🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 453
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 735
Свършиха ми лайковете за 10 минути хаха

Някой забеляза ли как, когато Брана каза на Виктор "за мен това е като обяснение в любов", той направи една крива физиономия, леко го досмеша, но бързо се усети, че не трябва да разсърдва Бранинджа.
Даниела е хитричка. На моменти ми харесва. 1) Като помогна на Росица с подадения въпрос "Откъде тръгна всичко?" но Роси не се мобилизира да отнесе отговора към Виктор. Не е вряла и кипяла като Даниела. 2) Като се усети за Ана-Мария и я жегна с "предателството ли те топли?" и после тя каот се поинтересува, й отговори с нейните камъни по нейната глава "ааа не казвам, дочух нещо". С такива като Ана-Мария така се играе.

Иначе на Дана на "принципите" дето ги декламира пред Мартин хич не й вярвам. Но и Мартин яко се жегна. Обсъди го с всички ученички. От друга страна готино измъкна Роси от сконфузната ситуация, когато Виктор декларираше като третокласник "Не съм целувал никой и не съм имал и намерение". Мартин олекоти ситуацията с "Аз пък имах намерение, но не стана." Grinning

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:49 от Linda*kiss

# 736
Подмениха каста този сезон от елитни компаньонки с мениджърки по продуктово позициониране - ами няма да има целувки този сенон, няма Satisfied

Каста всеки сезон си е една и съща стока, дори дъртите Нанито и Магито. Просто този път са нали в Шри Ланка и там е забранено на публично място 🤣😂🤣😂 хахахаха Николов не ще пошли работи. Само Гената успя да набара, опипа най-много, Алек намляска най-много.

# 737
  • София
Мартин и в ИВ беше такъв, мнителен, докачлив, сакън да не му настъпиш егото. Той и сам си го каза, че е проклет. Grinning Така че, предполагам, са естествени реакциите му.

Мартина вече на няколко пъти я описаха като "душичка", "много добричка", което малко ми се бие с махленското ѝ поведение на моменти; но да приемем, че е добричка и невъзпитана. Grinning

# 738
Виктор какво се е загрижил за Клаудия не разбрах... Тя е интригантка като останалите, с какво го впечатлява също не ми е ясно, била луда глава... Ана-Мария и тя плете интриги и после топи другите... Даниела на какво отгоре се е оценила на 50-60 хиляди? Доста скъпа поддръжка и мързел Satisfied

# 739
Добре, че е бат Ваньо да покаже нагледно фразата "Глътнал бастуна"! Валерия е дъно!! Още в сезона й се виждаше.

Мартин много хитро се опитва да обясни, че бил тествал Данчето с целувката Joy Тя си го отряза, влезе му с бутонките, но той бил тествал, кого заблуждава?!? Баш е хлътнал, но го отрязаха в национален ефир и се озлоби здраво.

Виктор е разочарованието на сезона! Толкова грозно отношение към най-милото момиче....много ми стана жал. Трябваше да върне розата като Александра от сезон1, където даже Виктор недиректно я обиди. Но вярвам, че тя само ще спечели навън, за разлика от Вико, който ще се влачи след Брана и надали ще осребри добре участието си тук. Трябва като мъж да демонстрираш уважение и достойнство. Виктор от сезон 1 ми е фаворит в това отношение. Надявам се да го попилее както направи с Данка.

# 740
Виктор какво се е загрижил за Клаудия не разбрах... Тя е интригантка като останалите, с какво го впечатлява също не ми е ясно, била луда глава... Ана-Мария и тя плете интриги и после топи другите... Даниела на какво отгоре се е оценила на 50-60 хиляди? Доста скъпа поддръжка и мързел Satisfied
Според мен никак не е впечатлен. Даже я отбягва,  тя е плашеща. Но Виктор прави много неща, защото си мисли, че "трябва". Затова я кани на груповите. Но не остава насаме с нея. На първата групова среща, където беше и Клаудия, даде розата на Роси, на втората, от съжаление, на Ивет.

# 741
Виктор беше толкова почерпен, целия червендалест, замрежен поглед, забавен изказ… не знам колко беше изпил, но ми беше голяма мъка да го гледам.
Дано поне се научи да държи на алкохол, то е ясно, че с жена никой няма да си тръгне.

# 742
Роси може в змиярника там да не вирее и този хаотичен безхаберник Виктор да не я избере, но тя според мен има в пъти по -добри перспективи за нормални отношения - с това че е финна, възпитана, емоционално зряла, адекватна - от злобната Клаудия, която действа измекярски и каза, че се биела с мъжете във връзките си.

# 743
Аз да кажа за портрета, който нарисува Роси. Като човек, който също рисува бях впечатлена. Това, как Роси улови емоцията и излъчването на Виктор беше нещо уникално. Това понякога и най-добрите художници не го могат. Например портрета на Ивет беше технически по-точен като рисунка..но нямаше емоцията. Роси ако досега не се е занимавала с рисуване трябва много сериозно да се замисли защото е талант. Ана Мария също улови нещо..и също показа талант.

# 744
Обаче всички зачервени и изгорели.Simple SmileОсобено в лицата,ами като гледам в най-големите жеги те снимат без сянка,почти винаги без очила може би пречи на снимките ,но все са под жаркото слънце и нормално да зачервени особено мъжете щото при тях няма фон дьо тен.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:42 от *Амбър*

# 745
Виктор е ходещ криндж, направо ми е физически трудно да го гледам. Като се опъна пред момичетата да декларира, че не е имал намерение никого да целува, се усетих, че съм се хванала с ръце за главата, все едно съм на влакче на ужасите и искам по-бързо да свърши този ужасяващ завой Joy Тоя все едно досега е живял в джунглата и никога не е общувал със жени, че те 14-15-годишните са по-адекватни...

# 746
Ами до следващото розораздаване може да обърне нащата в своя полза и да получи пак роза от Мартин. Ако не е там, шансът и е никакъв, ако е там пак има малък такъв. Така е решила, според мен.
Много тъп тест от Мартин. Естествено, че ако го харесва, ще иска да остане и да се опита да се хареса на Мартин. При все че то с просто око се вижда, че много други съвсем не им е мястото там - Ана Мария, Силвия, Дияна.

# 747
Наистина е криндж Виктор. По-неадекватно държащ се мъж към жени, никога не съм виждала… Явно външният вид е бил решаващ при избора му за ерген, иначе не разбирам как са го взели за това предаване.

# 748
В началото много го мислеха за добричък....  Хората, които се лутат, могат да са много кофти за околните.

# 749
  • Бургас

Хора!!! Това в ляво Бранка ли е?? 🫨 Ако да, защо изглежда така?? Какво й има? Сякаш иска да се скрие под шапката. Нещо странно има в нея. Прилича на болна 🤷‍♀️

Не само шапка, ами и винаги е с дълъг ръкав и панталон. Не сме я видели досега по летни дрехи и бански май.

Общи условия

Активация на акаунт