето, трябва да я гримират гримьорите на "Като две капки вода".
Вчера четох, и че Любомира и Клаудия били злобарки. Вярно е. Страшни злобарки. И са груби. Не са нежни.
П. С. На кога казвате Шрековица? 🙂

# 709
Цитат
На една бамбина дето не успя да влезе, но беше в каста.
//
Викчо не я заслужава Роси. Наивен, глуповат, влияещ се от чужди думи и настроения.
В същото време лази на и се обяснява на емоционалния запек Брана.
Какво им става на тези мъже, бе.
//
Мартин си играе много добре картите.
Ще си ги тества докрая.
ЗА мен той вече е избрал.

# 710
Гледам снощният епизод в момента.

Вчера някой писа, че Клавдия била злобна и т.н., наистина е много злобна. Изглежда с нахалитетски нрав, злобарка и лесно лъже, което е най-притеснителното от изброените.
Направиха мръсна интрига на Росица. А аз от самото начало повтарям, че я харесвам и това не се е променило. Яд ме е на Виктор, че беше груб, за втори път и за втори път "подведен". Готик мацката Ивет ли беше, имам чувството, че духом не е там. Сладка е, но не е там.
Мартин е долен "казвай на жената, това което искапда чуе". Жените ако го правят на мъжете, долна била. А ти си? Горен? Горен реотан във фурна? 😃
Страшно грозно, не дамско и махнленско, дори като простакеса изглежда Данчето, всеки път, когато удря Мартина. Сменила е името, от Айгюл, но ще трябва да смени и поведението. Беше смешно (сега ще кажете, че се шегувала - завист и слабост от страх за превъзходството на другите, не е шегаджийство), когато казваше на Мартина, че нямало смисъл да се прави хубава за довечера, защото нямало да успее.. за Мартина и с грим и без грим всичко й е красиво. На Данчето обаче, за да й е хубаво лицето, трябва да я гримират гримьорите на "Като две капки вода".
Вчера четох, и че Любомира и Клаудия били злобарки. Вярно е. Страшни злобарки. И са груби. Не са нежни.

Как няма да е злобна Клаудия, и тая беше влязла с една заявка страшна и сеедно я няма в сезона 😂🤣😂🤣

# 711
Този човек само в една поза се снима, дето я е видял в мадам Тюсо. Иначе няма лошо, завел трофейчето да й купи чантичка.
Не е чантичка. Картие е. Бижута.
Може, но е с 2 чанти, затова така си помислих, ама сигурно едната е портфейла й Joy

# 712
Клаудия немА ли един фризьор да я хване и да разкара тия пет цвята от косата й? От корена до над ушите бакър, надолу тъмно червено с още три нюанса на рижо и медно. Супер евтино и грозно стои. Със самочувствие на голяма свалячка, много отворена, а никой не й обръща никакво внимание. Плюс: най-хубавото дупе във формата.

# 713
Оо, Мартин много ми се издигна в очите, с думите към Данчето, на церемонията на розата. Показа на всички, че като нямаш поведение и уважение, ни книги с хитрости за опитомяване на мъжа, ни нищо не помага. Не й уважавал границите... че той и 50те-60те хилки "граници" няма да й уважи. Щяла да го "изговори". Хитрата сврака с двата крака. Обожавам мнителни хора с критично мислене! Самата аз съм такава. Не се предоверявам и трудно взимам нечии думи на сериозно. Трудно допускам и до себе си. Твърде користни хора в ранните си години съм имала. 😏 но не е лош опит. 😎

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 09:37 от КремонаЛиза

# 714
  • Варна
Клаудия немА ли един фризьор да я хване и да разкара тия пет цвята от косата й? От корена до над ушите бакър, надолу тъмно червено с още три нюанса на рижо и медно. Супер евтино и грозно стои. Със самочувствие на голяма свалячка, много отворена, а никой не й обръща никакво внимание. Плюс: най-хубавото дупе във формата.

И ноздри кат' на змей 🤣

# 715
Оо, Мартин много ми се издигна в очите, с думите към Данчето, на церемонията на розата. Покава на всички, че като нямаш поведение и уважение, не книги с хитпости за опитомяване на мъжа, ни нищо не помага. Не й уважавал границите... че той и 50те-60те хилки "граници" няма да ти уважи. Щяла да го "изговори". Хитрата сврака с двата крака. Обожавам мнителни хора с критично мислене! Самата аз съм такава. Не се предоверявам и трудно взимам нечии думи на сериозно. Трудно допускам и до себе си. Твърде користни хора в ранните си години съм имала. 😏 но не е лош опит. 😎

На Мартин проблема му е, че беше отхвърлен, нищо повече. Егото му пострада и не може да го преживее, особенно щом стана и достояние на всички. Просто си е комплексарче, това е.

# 716
Оо, Мартин много ми се издигна в очите, с думите към Данчето, на церемонията на розата. Покава на всички, че като нямаш поведение и уважение, не книги с хитпости за опитомяване на мъжа, ни нищо не помага. Не й уважавал границите... че той и 50те-60те хилки "граници" няма да ти уважи. Щяла да го "изговори". Хитрата сврака с двата крака. Обожавам мнителни хора с критично мислене! Самата аз съм такава. Не се предоверявам и трудно взимам нечии думи на сериозно. Трудно допускам и до себе си. Твърде користни хора в ранните си години съм имала. 😏 но не е лош опит. 😎

На Мартин проблема му е, че беше отхвърлен, нищо повече. Егото му пострада и не може да го преживее, особенно щом стана и достояние на всички. Просто си е комплексарче, това е.
Знаеш ли.. и ти си права. Даже много си права. Просто много ми хареса, че сложи Данка на място, признавам! 🤭

# 717
Щастието обича тишината,ама трофеите са за показване.😂😂😂
Кой с каквото иска да се похвали.

# 718
И как точно я сложи на място? Напротив, тя го сложи на място. Тоя орева половината Шри Ланка, че го е отрязала за целувка, после мрънкоти и на церемонията пред нея, а тя хладнокръвно и със спокоен тон му каза - няма да отстъпя, ще намериш начин. Последната дума си беше нейна.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 09:26 от Spiritlight

# 719

Хора!!! Това в ляво Бранка ли е?? 🫨 Ако да, защо изглежда така?? Какво й има? Сякаш иска да се скрие под шапката. Нещо странно има в нея. Прилича на болна 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт